X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Nowe staraczki - 2017
Odpowiedz

Nowe staraczki - 2017

Oceń ten wątek:
  • OLAM86 Autorytet

Wysłany: 12 kwietnia 2017, 08:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jaspis! To straszne! A który to syn ?

• Ineczka Autorytet

Wysłany: 12 kwietnia 2017, 08:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzięki Wróbelku za odp Jaspis będzie dobrze u mnie też w rodzinie przewidywał najgorsze a po wycinku okazało się ze to nic groźnego

Jaspis lubi tę wiadomość

v5abi09kg49ph79h.png
    30 lat Euthyrox 25,Mama aktiv premium,jodid
    https://bellybestfriend.pl/pamiętnik/zielona-staraczka-pozniej-ciezarowka-przez-9-miesiecy,2959.html
    beta 25.10/229, 27.10/488, 30.10/1615
  • nick nieaktualny

Wysłany: 12 kwietnia 2017, 08:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jaspis :( trzyam kciuki aby sie okazalo ze to nie to!! <3

Jaspis lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 12 kwietnia 2017, 08:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    OLAM86 wrote:
    Jaspis! To straszne! A który to syn ?
    najstarszy

• Dżoana89 Autorytet

Wysłany: 12 kwietnia 2017, 08:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pełnia i chyba przesilenie wiosenne są głównym powodem tego, że jak rano wstaję z łóżka to jestem bardziej zmęczona niż wtedy gdy się do niego kładłam. masakra jakaś.

starania od Maja 2016, 28lat,

"Miłości bez krzyża nie znajdziecie, a krzyża bez miłości nie uniesiecie" JPII
  • Wróblowa Autorytet

Wysłany: 12 kwietnia 2017, 08:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    O Jezus Maria Jaspis! :* na razie nie myśl o najgorszym, chociaż wiem że to nie łatwe. I jeszcze jeśli chodzi o syna. Sama wywnioskowałaś że to może być nowotwór? Musi być dobrze! To silny młody chłopak, ma silny organizm! :*

Jaspis lubi tę wiadomość

p19u9jcgdgj4qrbu.png
    Będziemy mieć Synka - czekamy ♥️
    Olek - 05.11.2020 👦🏼
    HSG - Udało się udrożnić oba jajowody!
    To nie problem jest problemem, problemem jest Twoje podejście do problemu.
  • EA Autorytet

Wysłany: 12 kwietnia 2017, 09:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 sierpnia 2017, 20:00

Jaspis lubi tę wiadomość

• karollka29 Autorytet

Wysłany: 12 kwietnia 2017, 09:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jaspis wszystkie tu trzymamy kciuki za to żeby okazało się ze to nic poważnego :*. Jeśli potrzebujesz się wygagadac wyplakac to pamiętaj ze masz nas kochana :*

Jaspis lubi tę wiadomość

7cs
    Wysoki testosteron...
    Ovarin na poprawienie gospodarki hormonalnej.

• agu92 Autorytet

Wysłany: 12 kwietnia 2017, 09:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej laski!

Trzymajcie kciuki :) Dzisiaj o 16 mam gina i mam nadzieję, że powie mi co z tymi moimi hormonami i co robić dalej :)

EA lubi tę wiadomość

12 cs - udało się! 10.07.2017 II <3

59d632af979ad.png
  • plinka Autorytet

Wysłany: 12 kwietnia 2017, 09:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jaspis w nas masz oparcie. Wiem że to nie to samo co w rodzinie. Jeżeli będziesz potrzebowała rozmowy to pisz. W razie potrzeby zapraszam na kawę :)

Jaspis lubi tę wiadomość

gannhqvkk8uk7vha.png
    gannhqvk1gc3etug.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 12 kwietnia 2017, 09:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wróblowa wrote:
    O Jezus Maria Jaspis! :* na razie nie myśl o najgorszym, chociaż wiem że to nie łatwe. I jeszcze jeśli chodzi o syna. Sama wywnioskowałaś że to może być nowotwór? Musi być dobrze! To silny młody chłopak, ma silny organizm! :*
    No właśnie nie powiedzieli, tylko zasugerowali. Dentystka stwierdziła, że w szpitalu się nim zajmą, ona ma tylko szybko przeleczyć zęby. I jak wczoraj robili mu, to słyszałam tylko, żeby nie za głęboko, żeby do zmiany nie dowiercić się.

W maju chyba zakończą leczenie, a potem szpital.

No własnie w listopadzie robiliśmy morfologię i nic nie wskazywało, że coś złego się dzieje, a już wtedy ta zmiana była widoczna.

• Wróblowa Autorytet

Wysłany: 12 kwietnia 2017, 09:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A kiedy możesz mieć od nich jasny komunikat? Powiem Ci, że ja na Twoim miejscu od razu prosto z mostu bym zapytała lekarza, czy to nowotwór. Bo wiesz, może coś nie tak zrozumiałaś i teraz niepotrzebnie się stresujesz? :(

p19u9jcgdgj4qrbu.png
    Olek - 05.11.2020 👦🏼
  • nick nieaktualny

Wysłany: 12 kwietnia 2017, 09:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wróblowa wrote:
    A kiedy możesz mieć od nich jasny komunikat? Powiem Ci, że ja na Twoim miejscu od razu prosto z mostu bym zapytała lekarza, czy to nowotwór. Bo wiesz, może coś nie tak zrozumiałaś i teraz niepotrzebnie się stresujesz? :(
    Pytałam co to może być, ale wszyscy nabrali wody w usta i twierdzą, że zajmą się nim w szpitalu specjaliści.

Ale jakiś miesiąc temu jak kierowali nas na tomograf, to usłyszałam, że to może być zmiana nowotworowa. A jak dostali wynik, to zrobiła się popłoch, szybkie leczenie i szpital. Nawet konsultowali ze szpitalem co mają dalej robić.

• Lunna Autorytet

Wysłany: 12 kwietnia 2017, 09:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    EA wrote:
    Cześć dziewczyny. Wiecie moze czy jednodniowe zapalenie pęcherza (bo chyba to bylo to, sama nie wiem) moze wplywac na ewentualne zagniezdzenie? Pęcherzyk pekl wczoraj bo mialam mega bóle jajnika caly dzien a zwłaszcza w pracy. Wieczorem tuż przed snem poczułam pieczenie (sorki za opisówke) wzięłam wit C i żurawit i dzis rano jak na razie jest ok.
    Myślę, że powinno być ok. Ja miałam zaraz po ovu wirusowe zapalenie gardła a się udalo ♡ trzymam kciukasy za groszka ♡♡♡

EA lubi tę wiadomość

tt1d7eb8?&fake.png
    cravings-2017-12-12.jpg
  • Wróblowa Autorytet

Wysłany: 12 kwietnia 2017, 09:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Eh... :( mam nadzieję że jednak nie potwierdzi się najgorsze...

p19u9jcgdgj4qrbu.png
    Olek - 05.11.2020 👦🏼
  • Lunna Autorytet

Wysłany: 12 kwietnia 2017, 09:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ineczka wrote:
    Lunna jal ostatnio wypełniałam ankietę o ovu to właśnie to tez im napisałam ze mobilne tragedia tym bardziej ze jak chcesz kkolory trzeba płacić a wtedy powinno wszystko śmigać

Ja mam wrażenie, że admini porzucili to forum... (patrz zgloszenia, problemy z kontami jak Madziulla miala nasza i nie tylko...) a szkoda

tt1d7eb8?&fake.png
    cravings-2017-12-12.jpg
  • nick nieaktualny

Wysłany: 12 kwietnia 2017, 09:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wróblowa wrote:
    Eh... :( mam nadzieję że jednak nie potwierdzi się najgorsze...
    Idę z nim zaraz do rodzinnego, niech da nam skierowania na jakieś badania. Powtórzymy morfologię, może jeszcze CRP, OB i nie wiem co się jeszcze robi w takiej sytuacji

• nick nieaktualny

Wysłany: 12 kwietnia 2017, 09:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lunna wrote:
    Ja mam wrażenie, że admini porzucili to forum... (patrz zgloszenia, problemy z kontami jak Madziulla miala nasza i nie tylko...) a szkoda

tez odnoszę takie wrażenie...niby byl z nimi kontakt lepszy lub gorszy ale byl... ale jak nie mozna naprawic przycisku dodaj nowy wpis do pamietnika...to powinno byc dzien max 2 i z glowy

• Ineczka Autorytet

Wysłany: 12 kwietnia 2017, 09:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Madzix88 wrote:
    tez odnoszę takie wrażenie...niby byl z nimi kontakt lepszy lub gorszy ale byl... ale jak nie mozna naprawic przycisku dodaj nowy wpis do pamietnika...to powinno byc dzien max 2 i z glowy
    Zaczną im zyski spadać to od razu wrócą admini ;)

v5abi09kg49ph79h.png
    30 lat Euthyrox 25,Mama aktiv premium,jodid
    https://bellybestfriend.pl/pamiętnik/zielona-staraczka-pozniej-ciezarowka-przez-9-miesiecy,2959.html
    beta 25.10/229, 27.10/488, 30.10/1615
  • nick nieaktualny

Wysłany: 12 kwietnia 2017, 09:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ineczka wrote:
    Zaczną im zyski spadać to od razu wrócą admini ;)

:D pewnie tak

‹‹ 869 870 871 872 873 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Płodność mężczyzn - przyczyny obniżonej płodności i sposoby na poprawę

Płodność mężczyzn na przestrzeni lat uległa znacznemu pogorszeniu. Dlaczego jakość nasienia współczesnych mężczyzn jest obniżona? Jakie są najczęstsze przyczyny problemów z płodnością? Co zrobić, aby wesprzeć i poprawić męską płodność?

CZYTAJ WIĘCEJ

Starania o dziecko, niepłodność? - jak powiedzieć o tym innym?

Często bywa tak, że temat kłopotów z zajściem w ciążę jest owiany tajemnicą. Jak powiedzieć rodzinie i przyjaciołom o Waszych trudnych doświadczeniach związanych z przedłużającymi się staraniami o dziecko? Doświadczony psycholog, który na co dzień pracuje z parami zmagającymi się z niepłodnością - Justyna Kuczmierowska - proponuje napisanie listu. Sprawdź, co powinno znaleźć się w liście do bliskich osób. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Badania w ciąży - sprawdź, które warto wykonać

Zastanawiasz się jakie badania czekają cię w ciąży? Czemu służą takie badania i kiedy się je wykonuje? Przeczytaj jakie rodzaje badań i testów czekają przyszłą mamę i dlaczego są one ważne. 

CZYTAJ WIĘCEJ