Nowe staraczki - 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
Wzięłam dziś pierwsza tabletkę duphastonu, mam nadzieję, że pomoże i będzie coś w tym miesiącu.
Jak dobrze, że już czwartek. Czasem mam wrażenie, że pracować się powinno 4 dni w tygodniu xdRo lubi tę wiadomość
-
Sabinkak wrote:Kurde, wczoraj byłam u lekarza a dzisiaj chyba mi sie jakiś grzybek ujawnil:( sory za opis, ale mój śluz wyglada jak zluszczony namoczony naskórek, biały i bez zapachu
-
Mój gin też ma specyficzne poczucie humoru, ostatnio jak miałam wizytę rozważaliśmy przyczyny moich niepowodzeń i powiedziałam mu, że być może to wina mojej psychiki, a on powiedział, że "teraz to każdy ma coś z głową" ... i jakoś po wizycie wyluzowałam, co ma być to będzie, nie mam na to zbytnio dużego wpływu
Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 kwietnia 2017, 09:10
MalPog, Lunna lubią tę wiadomość
kir AA, oboje HLA C1 C2
👨👩👧👧❤❤ -
Nie no, to juz jest przegięcie, zaraz ciąża urojona będzie jak nic, kawa z opiłkami żelaza chyba mi wyszła
chyba nie wytrzymam do niedzieli i jutro siknę
Lunna lubi tę wiadomość
-
Sabinkak wrote:Nie no, to juz jest przegięcie, zaraz ciąża urojona będzie jak nic, kawa z opiłkami żelaza chyba mi wyszła
chyba nie wytrzymam do niedzieli i jutro siknę
Trzymam kciuki za jutrzejszego sikańca!!!!kir AA, oboje HLA C1 C2
👨👩👧👧❤❤ -
Sabinka, czymam kciuki.
Ale testowanie 9 dpo to kiepski pomysł...
Poczekaj, dobrze Ci radzę.
DZIEWCZYNY PO HSG! MIAŁYŚCIE LEWATYWĘ PRZED BADANIEM?! <PANIKA>
Będziemy mieć Synka - czekamy ♥️
Olek - 05.11.2020 👦🏼
HSG - Udało się udrożnić oba jajowody!
To nie problem jest problemem, problemem jest Twoje podejście do problemu. -
Wróblowa wrote:Sabinka, czymam kciuki.
DZIEWCZYNY PO HSG! MIAŁYŚCIE LEWATYWĘ PRZED BADANIEM?! <PANIKA>ovu pokazuje dzisiaj 9 dzień, a ja myślę, że 10 i to jeszcze od rana byłą wiec jutro będzie 11 i w życiu bym nie testowała gdyby mi organizm takich figli nie płatał
-
Wróblowa wrote:Sabinka, czymam kciuki.
Wróblowa...lewatywa jest wspaniała...Tzn nie chodzi mi o sam proces, ale o to jaki masz wspaniale płaski i lekki po niej brzuch....Ro lubi tę wiadomość
-
Wróblowa, ja się lepiej wypowiadać nie bedę, bo miałąm przed pierwszym porodem, a połączenie skurczy i lewatywy nie jest miłym wspomnieniem
ALe mam znajomego, który chodzi na czyszczenie okrężnicy i mówi, ze to jest mega przyjemny zabieg i super sie po nim czuje
a to nic innego jak lewatywa
-
Sabinka, dla mnie OF dobrze wyznaczył Ci owulkę.
jaką decyzję nie podejmiesz, to trzymam kciuki. :*
Karolyna, jednak wolę mieć wystający bebzun.
Olek - 05.11.2020 👦🏼
To nie problem jest problemem, problemem jest Twoje podejście do problemu. -
Sabinkak wrote:Kurde, wczoraj byłam u lekarza a dzisiaj chyba mi sie jakiś grzybek ujawnil:( sory za opis, ale mój śluz wyglada jak zluszczony namoczony naskórek, biały i bez zapachu
30 lat Euthyrox 25,Mama aktiv premium,jodid
https://bellybestfriend.pl/pamiętnik/zielona-staraczka-pozniej-ciezarowka-przez-9-miesiecy,2959.html
beta 25.10/229, 27.10/488, 30.10/1615 -
Ineczka wrote:U mnie zawsze przed okresem Sahara a od kilku dnia mam taki kremowy śluz ostatnio jak chlupnelo to bielizna do zmiany sorki za opis pojawiają się też takie grudki dzisiaj temp pokazała 37, 1 a u ciebie jak z temp?
-
Wróblowa, u mnie zazwyczaj owu jest w dniu spadku, zawsze czuję bardzo silny ból jajnika, gorzej niż na okres i potem po pęknięciu pęcherzyka przechodzi, i zawsze równo 14 dni później jest @, więc dla mnie dzisiaj 10 dzień
-
Jeszcze przemyślę to testowanie, do rana dużo czasu i moze mi schizy miną
albo ochłonę
-
Wróblowa, Ty jesteś mądra głowa, chyba Cię posłucham
co najmniej do soboty muszę wytrzymać
-
nick nieaktualnyWróblowa wrote:Sabinka, czymam kciuki.
ja nie mialam lewatywy
PS: sory zapomnialam o wypisaniu badan, zrobie to dzisiaj -
Wróblowa wrote:DZIEWCZYNY PO HSG! MIAŁYŚCIE LEWATYWĘ PRZED BADANIEM?! <PANIKA>
Nie miałam przed sonoHSH, więc luzik
Dzień dobry -
Sabinka łeb jak sklep, tylko półki puste.
Madziulla, no mi też wyleciało z głowy, wczoraj miałam zamieszanie wieczorem i zapomniałam.
Olek - 05.11.2020 👦🏼
To nie problem jest problemem, problemem jest Twoje podejście do problemu.