Nowe staraczki - 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
Ineczka mój tata też zawodowy kierowca, od prawie 40 lat.
ogólnie ja też lubię prowadzić, ale problem tkwi w tym że Wróbel nie ma prawka (zabrali mu...), więc zawsze to spoczywa na mnie i to żadna frajda.
Będziemy mieć Synka - czekamy ♥️
Olek - 05.11.2020 👦🏼
HSG - Udało się udrożnić oba jajowody!
To nie problem jest problemem, problemem jest Twoje podejście do problemu. -
Ile dni po owu można zrobić test? Testuje po terminie @ ale jestem ciekawa czy wcześniej można
30 lat Euthyrox 25,Mama aktiv premium,jodid
https://bellybestfriend.pl/pamiętnik/zielona-staraczka-pozniej-ciezarowka-przez-9-miesiecy,2959.html
beta 25.10/229, 27.10/488, 30.10/1615 -
Ineczka wrote:Ile dni po owu można zrobić test? Testuje po terminie @ ale jestem ciekawa czy wcześniej można
Sikańca najlepiej najwcześniej 14dpo a betkę to już 10dpo możesz sobie zafundować.
Olek - 05.11.2020 👦🏼
Ineczka, zależy kiedy bedzie zagnieżdżenie, widzę, ze idziemy prawie łeb w łeb, bo ja jestem 2 dni przed Tobą i planuję testować w wielka niedzielę, czyli u mnie 13 DPO, chociaż nie wiem, czy nie nawet w sobotę, bo gości już w sobotę będę miała i wole mieć pewność, ze jak wypiję lampkę wina, to nic się nie stanie
, czyli 12/13 DPO. Niektórym już 8 DPO wychodzi, ale aż tak bym sie nie wyrywała
Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 kwietnia 2017, 12:20
-
nick nieaktualny
-
Jaspis wrote:Znalazłam USG dla syna na dzisiaj. Za pół godziny wyruszamy.
Jaspis lubi tę wiadomość
-
Właśnie chciałam napisać ze idziemy nosek w nosek powiedz mi czy ty tez czujesz takie ciągnięcie brzucha i wydeta jesteś?
https://bellybestfriend.pl/pamiętnik/zielona-staraczka-pozniej-ciezarowka-przez-9-miesiecy,2959.html
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Chciałbym ale nie chce się nastawiać żeby potem nie buczec a u mnie skąpe okresy i boję się że endomentrium mam cienkie
Ineczka wrote:Ile dni po owu można zrobić test? Testuje po terminie @ ale jestem ciekawa czy wcześniej można
Ja zrobiłam 10 po ovu. Sikaniec pokazał cień cienia cieniem podparty a beta z tego dnia wyszła prawie 32. Kropek się zagniezdzał najprawdopodobniej 6 dni po ovu ( chyba to czułam). Także 4 dni po zagnieżdżeniu mi wyszedł pozytyw.
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Madziula, powiedz mi kochana, jak wyglądało Twoje przygotowanie do IUI?
Cały czas gdzieś o tym myślę dlatego chce mieć jasny obraz sytuacji.Madzix88 lubi tę wiadomość
Olek - 05.11.2020 👦🏼
Jaspis wrote:Plinka, Ty już masz 16 tydzień
to zaraz kopniaki będziesz czuła
Czekam na to z niecierpliwością
Ostatnio kilka razy mialam takie śmieszne uczucie w bruchu. Takie furkotanie po skórze od środka. Takie trrrrrrrrrrttrri nie były to rewolucje żołądkowe.
Zastanawiałam się czy to to. -
nick nieaktualnyWróblowa wrote:Madziula, powiedz mi kochana, jak wyglądało Twoje przygotowanie do IUI?
Cały czas gdzieś o tym myślę dlatego chce mieć jasny obraz sytuacji.
w ogole nie wyglądało....bo przez brak szczepienia przeszłam do kolejnego etapu przygotowań...jedynie co mogę powiedział miałam zlecony pakiet badan warty łącznie 900 zl (wieczorem moge Ci napisac jakie badania mialam zlecone). miałam stymulacje cyklu Lekiem CLO i w dniu kiedy miala być IUI mialam na cito zbadać LH i Estradiol. no i potem miałam miec USG potwierdzające ovu i gin mial powiedzieć czy IUI będzie tego dnia czy za dzien/dwa a jak to dalej miało wyglądać to nie zdazylam sie dowiedziec -
A no to super, byłabym wdzięczna gdybyś mi skrobnęła wieczorkiem!
no właśnie tyle wiem, że jest stymulacja ale coś mi się mało tego wydawało jak czytałam na necie. Podobno ten lekarz za samą inseminację bierze 400zł, co dla mnie jest bardzo mało.
Olek - 05.11.2020 👦🏼
To nie problem jest problemem, problemem jest Twoje podejście do problemu.