Nowe staraczki - 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
Witam!
U mnie temperatura jeszcze nie spadła, nie mam w domu testów więc nie testowałam. Zobaczymy jutro jeszcze co z tą temperaturą i jak się utrzyma to we wtorek sobie siknę o ile @ wcześniej nie przyjdzie?
A jak Milli u Ciebie?
Gigi odpoczywaj i wracaj! -
mili_moli wrote:Witam!
U mnie temperatura jeszcze nie spadła, nie mam w domu testów więc nie testowałam. Zobaczymy jutro jeszcze co z tą temperaturą i jak się utrzyma to we wtorek sobie siknę o ile @ wcześniej nie przyjdzie?
A jak Milli u Ciebie?
Gigi odpoczywaj i wracaj!"Szeptem na ucho powiem,że, ja ,ja się tego wyrzekam...wyrzekam bo,nikt tak tak pięknie nie mówił,że się boi miłości.."
34cs
-
MilliSBB wrote:Witam piękne...
Ea tak jak pisze Lunka ,nic nie jest przesądzone.
Gigi..jak odpoczniesz to wracaj:-)
Mili ,jak na froncie:-)
?
Milli mnie już dziś jajniki przestały bolec. Tak jakby ktoś je wyłączył. Czyli jednak nic z tego.
Trzymam kciuki za Ciebie. Mam przeczucie, że Ci sie uda -
EA wrote:Milli mnie już dziś jajniki przestały bolec. Tak jakby ktoś je wyłączył. Czyli jednak nic z tego.
Trzymam kciuki za Ciebie. Mam przeczucie, że Ci sie uda
Mnie dziś boli,brzuch i plecy..jeśli nie jestem w ciąży,to chce już @"Szeptem na ucho powiem,że, ja ,ja się tego wyrzekam...wyrzekam bo,nikt tak tak pięknie nie mówił,że się boi miłości.."
34cs
-
MilliSBB wrote:Ea..nie ma @ jest nadzieja...!!!!
Mnie dziś boli,brzuch i plecy..jeśli nie jestem w ciąży,to chce już @
U mnie kochana tak to nie działa niestety. Nie mam @ dopóki biorę luteine, a powinnam ją odstawić skoro nie mam ciąży. Jeżeli jej nie odstawie to moge tak sobie jeszcze miesiąc czekać na @ A szkoda mi czasu i chce jak najszybciej zacząc kolejny cykl. Zeby odstawić luteine musze miec to ustalone z moją gin a do mojej gin ciezko znaleźć termin bo juz dzwoniłąm i pytalam, więc troche teraz będe musiala sie pogimnastykować jak to rozwiązać. Ale dziękuje za dobre słowo -
Dzień dobry przytulam wszystkie z @ u mnie już po od dzisiaj wracam, do mierzenia temp tylko dziwna sprawa bo po @ powinna być niska a u mnie 36,74 trochę dziwna mam nadzieje ze jak zacznę wykres taka temp to potem nie zwariuje obliczając resztę
tez macie takie wysokie tem na początku cyklu?
30 lat Euthyrox 25,Mama aktiv premium,jodid
https://bellybestfriend.pl/pamiętnik/zielona-staraczka-pozniej-ciezarowka-przez-9-miesiecy,2959.html
beta 25.10/229, 27.10/488, 30.10/1615 -
Ineczka wrote:Dzień dobry przytulam wszystkie z @ u mnie już po od dzisiaj wracam, do mierzenia temp tylko dziwna sprawa bo po @ powinna być niska a u mnie 36,74 trochę dziwna mam nadzieje ze jak zacznę wykres taka temp to potem nie zwariuje obliczając resztę
Mi kiedys zadzwonił budzik na mierzenie tempki,wzięłam telefon ,i odczytalam sms,z termometrem w kasce i mi z nerwów tempka skoczyła do prawie 37."Szeptem na ucho powiem,że, ja ,ja się tego wyrzekam...wyrzekam bo,nikt tak tak pięknie nie mówił,że się boi miłości.."
34cs
-
Ineczka wrote:Dzień dobry przytulam wszystkie z @ u mnie już po od dzisiaj wracam, do mierzenia temp tylko dziwna sprawa bo po @ powinna być niska a u mnie 36,74 trochę dziwna mam nadzieje ze jak zacznę wykres taka temp to potem nie zwariuje obliczając resztę
Mi Ineczko w fazie lutealnej skacze temperatura raz wysoko, raz nisko itd. i tak już obserwuje od paru cykli. Owu normalnie mi wyzacza.
Parę razy się zdażyło po @ mieć temp. 36,8-36,9
Pozdrawiamkir AA, oboje HLA C1 C2
👨👩👧👧❤❤ -
Dziękuje dziewczyny za odpowiedz
Heh Mili jabłkiem się zakrztusiłam jak to przeczytałamwiem ze temp to słabe odniesienie ale od kiedy odstawiłam anty to każde nowe zjawisko jest dla mnie odkryciem bardzo dużo się od was nauczyłam za to do teraz nie do końca potrafię określić innych parametrów powoli ogarniam wysokość
https://bellybestfriend.pl/pamiętnik/zielona-staraczka-pozniej-ciezarowka-przez-9-miesiecy,2959.html
Dziewczyny, wczoraj się poryczałam jak przyszła @. Na dodatek M, to widział i chyba go to dobiło. Sam pochodzi z wielodzietnej rodziny, ma pełno bratanków i siostrzeńców, dzieci przychodziły na świat z łatwością. A u nas... Ech.
-
Karmel z solą wrote:Dziewczyny, wczoraj się poryczałam jak przyszła @. Na dodatek M, to widział i chyba go to dobiło. Sam pochodzi z wielodzietnej rodziny, ma pełno bratanków i siostrzeńców, dzieci przychodziły na świat z łatwością. A u nas... Ech.
Witaj w klubie Karmel. Ja wczoraj też ryczałam. Dopiero wieczorem troszke mi przeszło.
Mąż też to przeżył choć oni przechodzą to inaczej niż my. Wierzyłam że tym razem sie uda a tu powtórka z rozrywki...
Musimy walczyć dalej, co innego nam zostaje...Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 kwietnia 2017, 13:57
-
Karmel EA staram się dopiero 4 cykl a tez przeżywam każda @ mój póki co mówi ze nie ma się ci spinać i mam się nie denerwować nie analizować ale to czasami trudniejsze niż nam się wydaje.Mezczyzni inaczej do tego podchodzą ale przezywają tak samo my dostaniemy @ poplaczemy emocje opadną i z nowa nadzieja wchodzimy w nowy cykl a oni maja być silni podtrzymywać nas na duchu to nie pokażą swojej słabości łez wszystko trzymają w sobie nie poleca tak jak my do przyjaciółki się wyżalić i wypłakać tylko musza udawać twardzieli pogoda nie sprzyja ale może zabierzcie swoich panów na spacer żeby myśli uwolnić
trzymam kciuki za następny cykl
EA, Karmel z solą lubią tę wiadomość
kmala wrote:Milli w czwartek zrobiłam sikańca i biel na teście mnie oślepiła
Wydaje mi się, że we wtorek powinna zawitać @, w tym dniu jak temp będzie wysoko to zatestuje"Szeptem na ucho powiem,że, ja ,ja się tego wyrzekam...wyrzekam bo,nikt tak tak pięknie nie mówił,że się boi miłości.."
34cs