Nowe staraczki - 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
karollka29 wrote:Czesc dziewczyny
. Witam "nowe" i "stare" staraczki tule te do których zawitała @.
Mam takie pytanie do Waszych mądrych głów. Słuchajcie podobno "zolnierzyki" moga przetrwać kilka dni w organizmie kobiety. Owulke mam teoretycznie w poniedziałek ale wiem ze niestety w tym dniunie będzie z przyczyn niezależnych od nas. Ale oczywiście teraz będziemy nadrabiac
. W każdym razie chodzi mi o to czy slyszalyscie może czy komuś udało się zafasolkowac w dni płodne mimo ze
nie było w dniu owulacji? Wieeeem glupie i zsgmstwane pytanie ale jestem ciekawa czy cos Wam się obilo o uszy
. Nie umiem skonstruować jasno pytania
jak się udało.
-
Wreszcie Was nadrobilam xD 2 dni zaleglosci. Wczoraj wrocilismy z Kolobrzegu i jutro w nocy wracamy. Bylam tak zmeczona, do tego niskie cisnienie ze spalam dzis 11 godzin (z przerwami na siku moje i psa bo oczywiscie musiala mnie o 6 obudzic ehh
).
Sciskam Was mocno ♡ -
mili_moli wrote:Na razie poczekam jeszcze bo nie chce sie nakręcać a testy ciążowe w pracy leżą w zasięgu wzroku
we wtorek na bank jeśli do tej pory się nie pojawi.
"Szeptem na ucho powiem,że, ja ,ja się tego wyrzekam...wyrzekam bo,nikt tak tak pięknie nie mówił,że się boi miłości.."
34cs
-
Cześć dziewczyny. Idę dziś na wesele, byłam na paznokciach, makijażu. Wróciłam do domu, poszłam do toalety, a tu jakby okres. Kurcze, 8 dzień brania duphastonu i nie wiem co tu się wydarzyło
Byłam pewna, że okres dostanę po tym jak podstawie dupka. A tu jakieś brązowe rzeczy... Trochę się zmartwilam.Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 kwietnia 2017, 13:50
-
Hej dziewczyny, doradźcie
Od lutego (począwszy przez kolejne 3 cykle) robiłam testy owulacyjne.
Cykle mam 29-30 dniowe. Testy owu robiłam od dnia końca miesiączki do około 22 dc. Niestety ani razu nie wskazały owulacji.
W pon idę do ginekologa i czy jest szansa że da mi jakiś lek na jej wywołanie? Czy takie domowe testy są wiarygodne?
niedoczynność tarczycy, pscos, cykle bezowulacyjne
Starania od grudnia 2016
]
26 czerwca dwie kreski:)
3 lipca pierwsza wizyta u ginekologa -
Jak się rozkręci, to trudno, zabezpiecze się jakoś. Ale kurde okres po 24 dniach? Zawsze mialam raczej dłuższe cykle, około 30-35 dni, a tu suprise. Nie nastawialam się na ciążę, bo temperatura bez szału, ale żeby okres tak szybko. Pewnie coś się popsuło...
KolorowyBalonik u mnie testy owulacyjne nigdy nie były pozytywne. A od jakichś 3 miesięcy trzaskam po 10 miesięcznie.Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 kwietnia 2017, 14:48
-
Byłam dzisiaj na becie ale w innym miejscu niż ostatnio. Wiem, że powinno się w tym samym badać ale tam gdzie ostatnio pobieralam jest nieczynne w sb.
Ale mam już wynik z dzisiaj 266,7 więc i tak jest przyrost trochę ponad 100%to chyba wszystko ok.
Anna6, Gigi, AneTkaa87, Jaspis, Lorien lubią tę wiadomość
Zosia
Udało się w 16cs w 2 cyklu z Clo . Starania od sierpnia 2015 -
MilliSBB wrote:Agu ,czujesz się chociaż troszkę lepiej?
Dzięki, teraz już trochę lepiej. Myślę, że lek pomógł, ale też nałykałam się witaminy C, żurawiny i położyłam sobie termofor na brzuszek i krocze i się wygrzewamTylko dzisiaj katar dobija
Wyniki moczu zawsze miałam dobre, więc mam nadzieję, że to jednak nie kamienie -
Karmel z solą wrote:Cześć dziewczyny. Idę dziś na wesele, byłam na paznokciach, makijażu. Wróciłam do domu, poszłam do toalety, a tu jakby okres. Kurcze, 8 dzień brania duphastonu i nie wiem co tu się wydarzyło
Byłam pewna, że okres dostanę po tym jak podstawie dupka. A tu jakieś brązowe rzeczy... Trochę się zmartwilam.
Ginka mi mówiła, że w trakcie przyjmowania dupka albo luteiny może tak być. Ja na luteinie miałam plamienia prze @, a normalnie nie mam. I mój cykl skrócił się do 24 dni właśnie, dostawałam @ jeszcze zanim skończyłam brać tabletki -
agu92 wrote:Ginka mi mówiła, że w trakcie przyjmowania dupka albo luteiny może tak być. Ja na luteinie miałam plamienia prze @, a normalnie nie mam. I mój cykl skrócił się do 24 dni właśnie, dostawałam @ jeszcze zanim skończyłam brać tabletki
-
MilliSBB wrote:Raven wyluzuj:-)
Jak się czujesz w ogóle??!pisz dokładnie o objawach:-)
Maz szczęśliwy chociaż nadal niedowierza.Ja chyba podobnie
Zosia
Udało się w 16cs w 2 cyklu z Clo . Starania od sierpnia 2015