X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Nowe staraczki - 2017
Odpowiedz

Nowe staraczki - 2017

Oceń ten wątek:
  • Wróblowa Autorytet

Wysłany: 26 kwietnia 2017, 15:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tylko mnie chyba zje jak mu o tym telefonie powiem. :D już i tak rzucił palenie (z dwóch paczek dziennie!) pilnuje go z jedzeniem i w ogóle, to jak mu powiem o telefonie to mnie chyba udusi. ;D

p19u9jcgdgj4qrbu.png
    Będziemy mieć Synka - czekamy ♥️
    Olek - 05.11.2020 👦🏼
    HSG - Udało się udrożnić oba jajowody!
    To nie problem jest problemem, problemem jest Twoje podejście do problemu.
  • Assunta Autorytet

Wysłany: 26 kwietnia 2017, 15:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 lipca 2019, 00:08

Jeśli chcesz rozśmieszyć Pana Boga, opowiedz mu o swoich planach na przyszłość
    r.87 Starania od maja 2016 o pierwsze dziecko,
    niedoczynność tarczycy
    AMH - 2,7 (02.2019)
    MTHFR C677T heterozygota, PAI-1 homozygota
    08.18- prawy jajowód niedrożny
    p/ciała antykardiolipiniowe, B-glikoproteina, p. antygenom jajnika, p. plemnikowe - Ujemne

KIR BX( nieobecny 2DL4 norm, 2DL52 gr1 i 2), 2DS1, 2DS3, 2DS4norm, 2DS5, 3DS1)

NK-15,2% po aktywacji 39,1%

Allo MRL - 0% (z M) seria szczepień 34,4%(zM) 51,7% (z innym dawcą) --> starania z Accofilem

Powtórka Allo MRL 6 m-cach 0%(zM) 65,9%(z innym dawcą)

HLA C : ONA C*07,17 ON C*05*07

KARIOTYPY: oboje prawidłowe
  • karollka29 Autorytet

Wysłany: 26 kwietnia 2017, 15:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    To mój tez z rowerem rozstać się nie może i telefon wiecznie w kieszeni mimo ze go gonie żeby nie nosił :/. Z tym ze o rower pytalam gin i powiedziala ze jeśli na rowerze nie przegrzewania jąder to może jeździć. Tylko ze my jeszcze u niego nasienia nie sprawdzalismy wiec nie wiem jak u niego z ruchliwością i budowa.

7cs
    Wysoki testosteron...
    Ovarin na poprawienie gospodarki hormonalnej.

• nick nieaktualny

Wysłany: 26 kwietnia 2017, 15:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mój m niestety też nosi kómórkę w kieszeni koło jajek... już lekarz Mu mówiła, że to nie jest dobre miejsce na telefon, ale On swoje...

• Wróblowa Autorytet

Wysłany: 26 kwietnia 2017, 15:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Assunta wrote:
    caly czas mu mowie ze musi cos z bim zrobic bo to bedzie pokoj dziecka to mowi ze to nie szkodzi niech dziecko patrzy na rower

AAAAAAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA !!!!!!!!!! :D oooaaahahahahaa :D :D :D :D

Boże ale się obśmiałam, mistrzostwo! :D

p19u9jcgdgj4qrbu.png
    Olek - 05.11.2020 👦🏼
  • Wróblowa Autorytet

Wysłany: 26 kwietnia 2017, 15:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hahahaha cały czas jak to czytam to się śmieje jak idiota. ;D

Assunta przepraszam, ja wiem że to kłopot dla Ciebie... Ale hahahahha.... ;D wiesz o co chodzi :D

p19u9jcgdgj4qrbu.png
    Olek - 05.11.2020 👦🏼
  • Assunta Autorytet

Wysłany: 26 kwietnia 2017, 15:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 lipca 2019, 00:09

niedoczynność tarczycy
    AMH - 2,7 (02.2019)
    p/ciała antykardiolipiniowe, B-glikoproteina, p. antygenom jajnika, p. plemnikowe - Ujemne

Allo MRL - 0% (z M) seria szczepień 34,4%(zM) 51,7% (z innym dawcą) --> starania z Accofilem

• AneTkaa87 Autorytet

Wysłany: 26 kwietnia 2017, 15:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wróblowa wrote:
    Tylko mnie chyba zje jak mu o tym telefonie powiem. :D już i tak rzucił palenie (z dwóch paczek dziennie!) pilnuje go z jedzeniem i w ogóle, to jak mu powiem o telefonie to mnie chyba udusi. ;D

Hhihi no tak, trochę tego jest, ale postaraj się bo telefon nie dość że ma złe fale to jeszcze nagrzewa jajka i to na prawdę nie jest dobre, ciepło przecież może zabić żołnierzyki. Jak już i tak poszliście na całość to już tą jedną rzecz też zaakceptuje :) Trzymam kciuki :)

• Wróblowa Autorytet

Wysłany: 26 kwietnia 2017, 15:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Assunta, ale to mi chodzi bardziej o to, że moja wyobraźnia zadziałała i sobie wyobraziłam pusty pokój, dziecko i rower. :D A NIECH PODZIWIA! :D

Assunta lubi tę wiadomość

p19u9jcgdgj4qrbu.png
    Olek - 05.11.2020 👦🏼
  • MilliSBB Autorytet

Wysłany: 26 kwietnia 2017, 15:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wróciłam z pracy,nie nadrobie Was.

Przeczytałam o rowerach..i Wy macie dobrze,bo my w mieszkaniu mamy 6 wielkich rowerów do downhillu!

"Szeptem na ucho powiem,że, ja ,ja się tego wyrzekam...wyrzekam bo,nikt tak tak pięknie nie mówił,że się boi miłości.."
    34cs

• nick nieaktualny

Wysłany: 26 kwietnia 2017, 16:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    MilliSBB wrote:
    Wróciłam z pracy,nie nadrobie Was.

Przeczytałam o rowerach..i Wy macie dobrze,bo my w mieszkaniu mamy 6 wielkich rowerów do downhillu!
    Wow! gdzie Wy to mieścicie?

• MilliSBB Autorytet

Wysłany: 26 kwietnia 2017, 16:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kaaarolynaaa wrote:
    Wow! gdzie Wy to mieścicie?
    Wszędzie:-)3 na przedpokoju ,i 3 w pokojach!

"Szeptem na ucho powiem,że, ja ,ja się tego wyrzekam...wyrzekam bo,nikt tak tak pięknie nie mówił,że się boi miłości.."
    34cs

• nick nieaktualny

Wysłany: 26 kwietnia 2017, 16:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    MilliSBB wrote:
    Wszędzie:-)3 na przedpokoju ,i 3 w pokojach!
    Niezle :D my mamy jeden pokój i za dużo miejsca nie mamy :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 kwietnia 2017, 15:57

• MilliSBB Autorytet

Wysłany: 26 kwietnia 2017, 16:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kaaarolynaaa wrote:
    Niezle :D my mamy jeden pokój i za dużo miejsca nie mamy :)
    My na szeście mamy duży przedpokoj,ale i tak się obijam o te brzydactwa mojego M.

34cs

• Assunta Autorytet

Wysłany: 26 kwietnia 2017, 16:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 lipca 2019, 00:10

niedoczynność tarczycy
    AMH - 2,7 (02.2019)

• nick nieaktualny

Wysłany: 26 kwietnia 2017, 16:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Assunta niestety, ludzie teraz kradną wszystko co sie da... Mi kiedyś ukradli piżamę z prania, które wisiało koło mojego domu :O tak, że taki rowerek to niezły towar dla nich jest.

monijaaa lubi tę wiadomość

• MilliSBB Autorytet

Wysłany: 26 kwietnia 2017, 16:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wróblowa wrote:
    Anetka, chyba przytłoczyły mnie wszechobecne ciąże. Coraz więcej ich wokół, coraz więcej szczęśliwych mamuś na FB, które non stop spamują zdjęciami ledwo kilkukodzinnych noworodków, zdjęć USG, brzuszków. A do tego przestój w staraniach, bo idziemy na kolejne badanie nasienia dopiero po 10 maja... a bez tego wcześniej nie ruszymy :/ i nastąpiła kumulacja. :) może jak zacznę częściej zaglądać na forum to się odmulę. :P
    Ptaszyno,ja w moim otoczeniu ,mam przyjaciółkę z terminem na sierpień,dobra kumpele z terminem na wrzesień,i znajoma z terminem na maj...aż nie chce mi się z nimi widywac!

34cs

• MilliSBB Autorytet

Wysłany: 26 kwietnia 2017, 16:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Assunta wrote:
    Gdyby nie kradli z piwnic i te piwnice byłyby trochę większe to może problemów z miejscem dla 2 kółek nie byłoby a takto cóż MiliSBB musi się pomieścić aż z 6.
    Kochana,moj nawet jakby nie kradli z piwnic w życiu by rowerów tam nie wyniósł...bo to jest dwupokojowe mieszkanie!!
    Ale ja je kiedys sprzedam:-)

34cs

• milka30 Przyjaciółka

Wysłany: 26 kwietnia 2017, 16:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    OMG! Nie mogę znaleźć telefonu. Albo zostawiłam u męża w samochodzie albo w szpitalu :/

LUF
    20.04.2018 - beta 46,19 :)
  • Ineczka Autorytet

Wysłany: 26 kwietnia 2017, 16:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Assunta wrote:
    Nie, nie wisi obecbie stoi w dodatkowym pokoju ktory docelowo ma byc pokojem dzieciecym i caly czas mu mowie ze musi cos z bim zrobic bo to bedzie pokoj dziecka to mowi ze to nie szkodzi niech dziecko patrzy na rower a poza tym na poczatku dziecko bedzie w naszej sypialni wiec ma jeszcze duzo czasu. Docelowo wyladuje na balkonie ale tylko wtedy jak zostanie zrobiona jakas zabudowa bo przeciez sie moze zniszczyc/uszkodzic a to za droga zabawka :)
    Haha jakbym mojego słyszała ale u nas nie ma miejsca na zabudowę na balkonie za to części rowerowe często są wszędzie heh

Assunta lubi tę wiadomość

v5abi09kg49ph79h.png
    30 lat Euthyrox 25,Mama aktiv premium,jodid
    https://bellybestfriend.pl/pamiętnik/zielona-staraczka-pozniej-ciezarowka-przez-9-miesiecy,2959.html
    beta 25.10/229, 27.10/488, 30.10/1615
‹‹ 955 956 957 958 959 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Endometrioza a starania o ciążę - poruszające historie trzech kobiet

Endometrioza jest na tyle niezbadaną jeszcze do końca chorobą, że postawienie prawidłowej diagnozy może zająć lata... A właściwa diagnoza i szybkie podjęcie odpowiedniego leczenia, to najważniejsza kwestia szczególnie w przypadku kobiet, które starają się o dziecko. Trzy kobiety podzieliły się z nami swoimi doświadczeniami w drodze do diagnozy endometriozy i upragnionego macierzyństwa. Przeczytaj historie, które dodają skrzydeł i nadziei, że pomimo trudów będzie dobrze! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Zespół Policystycznych Jajników (PCOS) – dieta dla płodności

Zespół policystycznych jajników (PCOS, Policystyczne Jajniki) to jedno z najczęściej występujących zaburzeń endokrynologicznych u kobiet. Dotyczy 5-10% kobiet w wieku rozrodczym i jest najczęstszą przyczyną zaburzeń owulacji i problemów z zajściem w ciążę. Przeczytaj jakie są objawy PCOS, jak wpływa ono na starania o dziecko oraz w jaki sposób możesz pomóc sobie dietą.   

CZYTAJ WIĘCEJ

10 ważnych rzeczy dotyczących Twoich piersi, które warto wiedzieć

Piersi - symbol kobiecości, płodności i namiętności. Mężczyźni je uwielbiają, a kobiety często zbyt surowo je oceniają. Przeczytaj jak dbać o piersi, co wynaleźli ostatnio polscy naukowcy, jakie objawy powinny Cię zaniepokoić i w jaki sposób piersi mogą wesprzeć Twoje starania o ciążę.   

CZYTAJ WIĘCEJ