Nowe staraczki - 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
Tylko mnie chyba zje jak mu o tym telefonie powiem.
już i tak rzucił palenie (z dwóch paczek dziennie!) pilnuje go z jedzeniem i w ogóle, to jak mu powiem o telefonie to mnie chyba udusi.
Będziemy mieć Synka - czekamy ♥️
Olek - 05.11.2020 👦🏼
HSG - Udało się udrożnić oba jajowody!
To nie problem jest problemem, problemem jest Twoje podejście do problemu. -
.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 lipca 2019, 00:08
Jeśli chcesz rozśmieszyć Pana Boga, opowiedz mu o swoich planach na przyszłość
r.87 Starania od maja 2016 o pierwsze dziecko,
niedoczynność tarczycy
AMH - 2,7 (02.2019)
MTHFR C677T heterozygota, PAI-1 homozygota
08.18- prawy jajowód niedrożny
p/ciała antykardiolipiniowe, B-glikoproteina, p. antygenom jajnika, p. plemnikowe - Ujemne
KIR BX( nieobecny 2DL4 norm, 2DL52 gr1 i 2), 2DS1, 2DS3, 2DS4norm, 2DS5, 3DS1)
NK-15,2% po aktywacji 39,1%
Allo MRL - 0% (z M) seria szczepień 34,4%(zM) 51,7% (z innym dawcą) --> starania z Accofilem
Powtórka Allo MRL 6 m-cach 0%(zM) 65,9%(z innym dawcą)
HLA C : ONA C*07,17 ON C*05*07
KARIOTYPY: oboje prawidłowe -
To mój tez z rowerem rozstać się nie może i telefon wiecznie w kieszeni mimo ze go gonie żeby nie nosił
. Z tym ze o rower pytalam gin i powiedziala ze jeśli na rowerze nie przegrzewania jąder to może jeździć. Tylko ze my jeszcze u niego nasienia nie sprawdzalismy wiec nie wiem jak u niego z ruchliwością i budowa.
7cs
Wysoki testosteron...
Ovarin na poprawienie gospodarki hormonalnej.
-
nick nieaktualny
-
Assunta wrote:caly czas mu mowie ze musi cos z bim zrobic bo to bedzie pokoj dziecka to mowi ze to nie szkodzi niech dziecko patrzy na rower
AAAAAAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA !!!!!!!!!!oooaaahahahahaa
Boże ale się obśmiałam, mistrzostwo!
Olek - 05.11.2020 👦🏼
hahahaha cały czas jak to czytam to się śmieje jak idiota.
Assunta przepraszam, ja wiem że to kłopot dla Ciebie... Ale hahahahha....wiesz o co chodzi
Olek - 05.11.2020 👦🏼
.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 lipca 2019, 00:09
niedoczynność tarczycy
AMH - 2,7 (02.2019)
p/ciała antykardiolipiniowe, B-glikoproteina, p. antygenom jajnika, p. plemnikowe - Ujemne
Allo MRL - 0% (z M) seria szczepień 34,4%(zM) 51,7% (z innym dawcą) --> starania z Accofilem
Wróblowa wrote:Tylko mnie chyba zje jak mu o tym telefonie powiem.
już i tak rzucił palenie (z dwóch paczek dziennie!) pilnuje go z jedzeniem i w ogóle, to jak mu powiem o telefonie to mnie chyba udusi.
Hhihi no tak, trochę tego jest, ale postaraj się bo telefon nie dość że ma złe fale to jeszcze nagrzewa jajka i to na prawdę nie jest dobre, ciepło przecież może zabić żołnierzyki. Jak już i tak poszliście na całość to już tą jedną rzecz też zaakceptujeTrzymam kciuki
-
Assunta, ale to mi chodzi bardziej o to, że moja wyobraźnia zadziałała i sobie wyobraziłam pusty pokój, dziecko i rower.
A NIECH PODZIWIA!
Assunta lubi tę wiadomość
Olek - 05.11.2020 👦🏼
Wróciłam z pracy,nie nadrobie Was.
Przeczytałam o rowerach..i Wy macie dobrze,bo my w mieszkaniu mamy 6 wielkich rowerów do downhillu!"Szeptem na ucho powiem,że, ja ,ja się tego wyrzekam...wyrzekam bo,nikt tak tak pięknie nie mówił,że się boi miłości.."
34cs
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
kaaarolynaaa wrote:Niezle
my mamy jeden pokój i za dużo miejsca nie mamy
"Szeptem na ucho powiem,że, ja ,ja się tego wyrzekam...wyrzekam bo,nikt tak tak pięknie nie mówił,że się boi miłości.."
34cs
-
.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 lipca 2019, 00:10
niedoczynność tarczycy
AMH - 2,7 (02.2019)
nick nieaktualny
-
Wróblowa wrote:Anetka, chyba przytłoczyły mnie wszechobecne ciąże. Coraz więcej ich wokół, coraz więcej szczęśliwych mamuś na FB, które non stop spamują zdjęciami ledwo kilkukodzinnych noworodków, zdjęć USG, brzuszków. A do tego przestój w staraniach, bo idziemy na kolejne badanie nasienia dopiero po 10 maja... a bez tego wcześniej nie ruszymy
i nastąpiła kumulacja.
może jak zacznę częściej zaglądać na forum to się odmulę.
"Szeptem na ucho powiem,że, ja ,ja się tego wyrzekam...wyrzekam bo,nikt tak tak pięknie nie mówił,że się boi miłości.."
34cs
-
Assunta wrote:Gdyby nie kradli z piwnic i te piwnice byłyby trochę większe to może problemów z miejscem dla 2 kółek nie byłoby a takto cóż MiliSBB musi się pomieścić aż z 6.
Ale ja je kiedys sprzedam:-)"Szeptem na ucho powiem,że, ja ,ja się tego wyrzekam...wyrzekam bo,nikt tak tak pięknie nie mówił,że się boi miłości.."
34cs
-
Assunta wrote:Nie, nie wisi obecbie stoi w dodatkowym pokoju ktory docelowo ma byc pokojem dzieciecym i caly czas mu mowie ze musi cos z bim zrobic bo to bedzie pokoj dziecka to mowi ze to nie szkodzi niech dziecko patrzy na rower a poza tym na poczatku dziecko bedzie w naszej sypialni wiec ma jeszcze duzo czasu. Docelowo wyladuje na balkonie ale tylko wtedy jak zostanie zrobiona jakas zabudowa bo przeciez sie moze zniszczyc/uszkodzic a to za droga zabawka
Assunta lubi tę wiadomość
30 lat Euthyrox 25,Mama aktiv premium,jodid
https://bellybestfriend.pl/pamiętnik/zielona-staraczka-pozniej-ciezarowka-przez-9-miesiecy,2959.html
beta 25.10/229, 27.10/488, 30.10/1615