Nowe staraczki - 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
Dzięki Wróbelku za odp Jaspis będzie dobrze u mnie też w rodzinie przewidywał najgorsze a po wycinku okazało się ze to nic groźnego
Jaspis lubi tę wiadomość
30 lat Euthyrox 25,Mama aktiv premium,jodid
https://bellybestfriend.pl/pamiętnik/zielona-staraczka-pozniej-ciezarowka-przez-9-miesiecy,2959.html
beta 25.10/229, 27.10/488, 30.10/1615 -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Pełnia i chyba przesilenie wiosenne są głównym powodem tego, że jak rano wstaję z łóżka to jestem bardziej zmęczona niż wtedy gdy się do niego kładłam. masakra jakaś.starania od Maja 2016, 28lat,
"Miłości bez krzyża nie znajdziecie, a krzyża bez miłości nie uniesiecie" JPII -
O Jezus Maria Jaspis! :* na razie nie myśl o najgorszym, chociaż wiem że to nie łatwe. I jeszcze jeśli chodzi o syna. Sama wywnioskowałaś że to może być nowotwór? Musi być dobrze! To silny młody chłopak, ma silny organizm! :*
Jaspis lubi tę wiadomość
Będziemy mieć Synka - czekamy ♥️
Olek - 05.11.2020 👦🏼
HSG - Udało się udrożnić oba jajowody!
To nie problem jest problemem, problemem jest Twoje podejście do problemu. -
Jaspis wszystkie tu trzymamy kciuki za to żeby okazało się ze to nic poważnego :*. Jeśli potrzebujesz się wygagadac wyplakac to pamiętaj ze masz nas kochana :*
Jaspis lubi tę wiadomość
7cs
Wysoki testosteron...
Ovarin na poprawienie gospodarki hormonalnej.
-
nick nieaktualnyWróblowa wrote:O Jezus Maria Jaspis! :* na razie nie myśl o najgorszym, chociaż wiem że to nie łatwe. I jeszcze jeśli chodzi o syna. Sama wywnioskowałaś że to może być nowotwór? Musi być dobrze! To silny młody chłopak, ma silny organizm! :*
W maju chyba zakończą leczenie, a potem szpital.
No własnie w listopadzie robiliśmy morfologię i nic nie wskazywało, że coś złego się dzieje, a już wtedy ta zmiana była widoczna.
-
A kiedy możesz mieć od nich jasny komunikat? Powiem Ci, że ja na Twoim miejscu od razu prosto z mostu bym zapytała lekarza, czy to nowotwór. Bo wiesz, może coś nie tak zrozumiałaś i teraz niepotrzebnie się stresujesz?
Będziemy mieć Synka - czekamy ♥️
Olek - 05.11.2020 👦🏼
HSG - Udało się udrożnić oba jajowody!
To nie problem jest problemem, problemem jest Twoje podejście do problemu. -
nick nieaktualnyWróblowa wrote:A kiedy możesz mieć od nich jasny komunikat? Powiem Ci, że ja na Twoim miejscu od razu prosto z mostu bym zapytała lekarza, czy to nowotwór. Bo wiesz, może coś nie tak zrozumiałaś i teraz niepotrzebnie się stresujesz?
Ale jakiś miesiąc temu jak kierowali nas na tomograf, to usłyszałam, że to może być zmiana nowotworowa. A jak dostali wynik, to zrobiła się popłoch, szybkie leczenie i szpital. Nawet konsultowali ze szpitalem co mają dalej robić. -
EA wrote:Cześć dziewczyny. Wiecie moze czy jednodniowe zapalenie pęcherza (bo chyba to bylo to, sama nie wiem) moze wplywac na ewentualne zagniezdzenie? Pęcherzyk pekl wczoraj bo mialam mega bóle jajnika caly dzien a zwłaszcza w pracy. Wieczorem tuż przed snem poczułam pieczenie (sorki za opisówke) wzięłam wit C i żurawit i dzis rano jak na razie jest ok.
EA lubi tę wiadomość
-
Ineczka wrote:Lunna jal ostatnio wypełniałam ankietę o ovu to właśnie to tez im napisałam ze mobilne tragedia tym bardziej ze jak chcesz kkolory trzeba płacić a wtedy powinno wszystko śmigać
Ja mam wrażenie, że admini porzucili to forum... (patrz zgloszenia, problemy z kontami jak Madziulla miala nasza i nie tylko...) a szkoda
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyLunna wrote:Ja mam wrażenie, że admini porzucili to forum... (patrz zgloszenia, problemy z kontami jak Madziulla miala nasza i nie tylko...) a szkoda
tez odnoszę takie wrażenie...niby byl z nimi kontakt lepszy lub gorszy ale byl... ale jak nie mozna naprawic przycisku dodaj nowy wpis do pamietnika...to powinno byc dzien max 2 i z glowy -
Madzix88 wrote:tez odnoszę takie wrażenie...niby byl z nimi kontakt lepszy lub gorszy ale byl... ale jak nie mozna naprawic przycisku dodaj nowy wpis do pamietnika...to powinno byc dzien max 2 i z glowy
30 lat Euthyrox 25,Mama aktiv premium,jodid
https://bellybestfriend.pl/pamiętnik/zielona-staraczka-pozniej-ciezarowka-przez-9-miesiecy,2959.html
beta 25.10/229, 27.10/488, 30.10/1615 -
nick nieaktualny