Nowe staraczki - 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
kmala wrote:Ale raczej nie liczę na happy end
ale póki nie ma @ jest nadzieja
"Szeptem na ucho powiem,że, ja ,ja się tego wyrzekam...wyrzekam bo,nikt tak tak pięknie nie mówił,że się boi miłości.."
34cs
-
Jak to zawsze w weekend spokojnie i cicho tutaj
ciekawe gdzie wrobelek i Jaspis
a ja dziewczyny ciągle trzymam za was kciuki ktoś tutaj musi podbić kwietniowe statystyki
kmala, Lunna, Jaspis lubią tę wiadomość
30 lat Euthyrox 25,Mama aktiv premium,jodid
https://bellybestfriend.pl/pamiętnik/zielona-staraczka-pozniej-ciezarowka-przez-9-miesiecy,2959.html
beta 25.10/229, 27.10/488, 30.10/1615 -
EA wrote:Ja przed owu zawsze mam bóle. Dokładnie wiem kiedy pęka mi pęcherzyk, czuje to, niczym monitoring darmowy.
Kochana, czyli 12 dnia po owu miałaś bete 1 ? Ja chyba mam dziś 12 dzień po owu i mam niecałe 1. Bosz....jest iskierka nadziei? Za ile dni powtarzałąs bete?
EA powiedz proszę jak odczuwasz pęknięcie pęcherzyka? Ja w okolicach przyapdającej owulacji mam mdłości, myślisz że to oznacza, że pęcherzyk już pękł, czy że dopiero pęknie za 2-3 dni? -
MilliSBB Nie bardzo rozumiem, dlaczego jeszcze nie zrobiłaś testu? Bo masz dzisiaj 42 dc, więc albo to ciąża, albo coś złego się dzieje z Twoim organizmem i biegałabym do gin. A jeżeli to ciąża to pamiętam że u Ciebie niedawno była biochemiczna i może coś na podtrzymanie by dali już tak awaryjnie? Kurcze, ja miałam dwie biochemiczne i teraz chucham i dmucham na zimne i pełna jestem podziwu dla Twojego spokoju.
Jaspis, Lorien lubią tę wiadomość
-
Witam się niedzielnie. Ja ostatnie dni wertowalam internet w kwestii zerowej morfologii plemników. Jednym się udaje ja poprawić innym nie
zaczynam się nastawiać na najgorszy scenariusz. Jutro zapisuje męża do androloga zobaczymy co na to wszystko powie. Jedno jest pewne ze w najblizszych miesiącach ciazy nie będzie.
Za was wszytkie natomiast mocno trzymam kciuki żeby wam się udało! -
AneTkaa87 wrote:MilliSBB Nie bardzo rozumiem, dlaczego jeszcze nie zrobiłaś testu? Bo masz dzisiaj 42 dc, więc albo to ciąża, albo coś złego się dzieje z Twoim organizmem i biegałabym do gin. A jeżeli to ciąża to pamiętam że u Ciebie niedawno była biochemiczna i może coś na podtrzymanie by dali już tak awaryjnie? Kurcze, ja miałam dwie biochemiczne i teraz chucham i dmucham na zimne i pełna jestem podziwu dla Twojego spokoju.
Nie robię testu bo mam pzeczucie,że nie jestem w ciąży.
Lekarza mam w przyszły czwartek.
Progesteron też badalam w piątek, wynik 42 ng/ml więc raczej nie dali by nic na podtrzymanie.
OF wyznaczyło mi owu.
Nie chce robić też tak szybko testu ,właśnie po to ,żeby nie rozczarować sie gdyby była biochemiczna.Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 kwietnia 2017, 18:08
"Szeptem na ucho powiem,że, ja ,ja się tego wyrzekam...wyrzekam bo,nikt tak tak pięknie nie mówił,że się boi miłości.."
34cs
-
MilliSBB jeżeli tak czujesz to na pewno wiesz co robisz, chociaż ja np jeżeli tylko zobaczę dwie kreski to od razu mam brać luteinę i zrobić sobie zastrzyk.
Jeżeli to nie ciąża to dziwny ten długi cykl, myślisz że to normalne? Nie martwisz się tym?
Karola27 trzymaj się kochana, zaciskam kciuki za Was, aby za parę miesięcy było u Was bardziej pozytywnie -
AneTkaa87 wrote:MilliSBB jeżeli tak czujesz to na pewno wiesz co robisz, chociaż ja np jeżeli tylko zobaczę dwie kreski to od razu mam brać luteinę i zrobić sobie zastrzyk.
Jeżeli to nie ciąża to dziwny ten długi cykl, myślisz że to normalne? Nie martwisz się tym?
Karola27 trzymaj się kochana, zaciskam kciuki za Was, aby za parę miesięcy było u Was bardziej pozytywnie
Ginke mam w przyszłym tygodniu więc wszystko sie wyjaśni.
Tak jak pisałam,może faktycznie miałam jakąś mega pozna owu,co może się zdarzyć w moim wieku,jestem na cyklu z clo,moje martwinie i stres nic nie dadzą."Szeptem na ucho powiem,że, ja ,ja się tego wyrzekam...wyrzekam bo,nikt tak tak pięknie nie mówił,że się boi miłości.."
34cs
-
AneTkaa87 wrote:MilliSBB a ten clo to tabletki? Na co się to bierze? Oby wizyta u gin w czwartek wszystko wyjaśniła.
Ja co prawda swoje pęcherzyki i bez clo mam,ale moja lekarka zawsze mówiła ,że bylybrzydkie,poszarpane,nieksztaltne,przynajmniej na clo wyhodowalam piękne i ksztaltne:-)"Szeptem na ucho powiem,że, ja ,ja się tego wyrzekam...wyrzekam bo,nikt tak tak pięknie nie mówił,że się boi miłości.."
34cs
-
MilliSBB wrote:Clostyllbergyt na pobudzenie owulacji.
Ja co prawda swoje pęcherzyki i bez clo mam,ale moja lekarka zawsze mówiła ,że bylybrzydkie,poszarpane,nieksztaltne,przynajmniej na clo wyhodowalam piękne i ksztaltne:-)
RozumiemDziękuję bardzo za wyjaśnienie
-
Hej
ja już po intensywnym weekendzie i mam do was pytanko:) początek cyklu był w środę, dzisiaj od rana
, nie mierzyłem tempki, bo nie miałam jak, w trasie to nie spanie, ale teraz kontrolowałam śluz i jest rozciągliwy, i to tak jak chyba nigdy, czy to znaczy, że owulka już się zbliża, czy pozostałości po
? Bo zgłupiałam
ale owulka w 5 dniu cyklu? Chyba za szybko
-
Sabinkak wrote:Hej
ja już po intensywnym weekendzie i mam do was pytanko:) początek cyklu był w środę, dzisiaj od rana
, nie mierzyłem tempki, bo nie miałam jak, w trasie to nie spanie, ale teraz kontrolowałam śluz i jest rozciągliwy, i to tak jak chyba nigdy, czy to znaczy, że owulka już się zbliża, czy pozostałości po
? Bo zgłupiałam
ale owulka w 5 dniu cyklu? Chyba za szybko
Ja bym raczej obstawiała, że jest to śluz wynikający z podniecenia pokir AA, oboje HLA C1 C2
👨👩👧👧❤❤ -
kmala wrote:Ja bym raczej obstawiała, że jest to śluz wynikający z podniecenia po
I przepraszam,za doslownosc ale ja zawsze po fiku miku mam śluz cudnie rozciagliwy,bo nasienie zmienia śluz:-)"Szeptem na ucho powiem,że, ja ,ja się tego wyrzekam...wyrzekam bo,nikt tak tak pięknie nie mówił,że się boi miłości.."
34cs
-
No nic, dowiem się we wtorek, bo idę na wymazy to przy okazji niech podejrzyj co się tam w środku dzieje
-
Dzień dobry wszystkim
Ja się już witam z pracy... Weekend szybciutko przeleciał i znowu szara rzeczywistość
Przykro mi, że do niektórych przyszła @ i trzymam kciuki i odganiam @ do tych co nie przychodzi
A ja po @, 8dc, więc działamy na nowo
Miłego dzionka!28 lat, ok 2 lata starań
prawy jajnik ciągle cisza
lewy jajnik słaby
endometrioza??/PCO??
Jeżeli szczęście nie przyszło jeszcze do Ciebie, to znaczy, że jest duże i idzie małymi krokami
-
Dzień dobry!
Ja też lecę do pracy. W weekend leżałam z termoforem na brzuchu i pęcherz już tak mocno nie dokucza. Niestety cały czas coś tam czuję, ale po tych wszystkich lekach najbliższe badania mogę zrobić dopiero 2.05 - tak mi powiedział lekarz.
Życzę miłego dnia