Nowe staraczki - 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
Wróblowa wrote:Ściskam Was za te mile słowa! :* czekam. Przede mną dwie panie. W ogóle jechałam tu na nawigacji bo to jest takie zadupie normalnie że szok. Dobrze ze wcześniej wyjechałam bo domu nie mogłam znaleźć

Powodzenia, będzie dobrze!!!
kir AA, oboje HLA C1 C2
👨👩👧👧❤❤ -
Wróblowa powodzenia

Mnie szef wypuścił o 17.30, zamiast o 18, mimo, że od 16 już nie było nic do roboty. Taki łaskawy. Chciałabym zajść w tą ciążę i przynieść mu l4 od razu, bo inaczej się w mej pracy nie da. Za dużo nerwów i stresu... -
Dziewczyna za drzwiami dowiedziała się właśnie ze jest w ciąży. Widziała po raz pierwszy swoją fasolke na usg. Staram się trzymać fason.

Karmel to co to za tyran?
Jaspis lubi tę wiadomość

Będziemy mieć Synka - czekamy ♥️
Olek - 05.11.2020 👦🏼
HSG - Udało się udrożnić oba jajowody!
To nie problem jest problemem, problemem jest Twoje podejście do problemu. -
No tzn. Ja akurat przy drzwiach centralnie usiadłam i słyszę wszystko.
Poza tym ta kobita tak się drze że nie sposób nie słyszeć 
kmala lubi tę wiadomość

Olek - 05.11.2020 👦🏼
Witam piękne

I witam nowe dziewczyny.
Ptaszyno ,trzymam kciuki za wizytę i czekam na wieści.
Zjadłam przed chwilą wielkiego domowego hamburgera i mega mi jest dobrze."Szeptem na ucho powiem,że, ja ,ja się tego wyrzekam...wyrzekam bo,nikt tak tak pięknie nie mówił,że się boi miłości.."
34cs
-
nick nieaktualny
-
Robiłam bete przed wczoraj rano.Była negatywna.Czekam na @.AneTkaa87 wrote:Gdzie ta Wróblowa nam przepadła
Wszystkie czekamy na wieści 
Mili a Ty kochana wg listy miałaś dzisiaj testować.. Przesunęłaś testowanie?"Szeptem na ucho powiem,że, ja ,ja się tego wyrzekam...wyrzekam bo,nikt tak tak pięknie nie mówił,że się boi miłości.."
34cs
-
nick nieaktualny
-
Eee nic się nie stało:-)AneTkaa87 wrote:Mili przepraszam musiałam przeoczyć tego posta... Tulę ;*
Jaspis hihi wszystko możliwe
Cierpliwie czekamy 
AneTkaa87 lubi tę wiadomość
"Szeptem na ucho powiem,że, ja ,ja się tego wyrzekam...wyrzekam bo,nikt tak tak pięknie nie mówił,że się boi miłości.."
34cs
-
nick nieaktualny
-
Jestem dziewczyny. Wieści nieciekawe.
Wszystko jest pokręcone jak lato z radiem. Wrobla wyniki trzeba powtórzyć, bez tego nie ruszymy. Podobno te są w ogóle do dupy, niekompetentne labolatorium, dał skierowanie do Częstochowy.
Natomiast ja to klęska. Moje endometrium wynosi całe 4,3mm (tyle powinnam mieć 5dc a mam w 30dc). Powiedział że nawet armia wojska mi nie da rady, żeby mnie zapłodnić. Pobrał wymaz na cytologię. Czeka mnie kuracja lekami, hsg, i inne jakies dziwne rzeczy, o których nie mam pojęcia. Cykle bedziemy skracać, bo one wcale nie sa w normie. Cykl powyżej 35dni nie jest cyklem normalnym. Czeka nas dużo pracy... rozpisal sobie plan działania. Punkt jeden: nasienie. Jak przyjde z prawidłowym to ruszamy z calym procesem. Przepisał na razie Macmiror bo mam stan zapalny szyjki macicy, Jodid i Vitrum D3.
Eh. Dobrze że wola posiadania dziecka jest tak duża, że mam silę walczyć.
Przestaję mierzyć tempkę, bo to i tak nie ma sensu, skoro nie da rady się mnie zaplodnić...

Olek - 05.11.2020 👦🏼
Walcz Ptaszynko, walcz! Naprawicie siebie i pisklaki będą jak ta lala, zobaczysz. Jeszcze tylko trochę cierpliwości. Bardzo Wam kibicuję
Z GŁOWĄ O SUPLEMENTACH