Nowe staraczki - 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
Karolka, podobno wystarczą regularne
co dwa, trzy dni, bez patrzenia czy to dni płodne czy nie i jest duża szansa na zapłodnienie, bo właśnie o to chodzi, żeby żołnierzyki czekały na jajeczko
karollka29, Lunna lubią tę wiadomość
07.2016 - usunięcie mięśniaka i chromotubacja L-, P+
10.2016 - wypalanie nadżerki
03.2017 - HSG (oba jajowody drożne!) -
Dzień dobry chyba
floreczka chyba czytałam jej artykuł wszystko u niej czytam fajnie piszemoże jeszcze temp odbije bardzo trzymam kciuki bo mamy podobny moment cyklu i tak sobie Ciebie zakodowalam
Mili sprawdzam obecność czy @ jest?NIE MA bardzo dziękuję; )zielony kropek
30 lat Euthyrox 25,Mama aktiv premium,jodid
https://bellybestfriend.pl/pamiętnik/zielona-staraczka-pozniej-ciezarowka-przez-9-miesiecy,2959.html
beta 25.10/229, 27.10/488, 30.10/1615 -
floreczka wrote:Karolka, podobno wystarczą regularne
co dwa, trzy dni, bez patrzenia czy to dni płodne czy nie i jest duża szansa na zapłodnienie, bo właśnie o to chodzi, żeby żołnierzyki czekały na jajeczko
https://bellybestfriend.pl/pamiętnik/zielona-staraczka-pozniej-ciezarowka-przez-9-miesiecy,2959.html
Karolyna wrote:Agu, cos mi sie zdaje, ze Ci piasek schodzi jak nie co wiekszego. Zrob sobie USG nerek.
O nie... nie straszMój tato miał kamienie w nerkach i strasznie go bolały, a u mnie to jest głównie ból cewki moczowej. Ale jeśli ból nie przejdzie w ciągu najbliższych kilku dni to idę do rodzinnego, będę się upominać o skierowanie na usg
-
Hej piekne:-)
Obudziłam się z bólem gardla,śnił mi się też mój były mąż ,co za koszmar!
@ brak,ale brzuch momentami boli,cycki spuchniete,więc pewnie zacznę nowy cykl.
"Szeptem na ucho powiem,że, ja ,ja się tego wyrzekam...wyrzekam bo,nikt tak tak pięknie nie mówił,że się boi miłości.."
34cs
-
mili_moli wrote:U mnie @ zbliża się wielkimi krokami. Krostki, szyjka niziutko i otwarta, a poza tym temperatura w drugiej fazie nie pozostawiała mi w tym cyklu złudzeń. Idę 27mego do ginki po leki, skierowanie na badania i umówić się na kolejny monitoring i spytam o te moje słabe temperatury.
No nic czekamy na @...
Widziałam kropki z prawie płaskich wykresów.Głowa do góry.@ jeszcze nie przyszla!"Szeptem na ucho powiem,że, ja ,ja się tego wyrzekam...wyrzekam bo,nikt tak tak pięknie nie mówił,że się boi miłości.."
34cs
-
Agu92 oby to nie kamienie
u mężczyzn jest trochę gorzej z kamieniami mają naprawdę mała dziurkę na dzordzu żeby kamień wylaz,)l tez pamiętam jak mój tata miał masakra ale u babci juz było lepiej miała też rozbijane i same zeszły
.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 lipca 2019, 11:47
Jeśli chcesz rozśmieszyć Pana Boga, opowiedz mu o swoich planach na przyszłość
r.87 Starania od maja 2016 o pierwsze dziecko,
niedoczynność tarczycy
AMH - 2,7 (02.2019)
MTHFR C677T heterozygota, PAI-1 homozygota
08.18- prawy jajowód niedrożny
p/ciała antykardiolipiniowe, B-glikoproteina, p. antygenom jajnika, p. plemnikowe - Ujemne
KIR BX( nieobecny 2DL4 norm, 2DL52 gr1 i 2), 2DS1, 2DS3, 2DS4norm, 2DS5, 3DS1)
NK-15,2% po aktywacji 39,1%
Allo MRL - 0% (z M) seria szczepień 34,4%(zM) 51,7% (z innym dawcą) --> starania z Accofilem
Powtórka Allo MRL 6 m-cach 0%(zM) 65,9%(z innym dawcą)
HLA C : ONA C*07,17 ON C*05*07
KARIOTYPY: oboje prawidłowe -
MilliSBB wrote:Mili,kochana,nie musisz mieć dużego skoku na tempce,żeby owu piękna była.
Widziałam kropki z prawie płaskich wykresów.Głowa do góry.@ jeszcze nie przyszla!
Dziękidziś temperatura mi skoczyła, niewiele z tego rozumiem. No nic nie ma @ jest nadzieja.
Ja to czekam najpierw na kropka u Ciebie
-
MilliSBB wrote:Brzuch mnie czasem pobolewa..
cycki nawet nie dokuczają,jajnik też czasem kłuje.
I naprawdę nic poza tym.
edit:dziś badałam szyjkę,i w środku mam tak mięciutko,jak na podusi,więc pewnie @ za rogiema cycuchy dopiero teraz dają czadu
-
Lunna wrote:U mnie to byl keden z potwierdzonycb objawow ciazy
a cycuchy dopiero teraz dają czadu
Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 kwietnia 2017, 10:43
"Szeptem na ucho powiem,że, ja ,ja się tego wyrzekam...wyrzekam bo,nikt tak tak pięknie nie mówił,że się boi miłości.."
34cs
-
mili_moli wrote:Dzięki
dziś temperatura mi skoczyła, niewiele z tego rozumiem. No nic nie ma @ jest nadzieja.
Ja to czekam najpierw na kropka u Ciebie"Szeptem na ucho powiem,że, ja ,ja się tego wyrzekam...wyrzekam bo,nikt tak tak pięknie nie mówił,że się boi miłości.."
34cs
-
nick nieaktualny
-
monijaaa wrote:Hejka hej:)
Mmm jak miło piąteczek:)
My ze znajomymi idziemy dzisiaj na noc sushi. Płaci się raz A je ile chce. Objem się za wszystkie czasy A mój będzie musiał mnie w drodze powrotnej toczyć jak kulkę -
agu92 wrote:Poczekam do 18 i lecę na pogotowie bo boli niemiłosiernie. Jedyne co mogę robić w tej sprawie to napisać skargę do Rzecznika Praw Pacjenta albo do NFZ-u ale co to zmieni? I tak nic jej nie zrobią...
-
Dżoana89 wrote:Wróciłam od gina. tak jak przypuszczałam, owulacje mam już za sobą, cóż, w tym cyklu przyszła za wcześniej, a i niedyspozycja mojego K. nie pozwoliła się wstrzelić z serduszkowaniem.
Dobra wiadomość to taka, ze prolaktyna spada, ale 18,9 to ciągle za wysoko jak na staraczkę, więc teraz zwiększamy dawkę bromka do 1/2 tabletki dziennie.
Jestem dobrej myśli. Bo gin powiedział, że moje plamienia na pewno są spowodowane niskim progesteronem, a on z kolei za wysoką prolaktyną. Jak prolaktyna spadnie wszystko powinno wrócić do normy. Oby tak się stało!) tez przez zbyt wysoka prolaktyne nie mogla zajsc. Teraz na juz 2 nastoletnie corcie
bedzie dobrze i to juz niedlugo Kochana ♡♡♡