Nowe staraczki - 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
Raven jeszcze sie w ciazy naklujesz. Tak jak dziewczyny radzę przyhamowac bo sie nakrecasz za bardzo i bedziesz tym denerwowac bezsensu. Przyrost piekny wiec spokojnie. I tak lepiej na usg najwczesniej za 3 tyg isc zeby sie nie stresowac czy serduszko juz jest.
Dbaj o siebie i spokoju zyczeon teraz najwazniejszy:) sciskam mocno
-
floreczka motyla noga kurcze to nas @ wyeliminowala ale my się nie damy i maj jest nasz i kropka i to zielona :)a jak się czujesz? Mój okres znowu normalny nie był dwa dni i reszta małego plamienia
30 lat Euthyrox 25,Mama aktiv premium,jodid
https://bellybestfriend.pl/pamiętnik/zielona-staraczka-pozniej-ciezarowka-przez-9-miesiecy,2959.html
beta 25.10/229, 27.10/488, 30.10/1615 -
Floreczka tulam
I wysylam wszystkim Wam wiruski brzuszkowe. Uwaga lecą
♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡
♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡
Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 kwietnia 2017, 18:51
milka30, Anna6, karollka29, agu92, AneTkaa87 lubią tę wiadomość
-
Nawet nie boli tak jak zwykle, tylko tak delikatnie, że mogę normalnie funkcjonować. Myślę, że to zasługa luteiny. Rano miałam strasznego doła i czułam, że coś jest na rzeczy. Kolejny miesiąc stymulacji, jak się nie uda to odstawiam wszystkie leki i próbujemy bez.
Strzelę sobie dzisiaj piwko, a co... i wypije Wasze zdrówko.
07.2016 - usunięcie mięśniaka i chromotubacja L-, P+
10.2016 - wypalanie nadżerki
03.2017 - HSG (oba jajowody drożne!) -
floreczka wrote:Nawet nie boli tak jak zwykle, tylko tak delikatnie, że mogę normalnie funkcjonować. Myślę, że to zasługa luteiny. Rano miałam strasznego doła i czułam, że coś jest na rzeczy. Kolejny miesiąc stymulacji, jak się nie uda to odstawiam wszystkie leki i próbujemy bez.
Strzelę sobie dzisiaj piwko, a co... i wypije Wasze zdrówko."Szeptem na ucho powiem,że, ja ,ja się tego wyrzekam...wyrzekam bo,nikt tak tak pięknie nie mówił,że się boi miłości.."
34cs
-
Jaspis, mnie możesz wypisać z testowania poniedziałkowego. Zrobiłam dziś bete i wynik poniżej 1. Jajniki cały czas mnie delikatnie bolą (ciągną). Codziennie. Nie rozumiem tego. Co mi jest?
Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 kwietnia 2017, 19:32
-
EA wrote:Jaspis, mnie możesz wypisać z testowania poniedziałkowego. Zrobiłam dziś bete i wynik poniżej 1. Jajniki cały czas mnie delikatnie bolą (ciągną). Codziennie. Nie rozumiem tego. Co mi jest?
Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 kwietnia 2017, 20:12
-
MilliSBB wrote:A ja mam jeszcze wino i kiełbase francuska,jak to wszystko zjem to mi tyłek rozwali.
Lunka a la co?
Ja dodatkowo do dekoracji daje jabluszka kaparowe bo sa mega fajnie kwasne xDWiadomość wyedytowana przez autora: 22 kwietnia 2017, 20:11
-
Lunna wrote:Moze za wczesnie na bete. Ja tez 2 dni przed kreskami jak zrobilam byla niska
Luna, a robiłaś wtedy bete czy sikańca? i w którym dniu po owulacji? Ja dziś mam 11/12 dzień po owulacji. Beta powinna już coś pokazać jakby sie udało...
Edit. przeczytałam jeszcze raz i zrozumiałam. Robiłaś betę. A jaki miałaś wtedy wynik taj pierwszej bety?Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 kwietnia 2017, 20:14
-
Lunna wrote:Wiesz ze bole owu moga byc nawrt na 3 doby przed owu.. jajeczko dlugo wędruje u mnie ok 12dnia bylo 1 ale czulam ze jestem w ciazy
Ja przed owu zawsze mam bóle. Dokładnie wiem kiedy pęka mi pęcherzyk, czuje to, niczym monitoring darmowy.
Kochana, czyli 12 dnia po owu miałaś bete 1 ? Ja chyba mam dziś 12 dzień po owu i mam niecałe 1. Bosz....jest iskierka nadziei? Za ile dni powtarzałąs bete? -
EA wrote:Ja przed owu zawsze mam bóle. Dokładnie wiem kiedy pęka mi pęcherzyk, czuje to, niczym monitoring darmowy.
Kochana, czyli 12 dnia po owu miałaś bete 1 ? Ja chyba mam dziś 12 dzień po owu i mam niecałe 1. Bosz....jest iskierka nadziei? Za ile dni powtarzałąs bete?
Ja nie czuje tak jak Ty tej ciąży... Nie bolą mnie piersi, ale mnie przed okresem tez nigdy nie bolą. Nie jestem senna jakoś wyjątkowo, jestem niskociśnieniowiec więc tradycyjnie chodze jak zombi. Jedynie co to te jajniki i to każego dnia, bez przerwy. Dlatego cicho uwierzylam że moze to jednak ciąża. W mojej pierwszej biochemicznej też tylko czułam jajniki, na jakies 3 dni przed beta przestałąm je czuć i pewnie wtedy był koniec. Teraz sie cieszyłam bo cały czas czułam jajniki, ale jak widać nie zawsze to dobry znak. -
Lunna wrote:Jak robilam bete 1 to był piatek, 2 dni pozniej rano mnie tknelo na sikanca i wyszly bledziochy. To bylo na 2-3 dni przed terminem.@
Kochana ale ta pierwsza beta byla 12 dni po owulacji? Dobrze rozumiem?
Później 14 dni po owulacji zrobiłaś sikańca?
Chyba nie do końca coś zrozumiałamja do okresu mam jakies 3, 4 moze 5 dni, nie jestem pewna bo ostatnio mi sie rozregulowało..