Nowe staraczki - 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
Kuzwa, idzie sobie czlowiek na silke, zeby sie wyluzowac, a tu same wkur...Wchodze i nie mam gdzie sie przebrac , bo torby bola nogi. Wszystkie lawki zajete. Wchodze na sale, biore step i co go chce polozyc to niczym grzyby po deszczu wylaniaja sie butelki na podlodze, bo sobie paniusie zajmuja sobie nimi miejsce. Po wszystkim.ide na parking i nie moge wejsc do auta, bo tak mnie ktos zastawil, ze musialam sie pchac od pasazera. I co...oczywiscie kolejna rysa...Aaaaaaaaaaaaaa
-
EA wrote:Inv jest o wiele mniej przyjemne kochana
nie miałam, ale coś tam słyszałam.
Planujesz IUI ?
Na początek kolejny cykl stymulacja, a potem do grudnia żadnych wykresów, tabelek, ovu, tylko spontan, a potem albo IUI, albo INV. Z mężem myślimy też o adopcji.
07.2016 - usunięcie mięśniaka i chromotubacja L-, P+
10.2016 - wypalanie nadżerki
03.2017 - HSG (oba jajowody drożne!) -
Witam dobrze ze dzisiaj już piątek mam nadzieje ze jakoś zleci i nikt mnie nie wk jak codziennie ostatnio w pracy; )
Karolaskąd to się wszystko bierze kiedyś ludzie nie mieli takich problemów a teraz coraz więcej facetów ma problemy z tymi kijankami kurcze
Mili @ nadal brak?)
30 lat Euthyrox 25,Mama aktiv premium,jodid
https://bellybestfriend.pl/pamiętnik/zielona-staraczka-pozniej-ciezarowka-przez-9-miesiecy,2959.html
beta 25.10/229, 27.10/488, 30.10/1615 -
floreczka wrote:Sama już nie wiem co planować
Na początek kolejny cykl stymulacja, a potem do grudnia żadnych wykresów, tabelek, ovu, tylko spontan, a potem albo IUI, albo INV. Z mężem myślimy też o adopcji.
Floruś, a jak długo się już staracie, jeśli mogę zapytać? U nas już prawie rok niepowodzeń, ale ciągle ufam, że uda się naturalnie.starania od Maja 2016, 28lat,
"Miłości bez krzyża nie znajdziecie, a krzyża bez miłości nie uniesiecie" JPII -
Witam się
W końcu upragniony piątek
Karola27 bardzo mi przykro, ale nie ma co tracić nadziei!!! U pary moich znajomych była podobna sytuacja. Kolega też miał bardzo bardzo słabe wyniki, lekarz nie dawał im z nimi żadnych szans... więc pogodzili się z tym, odpuścili całkowicie, a teraz przez święta byli u mnie z już rocznym pięknym synkiem
Może to właśnie ta nasza psychika nas tak blokuje, że im bardziej chcemy tym bardziej nam to nie wychodzi...
Także głowa do góry i starać się dalej, bo CUDA się zdażają!!!28 lat, ok 2 lata starań
prawy jajnik ciągle cisza
lewy jajnik słaby
endometrioza??/PCO??
Jeżeli szczęście nie przyszło jeszcze do Ciebie, to znaczy, że jest duże i idzie małymi krokami
-
Dzień dobry
Dzień rozpoczęłam od strasznego bólu gardła i kataru
Po pracy wchodzę pod kołdrę z czosnkiem i imbirem i mam nadzieję, że odgonię wirusy
Jaspis poproszę o wpisanie do testujących na 3.05, chociaż z infekcją nie mam szans, ale dawno mnie wśród testujących nie było przez rozchwiane cykle
Karola27 może za jakiś czas trzeba powtórzyć badania? Tulę Cię mocno :*
Słonecznego dnia!
Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 kwietnia 2017, 06:41
Jaspis lubi tę wiadomość
-
Anciaa bielizna rewelacja! Z tego na pewno musi coś wyjść, innej opcji nie ma
Mąż będzie na pewno zadowolony
Aż się chyba sama wybiorę do NY na zakupy jak tam takie rzeczy pięknę sprzedają
Choć nie wiem jak mój by mnie z tego rozpakował jak on ma często problem sam stanik mi rozpiąć
Powodzenia na wizycie i owocnego wyjazdu!!!28 lat, ok 2 lata starań
prawy jajnik ciągle cisza
lewy jajnik słaby
endometrioza??/PCO??
Jeżeli szczęście nie przyszło jeszcze do Ciebie, to znaczy, że jest duże i idzie małymi krokami
-
Ineczka wrote:Witam dobrze ze dzisiaj już piątek mam nadzieje ze jakoś zleci i nikt mnie nie wk jak codziennie ostatnio w pracy; )
Karolaskąd to się wszystko bierze kiedyś ludzie nie mieli takich problemów a teraz coraz więcej facetów ma problemy z tymi kijankami kurcze
Mili @ nadal brak?)
Melduje brak."Szeptem na ucho powiem,że, ja ,ja się tego wyrzekam...wyrzekam bo,nikt tak tak pięknie nie mówił,że się boi miłości.."
34cs
-
sylwioszka wrote:Anciaa bielizna rewelacja! Z tego na pewno musi coś wyjść, innej opcji nie ma
Mąż będzie na pewno zadowolony
Aż się chyba sama wybiorę do NY na zakupy jak tam takie rzeczy pięknę sprzedają
Choć nie wiem jak mój by mnie z tego rozpakował jak on ma często problem sam stanik mi rozpiąć
Powodzenia na wizycie i owocnego wyjazdu!!!
Z niej się nie rozpakowuje,tylko odpina w kroku:-)"Szeptem na ucho powiem,że, ja ,ja się tego wyrzekam...wyrzekam bo,nikt tak tak pięknie nie mówił,że się boi miłości.."
34cs