X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Nowe staraczki - 2017
Odpowiedz

Nowe staraczki - 2017

Oceń ten wątek:
  • Wróblowa Autorytet

Wysłany: 26 kwietnia 2017, 15:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tylko mnie chyba zje jak mu o tym telefonie powiem. :D już i tak rzucił palenie (z dwóch paczek dziennie!) pilnuje go z jedzeniem i w ogóle, to jak mu powiem o telefonie to mnie chyba udusi. ;D

p19u9jcgdgj4qrbu.png
    Będziemy mieć Synka - czekamy ♥️
    Olek - 05.11.2020 👦🏼
    HSG - Udało się udrożnić oba jajowody!
    To nie problem jest problemem, problemem jest Twoje podejście do problemu.
  • Assunta Autorytet

Wysłany: 26 kwietnia 2017, 15:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 lipca 2019, 00:08

Jeśli chcesz rozśmieszyć Pana Boga, opowiedz mu o swoich planach na przyszłość
    r.87 Starania od maja 2016 o pierwsze dziecko,
    niedoczynność tarczycy
    AMH - 2,7 (02.2019)
    MTHFR C677T heterozygota, PAI-1 homozygota
    08.18- prawy jajowód niedrożny
    p/ciała antykardiolipiniowe, B-glikoproteina, p. antygenom jajnika, p. plemnikowe - Ujemne

KIR BX( nieobecny 2DL4 norm, 2DL52 gr1 i 2), 2DS1, 2DS3, 2DS4norm, 2DS5, 3DS1)

NK-15,2% po aktywacji 39,1%

Allo MRL - 0% (z M) seria szczepień 34,4%(zM) 51,7% (z innym dawcą) --> starania z Accofilem

Powtórka Allo MRL 6 m-cach 0%(zM) 65,9%(z innym dawcą)

HLA C : ONA C*07,17 ON C*05*07

KARIOTYPY: oboje prawidłowe
  • karollka29 Autorytet

Wysłany: 26 kwietnia 2017, 15:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    To mój tez z rowerem rozstać się nie może i telefon wiecznie w kieszeni mimo ze go gonie żeby nie nosił :/. Z tym ze o rower pytalam gin i powiedziala ze jeśli na rowerze nie przegrzewania jąder to może jeździć. Tylko ze my jeszcze u niego nasienia nie sprawdzalismy wiec nie wiem jak u niego z ruchliwością i budowa.

7cs
    Wysoki testosteron...
    Ovarin na poprawienie gospodarki hormonalnej.

• nick nieaktualny

Wysłany: 26 kwietnia 2017, 15:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mój m niestety też nosi kómórkę w kieszeni koło jajek... już lekarz Mu mówiła, że to nie jest dobre miejsce na telefon, ale On swoje...

• Wróblowa Autorytet

Wysłany: 26 kwietnia 2017, 15:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Assunta wrote:
    caly czas mu mowie ze musi cos z bim zrobic bo to bedzie pokoj dziecka to mowi ze to nie szkodzi niech dziecko patrzy na rower

AAAAAAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA !!!!!!!!!! :D oooaaahahahahaa :D :D :D :D

Boże ale się obśmiałam, mistrzostwo! :D

p19u9jcgdgj4qrbu.png
    Olek - 05.11.2020 👦🏼
  • Wróblowa Autorytet

Wysłany: 26 kwietnia 2017, 15:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hahahaha cały czas jak to czytam to się śmieje jak idiota. ;D

Assunta przepraszam, ja wiem że to kłopot dla Ciebie... Ale hahahahha.... ;D wiesz o co chodzi :D

p19u9jcgdgj4qrbu.png
    Olek - 05.11.2020 👦🏼
  • Assunta Autorytet

Wysłany: 26 kwietnia 2017, 15:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 lipca 2019, 00:09

niedoczynność tarczycy
    AMH - 2,7 (02.2019)
    p/ciała antykardiolipiniowe, B-glikoproteina, p. antygenom jajnika, p. plemnikowe - Ujemne

Allo MRL - 0% (z M) seria szczepień 34,4%(zM) 51,7% (z innym dawcą) --> starania z Accofilem

• AneTkaa87 Autorytet

Wysłany: 26 kwietnia 2017, 15:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wróblowa wrote:
    Tylko mnie chyba zje jak mu o tym telefonie powiem. :D już i tak rzucił palenie (z dwóch paczek dziennie!) pilnuje go z jedzeniem i w ogóle, to jak mu powiem o telefonie to mnie chyba udusi. ;D

Hhihi no tak, trochę tego jest, ale postaraj się bo telefon nie dość że ma złe fale to jeszcze nagrzewa jajka i to na prawdę nie jest dobre, ciepło przecież może zabić żołnierzyki. Jak już i tak poszliście na całość to już tą jedną rzecz też zaakceptuje :) Trzymam kciuki :)

• Wróblowa Autorytet

Wysłany: 26 kwietnia 2017, 15:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Assunta, ale to mi chodzi bardziej o to, że moja wyobraźnia zadziałała i sobie wyobraziłam pusty pokój, dziecko i rower. :D A NIECH PODZIWIA! :D

Assunta lubi tę wiadomość

p19u9jcgdgj4qrbu.png
    Olek - 05.11.2020 👦🏼
  • MilliSBB Autorytet

Wysłany: 26 kwietnia 2017, 15:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wróciłam z pracy,nie nadrobie Was.

Przeczytałam o rowerach..i Wy macie dobrze,bo my w mieszkaniu mamy 6 wielkich rowerów do downhillu!

"Szeptem na ucho powiem,że, ja ,ja się tego wyrzekam...wyrzekam bo,nikt tak tak pięknie nie mówił,że się boi miłości.."
    34cs

• nick nieaktualny

Wysłany: 26 kwietnia 2017, 16:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    MilliSBB wrote:
    Wróciłam z pracy,nie nadrobie Was.

Przeczytałam o rowerach..i Wy macie dobrze,bo my w mieszkaniu mamy 6 wielkich rowerów do downhillu!
    Wow! gdzie Wy to mieścicie?

• MilliSBB Autorytet

Wysłany: 26 kwietnia 2017, 16:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kaaarolynaaa wrote:
    Wow! gdzie Wy to mieścicie?
    Wszędzie:-)3 na przedpokoju ,i 3 w pokojach!

"Szeptem na ucho powiem,że, ja ,ja się tego wyrzekam...wyrzekam bo,nikt tak tak pięknie nie mówił,że się boi miłości.."
    34cs

• nick nieaktualny

Wysłany: 26 kwietnia 2017, 16:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    MilliSBB wrote:
    Wszędzie:-)3 na przedpokoju ,i 3 w pokojach!
    Niezle :D my mamy jeden pokój i za dużo miejsca nie mamy :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 kwietnia 2017, 15:57

• MilliSBB Autorytet

Wysłany: 26 kwietnia 2017, 16:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kaaarolynaaa wrote:
    Niezle :D my mamy jeden pokój i za dużo miejsca nie mamy :)
    My na szeście mamy duży przedpokoj,ale i tak się obijam o te brzydactwa mojego M.

34cs

• Assunta Autorytet

Wysłany: 26 kwietnia 2017, 16:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 lipca 2019, 00:10

niedoczynność tarczycy
    AMH - 2,7 (02.2019)

• nick nieaktualny

Wysłany: 26 kwietnia 2017, 16:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Assunta niestety, ludzie teraz kradną wszystko co sie da... Mi kiedyś ukradli piżamę z prania, które wisiało koło mojego domu :O tak, że taki rowerek to niezły towar dla nich jest.

monijaaa lubi tę wiadomość

• MilliSBB Autorytet

Wysłany: 26 kwietnia 2017, 16:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wróblowa wrote:
    Anetka, chyba przytłoczyły mnie wszechobecne ciąże. Coraz więcej ich wokół, coraz więcej szczęśliwych mamuś na FB, które non stop spamują zdjęciami ledwo kilkukodzinnych noworodków, zdjęć USG, brzuszków. A do tego przestój w staraniach, bo idziemy na kolejne badanie nasienia dopiero po 10 maja... a bez tego wcześniej nie ruszymy :/ i nastąpiła kumulacja. :) może jak zacznę częściej zaglądać na forum to się odmulę. :P
    Ptaszyno,ja w moim otoczeniu ,mam przyjaciółkę z terminem na sierpień,dobra kumpele z terminem na wrzesień,i znajoma z terminem na maj...aż nie chce mi się z nimi widywac!

34cs

• MilliSBB Autorytet

Wysłany: 26 kwietnia 2017, 16:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Assunta wrote:
    Gdyby nie kradli z piwnic i te piwnice byłyby trochę większe to może problemów z miejscem dla 2 kółek nie byłoby a takto cóż MiliSBB musi się pomieścić aż z 6.
    Kochana,moj nawet jakby nie kradli z piwnic w życiu by rowerów tam nie wyniósł...bo to jest dwupokojowe mieszkanie!!
    Ale ja je kiedys sprzedam:-)

34cs

• milka30 Przyjaciółka

Wysłany: 26 kwietnia 2017, 16:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    OMG! Nie mogę znaleźć telefonu. Albo zostawiłam u męża w samochodzie albo w szpitalu :/

LUF
    20.04.2018 - beta 46,19 :)
  • Ineczka Autorytet

Wysłany: 26 kwietnia 2017, 16:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Assunta wrote:
    Nie, nie wisi obecbie stoi w dodatkowym pokoju ktory docelowo ma byc pokojem dzieciecym i caly czas mu mowie ze musi cos z bim zrobic bo to bedzie pokoj dziecka to mowi ze to nie szkodzi niech dziecko patrzy na rower a poza tym na poczatku dziecko bedzie w naszej sypialni wiec ma jeszcze duzo czasu. Docelowo wyladuje na balkonie ale tylko wtedy jak zostanie zrobiona jakas zabudowa bo przeciez sie moze zniszczyc/uszkodzic a to za droga zabawka :)
    Haha jakbym mojego słyszała ale u nas nie ma miejsca na zabudowę na balkonie za to części rowerowe często są wszędzie heh

Assunta lubi tę wiadomość

v5abi09kg49ph79h.png
    30 lat Euthyrox 25,Mama aktiv premium,jodid
    https://bellybestfriend.pl/pamiętnik/zielona-staraczka-pozniej-ciezarowka-przez-9-miesiecy,2959.html
    beta 25.10/229, 27.10/488, 30.10/1615
‹‹ 955 956 957 958 959 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Suchość pochwy - najczęstsze przyczyny, objawy i leczenie

Suchość pochwy to wstydliwa dolegliwość, która dotyka wielu kobiet. Kiedy się pojawia? Jakie są najczęstsze przyczyny problemów z odpowiednim nawilżeniem pochwy? Czy suchość pochwy można leczyć? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Kalendarz dni płodnych podczas starania o dziecko

Przeczytaj dlaczego coraz więcej lekarzy zaleca kobietom starającym się o dziecko prowadzenie aplikacji miesiączkoweji i obserwację własnego ciała. Kalendarz owulacji - czym jest, na czym to polega i dlaczego podczas starania o dziecko warto wiedzieć coś więcej o swoim cyklu niż czas jego trwania. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Odstawienie tabletek antykoncepcyjnych a zajście w ciążę

Bierzesz tabletki antykoncepcyjne i czujesz, że przyszedł czas na odstawienie tabeletek, bo chciałabyś już zajść w ciążę? Podobnie jak w przypadku przyjmowania tabletek, odstawienie ich także musi być świadomym działaniem. Zanim podejmiesz taką decyzję, warto dowiedzieć się, jakie mogą być ewentualne objawy odstawienia tabletek antykoncepcyjnych. Jak cały proces wpływa na organizm kobiety? Czy przyczynia się ona do komplikacji związanych z zajściem w ciążę? Odpowiadamy!  

CZYTAJ WIĘCEJ