Nowe staraczki - 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
Cześć Dziewczyny,
U mnie wciąż kiepskie samopoczucie. Mam wrażenie, że moje ciało solidaryzuje się z moim nastrojem, bo wysypało mnie tak, jak zazwyczaj na @, a do tego jeszcze dwa tygodnie.
Koleżanka z pracy powiedziała, że jest w ciąży. Jak wróciłam do domu to ryczałam przez cały wieczór.Trzy cykle stymulowane. Jeden cykl nieplanowanej przerwy. Kolejny cykl stymulowany. Wcześniejsze bezskuteczne. 30 lat. Starania od 2014 roku.
PCOS -
plinka wrote:Mówiłam że Ci podmucham na tempkę
Jak do piątku rana nie dostanę to idę w piatek na bete."Szeptem na ucho powiem,że, ja ,ja się tego wyrzekam...wyrzekam bo,nikt tak tak pięknie nie mówił,że się boi miłości.."
34cs
-
.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 lipca 2019, 10:06
Jeśli chcesz rozśmieszyć Pana Boga, opowiedz mu o swoich planach na przyszłość
r.87 Starania od maja 2016 o pierwsze dziecko,
niedoczynność tarczycy
AMH - 2,7 (02.2019)
MTHFR C677T heterozygota, PAI-1 homozygota
08.18- prawy jajowód niedrożny
p/ciała antykardiolipiniowe, B-glikoproteina, p. antygenom jajnika, p. plemnikowe - Ujemne
KIR BX( nieobecny 2DL4 norm, 2DL52 gr1 i 2), 2DS1, 2DS3, 2DS4norm, 2DS5, 3DS1)
NK-15,2% po aktywacji 39,1%
Allo MRL - 0% (z M) seria szczepień 34,4%(zM) 51,7% (z innym dawcą) --> starania z Accofilem
Powtórka Allo MRL 6 m-cach 0%(zM) 65,9%(z innym dawcą)
HLA C : ONA C*07,17 ON C*05*07
KARIOTYPY: oboje prawidłowe -
annde wrote:Cześć Dziewczyny,
U mnie wciąż kiepskie samopoczucie. Mam wrażenie, że moje ciało solidaryzuje się z moim nastrojem, bo wysypało mnie tak, jak zazwyczaj na @, a do tego jeszcze dwa tygodnie.
Koleżanka z pracy powiedziała, że jest w ciąży. Jak wróciłam do domu to ryczałam przez cały wieczór.
Łączę się w bólu razem z Tobą. Ja wczoraj w pracy dowiedziałam się, że dwie są na zwolnieniu bo zaszły w ciążę..Moje samopoczucie spadło poniżej zera...
-
E dziewczyny, spoko, takie wieści juz nie robią na mnie wrażenia chyba...
29.04 koleżanka ze szkolnych lat bierze ślub. Ostatnio przy malowaniu paznokci obstawiłam że do końca roku na bank będzie w ciąży. Przecież to normalka.
Będziemy mieć Synka - czekamy ♥️
Olek - 05.11.2020 👦🏼
HSG - Udało się udrożnić oba jajowody!
To nie problem jest problemem, problemem jest Twoje podejście do problemu. -
Mili trzymam kciuki. Też się czuje jakby mnie walec przejechał oby niedługo było po pełni:)
30 lat Euthyrox 25,Mama aktiv premium,jodid
https://bellybestfriend.pl/pamiętnik/zielona-staraczka-pozniej-ciezarowka-przez-9-miesiecy,2959.html
beta 25.10/229, 27.10/488, 30.10/1615 -
Dziewczyny od czego zależy to, że czasami nie widzę u was aktualnych wykresów dopiero jak wejdę w wykres? U siebie też czasami widzę, że jest do tyłu kilka dni:)?
30 lat Euthyrox 25,Mama aktiv premium,jodid
https://bellybestfriend.pl/pamiętnik/zielona-staraczka-pozniej-ciezarowka-przez-9-miesiecy,2959.html
beta 25.10/229, 27.10/488, 30.10/1615 -
Ineczka bo jak ktoś za każdym razem po wpisaniu kolejnej temperatury nie udostępnia wykresu, to nie pokazuje się świezy w miniaturce.
kmala lubi tę wiadomość
Będziemy mieć Synka - czekamy ♥️
Olek - 05.11.2020 👦🏼
HSG - Udało się udrożnić oba jajowody!
To nie problem jest problemem, problemem jest Twoje podejście do problemu. -
Dzień dobry! Jeszcze tylko dwa razy muszę wstać i weekend. Ciągle mnie te jajniki pobolewają. Już sama nie wiem co robić, ale mam jakieś przeczucie, że w tym cyklu nic nie wyjdzie. I w następnych też.
-
nick nieaktualnymili_moli wrote:Jaspis a jakie wieści ze stolicy? Pisałaś, że jedziesz dziś.
Nie wiem czy tu opisywałam całą sytuację.
Synowi na brodzie zrobiła się niegojąca zmiana z której sączy się ropa. Od kilku miesięcy szukaliśmy pomocy, lekarze odsyłali nas jeden do drugiego. W końcu jeden chirurg wpadł na to, że to może być od zęba. Trafiliśmy do chirurga szczękowego, obejrzał i skierował nas do szpitala na usunięcie tej zmiany. W szpitalu obejrzeli i odesłali do stomatologa celem przeleczenia przednich zębów kanałowo. Z racji tego, że nie stać mnie na leczenie prywatne czekaliśmy znowu w kolejce na NFZ. Po zgłoszeniu się na wizytę, dentystka powiedziała, że nie ruszy tego bez zrobienia tomografu. Niestety badanie tylko prywatnie można zrobić. Po zrobieniu znowu pokazaliśmy się u stomatologa. Obejrzeli zdjęcia i zaczęli leczenie, zabrali mi też płytę z badaniem celem konsultacji.
Wczoraj byliśmy na kolejnej wizycie. Pani stomatolog stwierdziła, że w kości żuchwy jest bardzo duża zmiana zapalna, jest spory ubytek kości. Powiedziała, że takie rzeczy od zębów raczej się nie robią. W trybie pilnym rozpoczęli leczenie 3 zęby na raz, żeby szybciej skończyć. Konsultowali się też ze szpitalem, gdzie mamy trafić po leczeniu zębów. Nikt nam nie mówi najgorszego, ale wszystko wskazuje, że to zmiana nowotworowamówią tylko, że w szpitalu zrobią synowi dokładne badania, wycinki pójdą na histopatologię.
Staram się nie myśleć o najgorszym, ale w tej chwili jestem załamana tą sytuacją. Najgorsze, że nie mam w nikim oparcia. Nie chcę mówić swojej mamie, żeby jej nie stresować niepotrzebnie, muszę jakoś sama się z tym zmierzyć. -
O rany, Jaspis, mam nadzieję, że to jednak okaże się czymś innym niż rakiem. Wiem, że się denerwujesz. Każdy by się denerwował. Trzymam kciuki.
Jaspis lubi tę wiadomość
Trzy cykle stymulowane. Jeden cykl nieplanowanej przerwy. Kolejny cykl stymulowany. Wcześniejsze bezskuteczne. 30 lat. Starania od 2014 roku.
PCOS