Nowe staraczki - 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
Witam w pierwszy dzień świąt
wszystkiego najlepszego i pięknych dwóch kreseczek
ja jutro powtarzam test, dzisiaj tempka poszybowała mi w gore, mam nadzieje ze to nie przez wymianę baterii
jeszcze takiej nigdy nie miałam, szczególnie ze to 12/13 dpo a wtedy zawsze do 36,6 spada
-
hej
wszystkiego dobrego w święta, spełnienia marzeń
Wreszcie Was nadrobiłam
Wróbelku wreszcie porządny lekarz, teraz macie plan działania więc głowa do góry i do przodu :*
U mnie ok @ się kończy więc zaczynamy działać, chłopaki bardzo chcą mieć rodzeństwo -
Sabinkak wrote:Witam w pierwszy dzień świąt
wszystkiego najlepszego i pięknych dwóch kreseczek
ja jutro powtarzam test, dzisiaj tempka poszybowała mi w gore, mam nadzieje ze to nie przez wymianę baterii
jeszcze takiej nigdy nie miałam, szczególnie ze to 12/13 dpo a wtedy zawsze do 36,6 spada
U mnie podobnietyle, że alkohol chyba na moim wykresie zamieszał
kir AA, oboje HLA C1 C2
👨👩👧👧❤❤ -
lollita wrote:Znowu u mnie sluz plodny!!! A nie mialam heszcze okresu 60 ktorys dzien cyklu mam.wtf???"Szeptem na ucho powiem,że, ja ,ja się tego wyrzekam...wyrzekam bo,nikt tak tak pięknie nie mówił,że się boi miłości.."
34cs
-
Lunna wrote:Lolli ja bym zmieniła ginke. Wtf z takim eksperymentowaniem. Jak ona nie wie co sie dzieje to dawno do szpitala powinna Cie skierowac na szersza diagnostykę. Takie objawy sa i od blahostek ale i czasem od roznych wrednych nowotworow.
Powinna Ci już dac dupka na wywołanie,i odrazu Ci się śluz zmieni."Szeptem na ucho powiem,że, ja ,ja się tego wyrzekam...wyrzekam bo,nikt tak tak pięknie nie mówił,że się boi miłości.."
34cs
-
nick nieaktualnyWesolych Swiat! Musze sie wyzalic, sobota i niedziela u tesciow z ciezarna szwagierka i jej konkubinem. Caly czas teksty: o jak sie rusza, o teraz glowka tu, a jak sie urodzi to do kogo bedzie podobny, a ciuszki juz sa, wozek jest itp... (jak cos to wszytsko bedzie moglo dla was (w sensie dla nas) zostac jak sie szybko uwiniemy- mimio ze wiedza ze mamy problem i od 3 lat sie staramy. Eh... juz dzis w polowie dnia nie moglam tego sluchac.
W dodatku u mnie 8 dc cyklu i jakis dziwny obfity sluz bialo-kremowyzazwyczaj podobny mialam pod koniec cyklu. Ehhh....
A jak u was mijaja swieta?
Pola84 lubi tę wiadomość
-
Joanna witaj w kLubie wokół mnie same ciężarne. 3maj się ciepło :*
Mi minala dzień srednio. Ciagle zabieganie, jeszcze śluz najpierw rano brązowy , potem popołudniu różowy a na wieczór żywa krew na papierze.. okres spóźnia się dopiero jeden dzień... ja oczywiście wariuje, temp 37,2 test rano negatywny.. musze wytrzymać do wtorku i idę na betę . Mam nadzieje ze @ nie przyjdzie i ze ta krew to nic złego.
🎈Ciąża donoszona🤰🏻
Starania od 2016, 3 poronienia, jeden poród.
03.01.20 Miłoszek 😇 20tc
-
Joanna doskonale Cie rozumiem. My też się właśnie dowiedzieliśmy że szwagierka jest w ciąży i trochę mnie zazdrości zakulo. Ale oni tez się długo starali.
Olciak lubi tę wiadomość
"Nie da się przyśpieszyć biegu rzeki lub wschodu słońca ani sprawić, aby drzewa rosły szybciej niż rosną. Wszystko wydarza się wtedy, gdy jest na to gotowe." -
Eh widzę, że nie byłam jedyna. Wczoraj powstrzymywalam łzy bo bratowa ogłosiła ciążę. Wszyscy radość, ja też ale w głębi gdzieś smutno, że to nie ja.
oni zaskoczyło od razu 1 cyklu. I obawiam się, że nawet nie było planowane bo ona stawia karierę na 1 miejscu. Ale może teraz się zmieni
Jedno jest pewne dziewczyny. Na świecie nie ma sprawiedliwości. Nie było, nie ma i nie będzie.Zosia
Udało się w 16cs w 2 cyklu z Clo . Starania od sierpnia 2015 -
Raven ale wykres wygląda u Ciebie bardzo obiecująco, także może Ty też zaraz ogłosisz radosną nowinę. Tego Ci życzę!"Nie da się przyśpieszyć biegu rzeki lub wschodu słońca ani sprawić, aby drzewa rosły szybciej niż rosną. Wszystko wydarza się wtedy, gdy jest na to gotowe."
-
amica wrote:Raven ale wykres wygląda u Ciebie bardzo obiecująco, także może Ty też zaraz ogłosisz radosną nowinę. Tego Ci życzę!
Zosia
Udało się w 16cs w 2 cyklu z Clo . Starania od sierpnia 2015