X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Nowe staraczki - 2017
Odpowiedz

Nowe staraczki - 2017

Oceń ten wątek:
  • mili_moli Autorytet

Wysłany: 23 kwietnia 2017, 09:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam!
    U mnie temperatura jeszcze nie spadła, nie mam w domu testów więc nie testowałam. Zobaczymy jutro jeszcze co z tą temperaturą i jak się utrzyma to we wtorek sobie siknę o ile @ wcześniej nie przyjdzie?
    A jak Milli u Ciebie?

Gigi odpoczywaj i wracaj!

• MilliSBB Autorytet

Wysłany: 23 kwietnia 2017, 10:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mili_moli wrote:
    Witam!
    U mnie temperatura jeszcze nie spadła, nie mam w domu testów więc nie testowałam. Zobaczymy jutro jeszcze co z tą temperaturą i jak się utrzyma to we wtorek sobie siknę o ile @ wcześniej nie przyjdzie?
    A jak Milli u Ciebie?

Gigi odpoczywaj i wracaj!
    Tempka na stałym poziomie ..brak @:-)

"Szeptem na ucho powiem,że, ja ,ja się tego wyrzekam...wyrzekam bo,nikt tak tak pięknie nie mówił,że się boi miłości.."
    34cs

• EA Autorytet

Wysłany: 23 kwietnia 2017, 10:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    MilliSBB wrote:
    Witam piękne...

Ea tak jak pisze Lunka ,nic nie jest przesądzone.

Gigi..jak odpoczniesz to wracaj:-)

Mili ,jak na froncie:-)
    ?

Milli mnie już dziś jajniki przestały bolec. Tak jakby ktoś je wyłączył. Czyli jednak nic z tego.

Trzymam kciuki za Ciebie. Mam przeczucie, że Ci sie uda :)

• MilliSBB Autorytet

Wysłany: 23 kwietnia 2017, 10:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    EA wrote:
    Milli mnie już dziś jajniki przestały bolec. Tak jakby ktoś je wyłączył. Czyli jednak nic z tego.

Trzymam kciuki za Ciebie. Mam przeczucie, że Ci sie uda :)
    Ea..nie ma @ jest nadzieja...!!!!
    Mnie dziś boli,brzuch i plecy..jeśli nie jestem w ciąży,to chce już @

"Szeptem na ucho powiem,że, ja ,ja się tego wyrzekam...wyrzekam bo,nikt tak tak pięknie nie mówił,że się boi miłości.."
    34cs

• EA Autorytet

Wysłany: 23 kwietnia 2017, 10:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    MilliSBB wrote:
    Ea..nie ma @ jest nadzieja...!!!!
    Mnie dziś boli,brzuch i plecy..jeśli nie jestem w ciąży,to chce już @

U mnie kochana tak to nie działa niestety. Nie mam @ dopóki biorę luteine, a powinnam ją odstawić skoro nie mam ciąży. Jeżeli jej nie odstawie to moge tak sobie jeszcze miesiąc czekać na @ A szkoda mi czasu i chce jak najszybciej zacząc kolejny cykl. Zeby odstawić luteine musze miec to ustalone z moją gin a do mojej gin ciezko znaleźć termin bo juz dzwoniłąm i pytalam, więc troche teraz będe musiala sie pogimnastykować jak to rozwiązać. Ale dziękuje za dobre słowo :)

• Ineczka Autorytet

Wysłany: 23 kwietnia 2017, 11:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzień dobry przytulam wszystkie z @ u mnie już po od dzisiaj wracam, do mierzenia temp tylko dziwna sprawa bo po @ powinna być niska a u mnie 36,74 trochę dziwna mam nadzieje ze jak zacznę wykres taka temp to potem nie zwariuje obliczając resztę ;) tez macie takie wysokie tem na początku cyklu?

v5abi09kg49ph79h.png
    30 lat Euthyrox 25,Mama aktiv premium,jodid
    https://bellybestfriend.pl/pamiętnik/zielona-staraczka-pozniej-ciezarowka-przez-9-miesiecy,2959.html
    beta 25.10/229, 27.10/488, 30.10/1615
  • Karmel z solą Przyjaciółka

Wysłany: 23 kwietnia 2017, 11:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam się.
    U mnie nici z tego cyklu, wczoraj jednak przyszła @.

Nadzieja jest naj­większą siłą człowieka.
    e55a6c421f5e7f8a985372c073b97881.png
    8cs
    3 cykl na duphastonie
  • MilliSBB Autorytet

Wysłany: 23 kwietnia 2017, 11:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ineczka wrote:
    Dzień dobry przytulam wszystkie z @ u mnie już po od dzisiaj wracam, do mierzenia temp tylko dziwna sprawa bo po @ powinna być niska a u mnie 36,74 trochę dziwna mam nadzieje ze jak zacznę wykres taka temp to potem nie zwariuje obliczając resztę ;) tez macie takie wysokie tem na początku cyklu?
    Ineczka ..moja gin mówi,zr mierzenie mogę doniesieniach wsadzić w pupe,na tempke ma wpływ firmę rzeczy,zły sen,niedpokojny,ukryta infekcja,albo długi sen,przegrzanie w nocy,zmarzniecie.
    Mi kiedys zadzwonił budzik na mierzenie tempki,wzięłam telefon ,i odczytalam sms,z termometrem w kasce i mi z nerwów tempka skoczyła do prawie 37.

34cs

• kmala Autorytet

Wysłany: 23 kwietnia 2017, 12:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ineczka wrote:

Mi Ineczko w fazie lutealnej skacze temperatura raz wysoko, raz nisko itd. i tak już obserwuje od paru cykli. Owu normalnie mi wyzacza.

Parę razy się zdażyło po @ mieć temp. 36,8-36,9

Pozdrawiam :)

kir AA, oboje HLA C1 C2

👨‍👩‍👧‍👧❤❤
  • kmala Autorytet

Wysłany: 23 kwietnia 2017, 12:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Milli w czwartek zrobiłam sikańca i biel na teście mnie oślepiła :P

Wydaje mi się, że we wtorek powinna zawitać @, w tym dniu jak temp będzie wysoko to zatestuje ;)

kir AA, oboje HLA C1 C2

👨‍👩‍👧‍👧❤❤
  • floreczka Autorytet

Wysłany: 23 kwietnia 2017, 12:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    EA może w poniedziałek powtórz bete i będzie chyba wszystko jasne. Damy radę!

EA lubi tę wiadomość

43f51c7715cb244a66028fb6b52f57e9.png
    07.2016 - usunięcie mięśniaka i chromotubacja L-, P+
    10.2016 - wypalanie nadżerki
    03.2017 - HSG (oba jajowody drożne!)
  • Ineczka Autorytet

Wysłany: 23 kwietnia 2017, 12:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziękuje dziewczyny za odpowiedz
    Heh Mili jabłkiem się zakrztusiłam jak to przeczytałam ;) wiem ze temp to słabe odniesienie ale od kiedy odstawiłam anty to każde nowe zjawisko jest dla mnie odkryciem bardzo dużo się od was nauczyłam za to do teraz nie do końca potrafię określić innych parametrów powoli ogarniam wysokość ;)

v5abi09kg49ph79h.png
    https://bellybestfriend.pl/pamiętnik/zielona-staraczka-pozniej-ciezarowka-przez-9-miesiecy,2959.html
  • EA Autorytet

Wysłany: 23 kwietnia 2017, 13:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    floreczka wrote:
    EA może w poniedziałek powtórz bete i będzie chyba wszystko jasne. Damy radę!

Chyba tak zrobie, choć to będzie formalność, nie czuje już wcale objawów. Musimy próbować dalej.

• Karmel z solą Przyjaciółka

Wysłany: 23 kwietnia 2017, 13:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny, wczoraj się poryczałam jak przyszła @. Na dodatek M, to widział i chyba go to dobiło. Sam pochodzi z wielodzietnej rodziny, ma pełno bratanków i siostrzeńców, dzieci przychodziły na świat z łatwością. A u nas... Ech.

Nadzieja jest naj­większą siłą człowieka.
    e55a6c421f5e7f8a985372c073b97881.png
    8cs
    3 cykl na duphastonie
  • EA Autorytet

Wysłany: 23 kwietnia 2017, 14:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Karmel z solą wrote:
    Dziewczyny, wczoraj się poryczałam jak przyszła @. Na dodatek M, to widział i chyba go to dobiło. Sam pochodzi z wielodzietnej rodziny, ma pełno bratanków i siostrzeńców, dzieci przychodziły na świat z łatwością. A u nas... Ech.

Witaj w klubie Karmel. Ja wczoraj też ryczałam. Dopiero wieczorem troszke mi przeszło.
    Mąż też to przeżył choć oni przechodzą to inaczej niż my. Wierzyłam że tym razem sie uda a tu powtórka z rozrywki...
    Musimy walczyć dalej, co innego nam zostaje...

Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 kwietnia 2017, 13:57

• Ineczka Autorytet

Wysłany: 23 kwietnia 2017, 14:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Karmel EA staram się dopiero 4 cykl a tez przeżywam każda @ mój póki co mówi ze nie ma się ci spinać i mam się nie denerwować nie analizować ale to czasami trudniejsze niż nam się wydaje.Mezczyzni inaczej do tego podchodzą ale przezywają tak samo my dostaniemy @ poplaczemy emocje opadną i z nowa nadzieja wchodzimy w nowy cykl a oni maja być silni podtrzymywać nas na duchu to nie pokażą swojej słabości łez wszystko trzymają w sobie nie poleca tak jak my do przyjaciółki się wyżalić i wypłakać tylko musza udawać twardzieli pogoda nie sprzyja ale może zabierzcie swoich panów na spacer żeby myśli uwolnić :) trzymam kciuki za następny cykl

EA, Karmel z solą lubią tę wiadomość

v5abi09kg49ph79h.png
  • mili_moli Autorytet

Wysłany: 23 kwietnia 2017, 14:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    My się staramy ponad 1,5roku i mój cały czas powtarza, żeby się nie spinać, że i na nas przyjdzie czas. I fakt oni inaczej to przeżywają...

• MilliSBB Autorytet

Wysłany: 23 kwietnia 2017, 15:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Moj mówił przez pierwsze pół roku,ze mamy się nie spinac.Teraz mówi,że trzeba zrobić plan i iść do przodu.

34cs

• MilliSBB Autorytet

Wysłany: 23 kwietnia 2017, 15:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kmala wrote:
    Milli w czwartek zrobiłam sikańca i biel na teście mnie oślepiła :P

Wydaje mi się, że we wtorek powinna zawitać @, w tym dniu jak temp będzie wysoko to zatestuje ;)
    Do wtorku nie daleko:-)

34cs

• kmala Autorytet

Wysłany: 23 kwietnia 2017, 15:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    MilliSBB wrote:
    Do wtorku nie daleko:-)

Ale raczej nie liczę na happy end :P ale póki nie ma @ jest nadzieja :)

kir AA, oboje HLA C1 C2

👨‍👩‍👧‍👧❤❤
‹‹ 927 928 929 930 931 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Czego nie jeść  w ciąży - 7 produktów zabronionych

Ciąża to okres wzrostu apetytu i wielu zachcianek kulinarnych. Czy oznacza to zatem, że możesz pozwolić sobie na wszystko i jeść do woli? Niestety nie. Zapoznaj się czego nie jeść w ciąży, aby zachować bezpieczeństwo dla rozwijającego się płodu. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Raport "Jak rodzą Polki?" - doświadczenia kobiet na temat opieki okołoporodowej w Polsce

Fundacja “Rodzić po ludzku” w czerwcu opublikowała najnowszy raport na temat opieki okołoporodowej w Polsce. Jak rodzą Polki? Jak wygląda opieka okołoporodowa w naszym kraju? Przeczytaj zaskakujące wnioski!   

CZYTAJ WIĘCEJ

Grzybica pochwy - przyczyny, objawy leczenie

Grzybica pochwy (drożdżyca pochwy, kandydoza pochwy) jest jedną z najczęstszych infekcji kobiecego układu rozrodczego. Jak i dlaczego dochodzi do infekcji? Jakie są objawy grzybicy pochwy? Kiedy warto zgłosić się do lekarza i jak wygląda leczenie drożdżycy pochwy?

CZYTAJ WIĘCEJ