Nowe staraczki - 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Wróblowa dopiero teraz przeczytałam jak było na wizycie. I według mnie trafiłaś na spoko lekarza. Plan działania jest, teraz tylko mniej stresu, więcej radości i wszystko będzie dobrze.
P.S. Wczoraj obczaiłam Cię na fejsie, jesteś mega śliczna *.*
-
Wesołych Świąt dla wszystkich, pięknych fasolek od zajączka
a tym z brzuszkami spokojnej ciążuni
Ja dzisiaj zobaczyłam piękną niczym nie zmąconą bielmoże za wczesnie ? A może jednak na te objawy to moje urojenia
jak @ nie przyjdzie to jeszcze raz zatrstuje w poniedziałek
-
Sabinkak wrote:Wesołych Świąt dla wszystkich, pięknych fasolek od zajączka
a tym z brzuszkami spokojnej ciążuni
Ja dzisiaj zobaczyłam piękną niczym nie zmąconą bielmoże za wczesnie ? A może jednak na te objawy to moje urojenia
jak @ nie przyjdzie to jeszcze raz zatrstuje w poniedziałek
"Szeptem na ucho powiem,że, ja ,ja się tego wyrzekam...wyrzekam bo,nikt tak tak pięknie nie mówił,że się boi miłości.."
34cs
-
Witam wszystkie zapracowane kobietki Wróbelku bardzo się cieszę że trafiłaś na dobrego lekarza, któremu zależy na dotarciu do problemu a nie tylko na zysku.
Sabinkak może być za wcześnie ja we wt zrobię dzisiaj temp w górę powyżej 37 podobnie jak u Mili. Lecę na śniadanko miłego dnia
30 lat Euthyrox 25,Mama aktiv premium,jodid
https://bellybestfriend.pl/pamiętnik/zielona-staraczka-pozniej-ciezarowka-przez-9-miesiecy,2959.html
beta 25.10/229, 27.10/488, 30.10/1615 -
Ineczka wrote:Witam wszystkie zapracowane kobietki Wróbelku bardzo się cieszę że trafiłaś na dobrego lekarza, któremu zależy na dotarciu do problemu a nie tylko na zysku.
Sabinkak może być za wcześnie ja we wt zrobię dzisiaj temp w górę powyżej 37 podobnie jak u Mili. Lecę na śniadanko miłego dnia"Szeptem na ucho powiem,że, ja ,ja się tego wyrzekam...wyrzekam bo,nikt tak tak pięknie nie mówił,że się boi miłości.."
34cs
-
MilliSBB wrote:Ineczka...może się cos u Ciebie kluje:-)
https://bellybestfriend.pl/pamiętnik/zielona-staraczka-pozniej-ciezarowka-przez-9-miesiecy,2959.html
Dzień dobry dziewczyny. Ja tylko wskoczylam się przywitać i zyczyc wesołych spokojnych i szczęśliwych świąt. Nie mam kiedy Was nadrobić wiec pewnie dopiero po świętach się za to wezme i odezwę sie
. Jeszcze raz wszystkiego naj kochane
!!!
7cs
Wysoki testosteron...
Ovarin na poprawienie gospodarki hormonalnej.
-
Koleżanki, właśnie skończyłam piec ciasta, ogarnęłam cały dom. Jeszcze tylko ciuchy na jutro i mam wolne, więc pewnie będę tu zaglądać.
Karmel z solą składa Wam życzenia,
zdrowia, miłości i urodzenia!
Dzieci wspaniałych, co zająć przyniesie,
kiedy rzekniemy: żegnaj okresie!
Bo to czas będzie wspaniały,
dla każdej przyszłej młodej mamyAneTkaa87, floreczka lubią tę wiadomość
-
.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 lipca 2019, 17:36
AneTkaa87 lubi tę wiadomość
Jeśli chcesz rozśmieszyć Pana Boga, opowiedz mu o swoich planach na przyszłość
r.87 Starania od maja 2016 o pierwsze dziecko,
niedoczynność tarczycy
AMH - 2,7 (02.2019)
MTHFR C677T heterozygota, PAI-1 homozygota
08.18- prawy jajowód niedrożny
p/ciała antykardiolipiniowe, B-glikoproteina, p. antygenom jajnika, p. plemnikowe - Ujemne
KIR BX( nieobecny 2DL4 norm, 2DL52 gr1 i 2), 2DS1, 2DS3, 2DS4norm, 2DS5, 3DS1)
NK-15,2% po aktywacji 39,1%
Allo MRL - 0% (z M) seria szczepień 34,4%(zM) 51,7% (z innym dawcą) --> starania z Accofilem
Powtórka Allo MRL 6 m-cach 0%(zM) 65,9%(z innym dawcą)
HLA C : ONA C*07,17 ON C*05*07
KARIOTYPY: oboje prawidłowe -
Wróblowa wrote:Już po. Cienkie endometrium 5mm. Słabe wyniki Wróbla. Inseminacja-jak się nic nie poprawi. To tak w skrócie.
Oddaje mnie w ręce innego lekarza.
Przynajmniej mniej wiecej wiesz na czym stoisz. Trzymam kciukiPola84 lubi tę wiadomość
-
Dziewczyny wszystkiego dobrego na święta spokoju czasu spędzonego w gronie najbliższych oraz dwóch kreseczek w następny cyklu
AneTkaa87 lubi tę wiadomość
Wróblowa wrote:Yay! Oddzwonił lekarz (przez telefon przeprowadził wywiad jak powiedziałam mu że chce się umówić na wizytę, w szoku!) idę na wizytę w piątek za tydzień, sprawdzić co z tym moim nieszczęsnym pęcherzykiem. Pozytywnie się nastawiam.
Dineh, Ty to w ogóle jesteś twarda sztuka. Podziwiam Cię naprawdę.W sumie, szczerze? Jak wczoraj rozkminiałam nad sobą i Wróblem to przemknęłaś mi przez myśl. Że się nie poddajesz i walczysz.
suupper, wiem że już jakiś czas temu była ta wiadomość ale widać chyba że lekarz ma dobre podejscie do pacjentek -
anciaa wrote:Ineczka współczuje. Ja też nie lubię takiego podejścia ludzi "idę na zwolnienie i mam wszystko w d***". Na szczęście u mnie się nie zdarzają tacy już.
Zapomniałam się pochwalić, że kupiliśmy sobie weekend w Łebie 21-23 kwietnia. Tak na pocieszenie i odstresowanie, a 21 mamy wizytę w klinice i będziemy podglądać pęcherzyki to potem wyjazd będzie akurat
Trzymam kciuki taki wyjazd się Wam przyda odstresujecie się i licze że zaskoczycie :*