Nowe staraczki - 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
Wróblowa wrote:Ściskam Was za te mile słowa! :* czekam. Przede mną dwie panie. W ogóle jechałam tu na nawigacji bo to jest takie zadupie normalnie że szok. Dobrze ze wcześniej wyjechałam bo domu nie mogłam znaleźć
Powodzenia, będzie dobrze!!!kir AA, oboje HLA C1 C2
👨👩👧👧❤❤ -
Wróblowa powodzenia
Mnie szef wypuścił o 17.30, zamiast o 18, mimo, że od 16 już nie było nic do roboty. Taki łaskawy. Chciałabym zajść w tą ciążę i przynieść mu l4 od razu, bo inaczej się w mej pracy nie da. Za dużo nerwów i stresu... -
Dziewczyna za drzwiami dowiedziała się właśnie ze jest w ciąży. Widziała po raz pierwszy swoją fasolke na usg. Staram się trzymać fason.
Karmel to co to za tyran?Jaspis lubi tę wiadomość
Będziemy mieć Synka - czekamy ♥️
Olek - 05.11.2020 👦🏼
HSG - Udało się udrożnić oba jajowody!
To nie problem jest problemem, problemem jest Twoje podejście do problemu. -
No tzn. Ja akurat przy drzwiach centralnie usiadłam i słyszę wszystko.
Poza tym ta kobita tak się drze że nie sposób nie słyszeć
kmala lubi tę wiadomość
Olek - 05.11.2020 👦🏼
Witam piękne
I witam nowe dziewczyny.
Ptaszyno ,trzymam kciuki za wizytę i czekam na wieści.
Zjadłam przed chwilą wielkiego domowego hamburgera i mega mi jest dobrze."Szeptem na ucho powiem,że, ja ,ja się tego wyrzekam...wyrzekam bo,nikt tak tak pięknie nie mówił,że się boi miłości.."
34cs
-
nick nieaktualny
-
AneTkaa87 wrote:Gdzie ta Wróblowa nam przepadła
Wszystkie czekamy na wieści
Mili a Ty kochana wg listy miałaś dzisiaj testować.. Przesunęłaś testowanie?"Szeptem na ucho powiem,że, ja ,ja się tego wyrzekam...wyrzekam bo,nikt tak tak pięknie nie mówił,że się boi miłości.."
34cs
-
nick nieaktualny
-
AneTkaa87 wrote:Mili przepraszam musiałam przeoczyć tego posta... Tulę ;*
Jaspis hihi wszystko możliweCierpliwie czekamy
AneTkaa87 lubi tę wiadomość
"Szeptem na ucho powiem,że, ja ,ja się tego wyrzekam...wyrzekam bo,nikt tak tak pięknie nie mówił,że się boi miłości.."
34cs
-
nick nieaktualny
-
Jestem dziewczyny. Wieści nieciekawe.
Wszystko jest pokręcone jak lato z radiem. Wrobla wyniki trzeba powtórzyć, bez tego nie ruszymy. Podobno te są w ogóle do dupy, niekompetentne labolatorium, dał skierowanie do Częstochowy.
Natomiast ja to klęska. Moje endometrium wynosi całe 4,3mm (tyle powinnam mieć 5dc a mam w 30dc). Powiedział że nawet armia wojska mi nie da rady, żeby mnie zapłodnić. Pobrał wymaz na cytologię. Czeka mnie kuracja lekami, hsg, i inne jakies dziwne rzeczy, o których nie mam pojęcia. Cykle bedziemy skracać, bo one wcale nie sa w normie. Cykl powyżej 35dni nie jest cyklem normalnym. Czeka nas dużo pracy... rozpisal sobie plan działania. Punkt jeden: nasienie. Jak przyjde z prawidłowym to ruszamy z calym procesem. Przepisał na razie Macmiror bo mam stan zapalny szyjki macicy, Jodid i Vitrum D3.
Eh. Dobrze że wola posiadania dziecka jest tak duża, że mam silę walczyć.
Przestaję mierzyć tempkę, bo to i tak nie ma sensu, skoro nie da rady się mnie zaplodnić...
Olek - 05.11.2020 👦🏼
Walcz Ptaszynko, walcz! Naprawicie siebie i pisklaki będą jak ta lala, zobaczysz. Jeszcze tylko trochę cierpliwości. Bardzo Wam kibicuję