Nowe staraczki - 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
MilliSBB wrote:Dzień dobry:-)
Gdyby dzis mi się tak chciało,jak mi sie nie chce!
Mam to samo!!Ale byle do piątku jakoś wytrzymać i dłuższy weekend będzie
28 lat, ok 2 lata starań
prawy jajnik ciągle cisza
lewy jajnik słaby
endometrioza??/PCO??
Jeżeli szczęście nie przyszło jeszcze do Ciebie, to znaczy, że jest duże i idzie małymi krokami
-
Dzień dobry. Ja dziś mam wolne. W połowie maja składam wypowiedzenie w pracy. Mam dziś rozwodzić cv, choć nie chce mi się strasznie, bo mam złe wspomnienia... Choć muszę gdzieś pracę na umowę dostać, bo co zrobię w razie ciąży?
Wszystko miało być inaczej... -
Dżoana89 wrote:Dzień doberek!
Mili jak u Ciebie sytuacja na froncie?"Szeptem na ucho powiem,że, ja ,ja się tego wyrzekam...wyrzekam bo,nikt tak tak pięknie nie mówił,że się boi miłości.."
34cs
-
sylwioszka wrote:Mam to samo!!
Ale byle do piątku jakoś wytrzymać i dłuższy weekend będzie
"Szeptem na ucho powiem,że, ja ,ja się tego wyrzekam...wyrzekam bo,nikt tak tak pięknie nie mówił,że się boi miłości.."
34cs
-
Karmel z solą wrote:Dzień dobry. Ja dziś mam wolne. W połowie maja składam wypowiedzenie w pracy. Mam dziś rozwodzić cv, choć nie chce mi się strasznie, bo mam złe wspomnienia... Choć muszę gdzieś pracę na umowę dostać, bo co zrobię w razie ciąży?
Wszystko miało być inaczej...
a tak to dzień dobry ponedzialkowo u mnie 6 dc
30 lat Euthyrox 25,Mama aktiv premium,jodid
https://bellybestfriend.pl/pamiętnik/zielona-staraczka-pozniej-ciezarowka-przez-9-miesiecy,2959.html
beta 25.10/229, 27.10/488, 30.10/1615 -
Ja na zarobki w pracy nie narzekam, praca od pon-pt, od 6-14, narobić się nie narobie, tylko właśnie ta atmosfera sprawia, że też mam codziennie myśli żeby tym je...nąć
Źle się codziennie przychodzi do roboty
I tak jak Ty Ineczka codziennie modle się o malństwo, żeby iść sobie na L4 i mieć ich wszystkich w dupie. Może to troche nielojalne wobec firmy, ale oni na pewno przy pierwszej lepszej okazji sprzedali by mnie za 5 zł, więc sumienie mnie w ogóle nie rusza
28 lat, ok 2 lata starań
lewy jajnik słaby
endometrioza??/PCO??
Jeżeli szczęście nie przyszło jeszcze do Ciebie, to znaczy, że jest duże i idzie małymi krokami
-
Karmel z solą wrote:Dzień dobry. Ja dziś mam wolne. W połowie maja składam wypowiedzenie w pracy. Mam dziś rozwodzić cv, choć nie chce mi się strasznie, bo mam złe wspomnienia... Choć muszę gdzieś pracę na umowę dostać, bo co zrobię w razie ciąży?
Wszystko miało być inaczej...
Powodzenia KarmelMoja praca tez jest do d.... ale ciągle trzyma mnie to ze uda mi się zajść. I tak czekam i czekam, ucieka miesiąc za miesiącem. Dziecka nie ma a ja dalej sie mecze w pracy
Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 kwietnia 2017, 07:53
-
Dzien dobry kochane. Ja po weekendzie jeszcze dziś wolne wzielam bo jakoś psychicznie kiepsko dzisiaj u mnie.
bylo intensywne w weekend i mam nadzieje ze tym razem się uda. Mam tez nadzieje ze wstrzelilismy się w owu. Podczytywalam Was ale jakoś nie pamiętam juz która co pisała. Wczoraj w ciągu dnia jak padlam to na 3 godziny byłam wyjęta z życia. Rzadko mi się to zdarza ale pewnie dlatego tak wyszło ze w sobotę ponad 400km w obie strony zrobilismy.
Tule te do których przyszła @. Trzymam kciuki żeby nie zawitała do tych co jeszcze jej nie maja. Witam nowe staraczki jesli takie się u nas pojawiły.
7cs
Wysoki testosteron...
Ovarin na poprawienie gospodarki hormonalnej.
-
Ineczka wrote:Trzymam kciuki tez bym najchętniej rzuciła robotę w pi... du bo ani zarobki ani kadra mnie tu nie trzyma z tego co pamiętam to tez w przedszkolu pracujesz? Czy coś pomyliłam? Ja ostatnio byłam na rozmowie w państwowym kumpela dala cynk ze będą szukać bo ktoś zaciazyl i zapytała się jakie ja mam plany wiem ze nie powinna ale chciałam być szczera i powiedziałam ze się staram i może mi to zająć więcej albo mniej czasu tego nikt nie wie zobaczymy od września ja mam tutaj umowę do maja następnego roku i z każdym cyklem licze na to ze się uda bo atmosfera w pracy i stres mi nie służą depresje człowiek może mieć
a tak to dzień dobry ponedzialkowo u mnie 6 dc
Chyba muszę pogodzić się z faktem, że będę znów bezrobotna. Niby zasiłek będzie mi przysługiwał, ale nie wiem czy jest to "macierzyńskie" dla bezrobotnych.
Kurczę, miałam zaplanowane - zajść, l4 od czerwca, urodzić, odchować (miną 2 lata, kolej będzie działać, pociągi wrócą, a ja będę znów pracować. A tak... ryczeć mi się chce. -
Kurcze Karmel 90 km w jedną stronę i to jeszcze pociągiem to rzeczywiście kawał drogi i masa czasu codzinnie stracona na sam dojazd do pracy28 lat, ok 2 lata starań
lewy jajnik słaby
endometrioza??/PCO??
-
Hej Dziewuchy...
do mnie w nocy przyszła @. Dzisiaj wizyta u gin. Przygotowywanie się do IUI. Matko jak ja chciałam tego uniknąć. Tak pragnęłam naturalnie począć dzidziusia.
Gdzie jest sprawiedliwość?!
wczoraj przy śniadaniu w faktach mówili o kobiecie która wyrzuciła na śmieci noworodkaa my wszystkie tak pragniemy, tyle mamy miłości
i dupa blada
"Tylko nie martw się przez cały dzień.
Wyznacz sobie na to godzinę, a potem ciesz się życiem"
ks. Jan Kaczkowski -
sylwioszka wrote:Kurcze Karmel 90 km w jedną stronę i to jeszcze pociągiem to rzeczywiście kawał drogi i masa czasu codzinnie stracona na sam dojazd do pracy
-
Cześć Laseczki,
Ja dzisiaj też mam wolne i właśnie jestem w drodze do gin. Zmieniłam lekarza i na pierwszej wizycie wywarła na mnie mega pozytywne wrażenia, chociaż zostawiłam u niej masę pieniędzy...
Poleciła mi ją przyjaciółka, której kilka par znajomych właśnie dzięki tej lekarce ma potomstwo.
Tulę dziewczyny, do których przyszła @.
Monijaa to prawda, swiat nie jest sprawiedliwy, ale trzeba walczyć o swoje marzenia. A przeciez dla nas wszystkich tutaj posiadanie dzieci jest największym marzeniem.
"Nie da się przyśpieszyć biegu rzeki lub wschodu słońca ani sprawić, aby drzewa rosły szybciej niż rosną. Wszystko wydarza się wtedy, gdy jest na to gotowe."