Nowe staraczki - 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
A ja trzy dni temu miałam taki mocny ból.. Nie wiem co to było.. na dole jakby kości mnie tam wszędzie na około bolały i kuły, taki straszny ból ze nie mogłam się ruszyć, trwało to dobre pół godziny. Miała któraś też tak? Od czego to mogło być? Dodam, że było to z rana, a brzuch w cale nie bolał tylko wszystko na około.
-
Cześć Dziewczyny.
Z okazji Wielkiejnocy życzę Wam spełnienia przede wszystkim tego jednego marzenia.
Długo nie pisałam, bo byłam pewna, że jestem w ciąży, więc unikałam forum żeby się nie nakręcać. Niestety .... dziś przyszła @ ..... poleciało kilka łez. Od środy zaczynam clo.
Tulę wszystkie dziewczyny, którym też w tym cyklu się nie udało i te, które otrzymały złe wiadomości. -
Amica, Raven u mnie też 12dpo jutro powinna przyjść @ i coś mi się wydaje ze przyjdzie temp trochę spadła wiec trzeba się ma to psychicznie nastawić a jutro wstaje o 4 wiec temp będzie inna
Sabinkak a ty jak tam?
30 lat Euthyrox 25,Mama aktiv premium,jodid
https://bellybestfriend.pl/pamiętnik/zielona-staraczka-pozniej-ciezarowka-przez-9-miesiecy,2959.html
beta 25.10/229, 27.10/488, 30.10/1615 -
Witajcie! Nie odzywałam się przez święta ale troszkę podczytywałam. Mili bardzo ładny wykres, nie spodziewałaś się takiego obrotu spraw co?
czekam na zielone zakończenie
Wróbelku najważniejsze, że teraz jesteście w rękach osoby kompetentnej która Wam pomoże!
My jak się żegnaliśmy z babcią męża to mnie wyprzytulała i wyszeptała, że modli się za "nasze sprawy" nie wytrzymałam i rozbeczałam się przy gościach -
No u mnie to tez niestety był upadek z wieżowca
wczoraj tempka pięknie w gore, a dzisiaj planowo drastyczny spadek i @
a tez byłam pewna ze sie udało
nic w piątek idę jeszcze raz wszystkie hormony, a we wtorek na wymaz czy jakiejś bakterii nie mam . Mój T idzie liczyć żołnierzyki. Lekarka powiedziała, ze w naszym wieku po pół roku bez efektu ruszamy z diagnostyka, więc i monitoring zaczynam. A wszystko tak ładnie wyglądało
Jeszcze święta, wczoraj szwagierka z synkiem rocznym była i mój wojtus mówił, ze marzy o braciszku, a dzisiaj teściowa znowu o ostatnim dzwonku, potem siostra, że mamy sobie dzidziusia zrobić, i ogólnie do dupywszyscy pojechali a mi tak smutno, że zamiast brać się za sprzątanie najchętniej bym pod kołdrę wskoczyła i poszła spać
-
mili_moli wrote:Witajcie! Nie odzywałam się przez święta ale troszkę podczytywałam. Mili bardzo ładny wykres, nie spodziewałaś się takiego obrotu spraw co?
czekam na zielone zakończenie
Wróbelku najważniejsze, że teraz jesteście w rękach osoby kompetentnej która Wam pomoże!
My jak się żegnaliśmy z babcią męża to mnie wyprzytulała i wyszeptała, że modli się za "nasze sprawy" nie wytrzymałam i rozbeczałam się przy gościach"Szeptem na ucho powiem,że, ja ,ja się tego wyrzekam...wyrzekam bo,nikt tak tak pięknie nie mówił,że się boi miłości.."
34cs
-
Ineczka wrote:Amica, Raven u mnie też 12dpo jutro powinna przyjść @ i coś mi się wydaje ze przyjdzie temp trochę spadła wiec trzeba się ma to psychicznie nastawić a jutro wstaje o 4 wiec temp będzie inna
Sabinkak a ty jak tam?"Szeptem na ucho powiem,że, ja ,ja się tego wyrzekam...wyrzekam bo,nikt tak tak pięknie nie mówił,że się boi miłości.."
34cs
-
Sabinkak wrote:No u mnie to tez niestety był upadek z wieżowca
wczoraj tempka pięknie w gore, a dzisiaj planowo drastyczny spadek i @
a tez byłam pewna ze sie udało
nic w piątek idę jeszcze raz wszystkie hormony, a we wtorek na wymaz czy jakiejś bakterii nie mam . Mój T idzie liczyć żołnierzyki. Lekarka powiedziała, ze w naszym wieku po pół roku bez efektu ruszamy z diagnostyka, więc i monitoring zaczynam. A wszystko tak ładnie wyglądało
Jeszcze święta, wczoraj szwagierka z synkiem rocznym była i mój wojtus mówił, ze marzy o braciszku, a dzisiaj teściowa znowu o ostatnim dzwonku, potem siostra, że mamy sobie dzidziusia zrobić, i ogólnie do dupywszyscy pojechali a mi tak smutno, że zamiast brać się za sprzątanie najchętniej bym pod kołdrę wskoczyła i poszła spać
https://bellybestfriend.pl/pamiętnik/zielona-staraczka-pozniej-ciezarowka-przez-9-miesiecy,2959.html
AneTkaa87 wrote:A ja trzy dni temu miałam taki mocny ból.. Nie wiem co to było.. na dole jakby kości mnie tam wszędzie na około bolały i kuły, taki straszny ból ze nie mogłam się ruszyć, trwało to dobre pół godziny. Miała któraś też tak? Od czego to mogło być? Dodam, że było to z rana, a brzuch w cale nie bolał tylko wszystko na około.
-
MilliSBB wrote:Ineczka taki spadek to nie spadek:-)
Ineczka wrote:Wkleiłam aktualny wykres. Uważasz, że nie jest to duży spadek? Dałaś mi światełko w tunelu;)Ostatnio też powoli spadała i przyszła @. Na ile dni przed @ temp spada?
Najważniejsze,żeby nie spadła poniżej linii.
Mnie np.tempka spada jak dostanę @.Niczym się nie przejmuj.Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 kwietnia 2017, 19:17
mili_moli lubi tę wiadomość
"Szeptem na ucho powiem,że, ja ,ja się tego wyrzekam...wyrzekam bo,nikt tak tak pięknie nie mówił,że się boi miłości.."
34cs
-
MilliSBB wrote:Dziś miałas tempke wyższa,niż w 2dpo.
Najważniejsze,żeby nie spadła poniżej linii.
Mnie np.tempka spada jak dostanę @.Niczym się nie przejmuj.
MilliSBB wrote::-)jasne,że się nie spodziewałam,czekam cierpliwie na obrot spraw.Trzymaj mocno kciuki.
Ineczka wrote:Dzięki cały czas się uczę tych wykresów a teraz wiem jeszcze więcej:) A mam jeszcze jedno pytanko bo zawsze mierzyłam temp o 6:30 przez najbliższy tydzień wstaje o 4 albo 4:30 wyczytałam gdzieś, że pomiędzy 4 a 7 rano temp jest w miarę równa i teraz nie wiem czy zapisać taką jaka będzie rano o tej 4 czy bawić się w dodawanie 0,1 stopnia jak myślisz?
Tutaj jednak dobrze by bylo ,żeby wypowiedziala się nasza Ptaszyna,bo ona jednak jest specem od wykresow:-)"Szeptem na ucho powiem,że, ja ,ja się tego wyrzekam...wyrzekam bo,nikt tak tak pięknie nie mówił,że się boi miłości.."
34cs
-
Sabinkak bardzo mi przykro bo Trzymałam za Ciebie kciuki. Dlatego ja nie mierze tempki bo człowiek się nakreci bo temp idzie cały czas w górę, a w dzień @ może spaść i ja akurat nie widzę sensu w jej mierzeniu bo tylko niepotrzebnie bardziej bym się nakręcała..
Lunna kurcze torbiel? Mam nadzieję że nie, to by chyba było widać podczas USG?
Fajnie, że dziewczyny powoli wracająWiadomość wyedytowana przez autora: 17 kwietnia 2017, 19:57