Nowe staraczki - 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Ja dziś też będę u Was z doskoku. intensywny weekend nam się zapowiada.
Aika, zaraz rzucę okiem, może coś rozkminię.
Będziemy mieć Synka - czekamy ♥️
Olek - 05.11.2020 👦🏼
HSG - Udało się udrożnić oba jajowody!
To nie problem jest problemem, problemem jest Twoje podejście do problemu. -
A czemu temperatura ma spaść? Teraz to właśnie niech rośnie. :p
Co do wykresu, hm... jak dla mnie owulka była wtorek-środa.. Troche ten test owulacyjny mnie zastanawia. A nie mierzyłaś tempki może krócej/dlużej, ewentualnie nic nie spowodowało zaburzeń pomiaru?
Olek - 05.11.2020 👦🏼
Cześć
Wróblowa, może chodziło o to, że często przed owulką spada i następnie skacze?
Wczoraj znalazłam tu wątek, że te niebieskie testy z allegro w ogóle nie pokazują drugich kresek. Ja te niebieskie właśnie mam. Czyli w sensie jakaś wadliwa partia. A ja się może niepotrzebnie stresuję? W przyszłym miesiącu kupię te z rossmana.
Tylko co zrobić z pozostałymi??
Dzisiaj tempka u mnie też spadła sporo. Czekam jeszcze z malutką nadzieją, czy skoczy jutro. -
Ja myslę za Aice już nie spadnie, także owulka była. Czas pokaże, trzymam kciuki, bo wykres wygląda obiecująco. za to ja się miotam... wczoraj i przedwczoraj pobolewały mnie jajniki, śluz taki dziwny... zobaczymy może teraz tempka będzie miała tendencje rosnącą.
Tym bardziej, że dziś bez serduszkowania bo idziemy na imieniny, więc podejrzewam że Wróbel nie będzie się do niczego nadawał.
Olek - 05.11.2020 👦🏼
Ja właśnie wstawiłam pranie, zalałam zlew żeby się odkamienił, i patrzę smętnie na górę prasowania, która mnie czeka. Cóż dziewczyny, wg ojca Sroki należy urządzić pranie, sprzątnie itp., bo żona ma być umęczona, wtedy będzie poczęcie więc wieczorem bierzmy się do roboty, a za kilkanaście dni, wszystkie zobaczymy zieloną kropeczkę :p
-
Ja już jestem po sprzątaniu całej chałupy i mam dość bleeee....
Plinka Ty tam dbaj o siebie a nie maraton Perfekcyjnej Pani Domu urządzasz!
Olek - 05.11.2020 👦🏼
Wróblowa mam taką nadzieję że już była i że teraz będzie się tylko piąć w górę Dziękuję bardzo ja też trzymam kciukasy
Doma wiesz co, ja też mam te z allegro tylko że ja mam te różowe i mi normalnie pokazuje drugą kreskę Może u Ciebie rzeczywiście jest jakaś wadliwa partia a może jeszcze nie było owulki po prostu Jak spojrzysz na mój wykres to ja też mam same minusy ale przez kilka dni też nie robiłam a np. przed wczoraj był ciemny Więc poczekaj jeszcze może do skoku temperaturki i miejmy nadzieje że testy owu nie będą już w przyszłym cyklu potrzebne
Trzymam za Nas wszystkie kciuki!!
My z mężem dzisiaj lecimy znów na obiadek do teściów a po powrocie pewnie działamy -
ale dziewuchy jesteście płodne czytam i czytam wasze posty. Od metra ich
ja jak już używam testów owu tp tych z rosska. Myślę, że są spoko. w Tym cyklu zapomniałam, że miałam zastrzyk i zrobiłam test owu to ta pierwsza krecha wyszła tak mocna, że aż prawie czarna
też mam intensywny weekend. dzisiaj gości mamy więc latam na miotle i wiruję w kuchni
także zapraszam do pomocy"Tylko nie martw się przez cały dzień.
Wyznacz sobie na to godzinę, a potem ciesz się życiem"
ks. Jan Kaczkowski -
Doma90 wrote:Ja właśnie wstawiłam pranie, zalałam zlew żeby się odkamienił, i patrzę smętnie na górę prasowania, która mnie czeka. Cóż dziewczyny, wg ojca Sroki należy urządzić pranie, sprzątnie itp., bo żona ma być umęczona, wtedy będzie poczęcie więc wieczorem bierzmy się do roboty, a za kilkanaście dni, wszystkie zobaczymy zieloną kropeczkę :p
Ewcia_92 lubi tę wiadomość
"Tylko nie martw się przez cały dzień.
Wyznacz sobie na to godzinę, a potem ciesz się życiem"
ks. Jan Kaczkowski -
Ja w pierwszą ciążę zaszłam praktycznie bez starania - ot jeden raz do końca i się udąło. Było to w 14 dniu cyklu. Teraz po 11 msc chcemy to powtórzyć. Próbowaliśmy 12 i 15tego dnia cyklu. Jeszcze chciałabym dziś czyli 18...
Trochę się stresuję, że gospodarka hormonalna po ciąży mi się zmieniła, a do tego mam 6 cm mięśniaka w 7 cm macicy (dane z ostatniego usg)... Ale w pierwszej ciąży nie było to problemem...
Ola -
Aika wrote:Wróblowa mam taką nadzieję że już była i że teraz będzie się tylko piąć w górę Dziękuję bardzo ja też trzymam kciukasy
Doma wiesz co, ja też mam te z allegro tylko że ja mam te różowe i mi normalnie pokazuje drugą kreskę Może u Ciebie rzeczywiście jest jakaś wadliwa partia a może jeszcze nie było owulki po prostu Jak spojrzysz na mój wykres to ja też mam same minusy ale przez kilka dni też nie robiłam a np. przed wczoraj był ciemny Więc poczekaj jeszcze może do skoku temperaturki i miejmy nadzieje że testy owu nie będą już w przyszłym cyklu potrzebne
Trzymam za Nas wszystkie kciuki!!
My z mężem dzisiaj lecimy znów na obiadek do teściów a po powrocie pewnie działamy -
Doma90 wrote:No, ale właśnie chodzi o to, że niebieskie źle pokazują, a zielone i różowe dobrze. No i tak, owulki jeszcze nie było.
Dziś mnie tak boli brzuch na dole, że jak dziś nie ma owulacji, to jestem ksiądz -
U mnie też zachodzą jakieś anomalie, wrocilam niedawno z Rossmanna i kusilo mnie żeby kupić te testy... ale ostatecznie zrezygnowałam. Sluz sprawdzałam rano, nie wyglądał na mega plodny... z reszta wczoraj było , więc mógł nie być wiarygodny. :<
Olek - 05.11.2020 👦🏼
To nie problem jest problemem, problemem jest Twoje podejście do problemu.