X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Nowe staraczki - 2017
Odpowiedz

Nowe staraczki - 2017

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 26 kwietnia 2017, 16:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    milka30 wrote:
    OMG! Nie mogę znaleźć telefonu. Albo zostawiłam u męża w samochodzie albo w szpitalu :/
    O masz! leć szukać!

• Ineczka Autorytet

Wysłany: 26 kwietnia 2017, 16:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    To widzę dziewczyny ze mamy podobne problemy rowerowe o piwnic nawet nie myślałam bo to by nie przeszło raz ze kradną dwa ze aż strach tam wchodzić niedługo pewnie jakiś maraton się szykuje szaleństwo

v5abi09kg49ph79h.png
    30 lat Euthyrox 25,Mama aktiv premium,jodid
    https://bellybestfriend.pl/pamiętnik/zielona-staraczka-pozniej-ciezarowka-przez-9-miesiecy,2959.html
    beta 25.10/229, 27.10/488, 30.10/1615
  • milka30 Przyjaciółka

Wysłany: 26 kwietnia 2017, 16:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kaaarolynaaa wrote:
    O masz! leć szukać!

Mąż pojechał autem, pisze mu eski z netu,ale on ma często wyciszony telefon. Jeszcze ze dwie,trzy godziny niepewności. Ciśnienie mi podskoczyło chyba do 200, ale jak zostawiłam w szpitalu to w sumie też chyba się znajdzie. Na sali były tylko dwie miłe dziewczyny, więc licze,że odzyskam.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 kwietnia 2017, 16:19

LUF
    20.04.2018 - beta 46,19 :)
  • nick nieaktualny

Wysłany: 26 kwietnia 2017, 16:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny mam do Was pytanie - czy nieleczona niedoczynność tarczycy może powodować depresję? Wcześniej brałam na depresje Pramola jednak endo-napro kazała mi odsatwić. Bałam się, że bez tego leku oszaleję, bo już kiedyś odstawiłam i chodziłam po ścianach, a teraz jak biorę Euthyrox to czuję się zupełnie normalnie bez Pramolanu. Myślicie, że to może mieć jakieś znaczenie?

Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 kwietnia 2017, 16:19

• nick nieaktualny

Wysłany: 26 kwietnia 2017, 16:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    milka30 wrote:
    Mąż pojechał autem, pisze mu eski z netu,ale on ma często wyciszony telefon. Jeszcze ze dwie,trzy godziny niepewności. Ciśnienie mi podskoczyło chyba do 200, ale jak zostawiłam w szpitalu to w sumie też chyba się znajdzie. Na sali były tylko dwie miłe dziewczyny, więc licze,że odzyskam.

Nie martw się na zapas :) wiem, że telefon ważna rzecz, ale zobaczysz - znajdzie się :)

• mili_moli Autorytet

Wysłany: 26 kwietnia 2017, 16:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ale naskrobałyście...
    Milli bardzo mi przykro z powodu @, byłam pewna, że się uda. Maj jest Twój!!
    Milli czuję się tak normalnie w sumie, jedyne co to zgadzam się z Plinką i faktycznie z myśleniem coś się robi :) ja mam bardzo odpowiedzialną pracę więc cały czas uważam, żeby się nie walnąć :)

Jutro mam lekarza bo byłam już dawno umówiona na wizytę bo leki mi się kończą i zastanawiam się czy iść jeszcze przed pracą na betę żeby mieć co pokazać. Korci mnie, żeby iść, ale nie chce popadać w paranoje :)

Wróbelku przypomniało mi się, że Twój W. rzucał palenie. Udało mu się? :)

Zjem obiad i zaraz siadam i nadrabiam :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 26 kwietnia 2017, 16:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mili_moli myślę, że beta to jest dobry pomysł przed wizytą u lekarza. Na usg pewnie jeszcze nic nie bedzie widać bo wiadomo jest wcześnie, ale zobaczysz jak beta przyrasta :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 kwietnia 2017, 16:43

AneTkaa87 lubi tę wiadomość

• MilliSBB Autorytet

Wysłany: 26 kwietnia 2017, 16:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mili_moli wrote:
    Ale naskrobałyście...
    Milli bardzo mi przykro z powodu @, byłam pewna, że się uda. Maj jest Twój!!
    Milli czuję się tak normalnie w sumie, jedyne co to zgadzam się z Plinką i faktycznie z myśleniem coś się robi :) ja mam bardzo odpowiedzialną pracę więc cały czas uważam, żeby się nie walnąć :)

Jutro mam lekarza bo byłam już dawno umówiona na wizytę bo leki mi się kończą i zastanawiam się czy iść jeszcze przed pracą na betę żeby mieć co pokazać. Korci mnie, żeby iść, ale nie chce popadać w paranoje :)

Wróbelku przypomniało mi się, że Twój W. rzucał palenie. Udało mu się? :)

Zjem obiad i zaraz siadam i nadrabiam :)
    Mili ...nie nastawialam się za bardzo,a jednak jest mi cholernie przykro.
    Weszlismy w 12 cs,niby to nie dużo,ale mam już dość!

Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 kwietnia 2017, 16:51

"Szeptem na ucho powiem,że, ja ,ja się tego wyrzekam...wyrzekam bo,nikt tak tak pięknie nie mówił,że się boi miłości.."
    34cs

• plinka Autorytet

Wysłany: 26 kwietnia 2017, 16:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mili pierwszą betę robiłaś we wtorek więc jak chcesz sprawdzić przyrost to też zrób jutro. Tym bardziej że masz wizytę u gina. Zerknie sobie czy masz odpowiedni przyrost.

gannhqvkk8uk7vha.png
    gannhqvk1gc3etug.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 26 kwietnia 2017, 17:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    plinka a Ty jak się czujesz? ;)

• nick nieaktualny

Wysłany: 26 kwietnia 2017, 17:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ech, ten mój mąż mnie irutuje... wstawiłam obiad, siedze i czekam... miał być w domu o 16:40, dzwoni teraz i mówi, że będzie za godzinę :O :/ no i jak tu się nie wkurzyć? jak ja pytam?

• karollka29 Autorytet

Wysłany: 26 kwietnia 2017, 17:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tak to z tymi facetami juz jest :). Ja juz swojego nawet nie pytam czy mu smakuje bo nawet jak jest przesolone to wszystko pyyyyyszne :p

7cs
    Wysoki testosteron...
    Ovarin na poprawienie gospodarki hormonalnej.

• Wróblowa Autorytet

Wysłany: 26 kwietnia 2017, 17:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mili_moli tak rzucił, brał desmoxan i pomogło. Na szczęście. :P szkoda ze na poprawę żołnierzyków przez to trzeba poczekać, bo bym chciała już poprawę o 180 st. :D

p19u9jcgdgj4qrbu.png
    Będziemy mieć Synka - czekamy ♥️
    Olek - 05.11.2020 👦🏼
    HSG - Udało się udrożnić oba jajowody!
    To nie problem jest problemem, problemem jest Twoje podejście do problemu.
  • nick nieaktualny

Wysłany: 26 kwietnia 2017, 17:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    karollka29 wrote:
    Tak to z tymi facetami juz jest :). Ja juz swojego nawet nie pytam czy mu smakuje bo nawet jak jest przesolone to wszystko pyyyyyszne :p
    Ja jak pytam czy dobre to zawsze słysze 'może być' :) i tak od 12 lat hehe :)

• plinka Autorytet

Wysłany: 26 kwietnia 2017, 17:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kaaarolynaaa wrote:
    plinka a Ty jak się czujesz? ;)

Ogólnie jest ok. Smieję się że grubo się czuję :-) ale nie ma dziwne bo bebzol już mi wypchało porządny. Codziennie łapie mnie zdziwienie jak chciałabym się szybko schylić a tu taki ogranicznik z przodu :-)

monijaaa lubi tę wiadomość

gannhqvkk8uk7vha.png
    gannhqvk1gc3etug.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 26 kwietnia 2017, 17:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    plinka wrote:
    Ogólnie jest ok. Smieję się że grubo się czuję :-) ale nie ma dziwne bo bebzol już mi wypchało porządny. Codziennie łapie mnie zdziwienie jak chciałabym się szybko schylić a tu taki ogranicznik z przodu :-)
    Zazdroszczę! serio :)

A znasz płeć Maluszka? :) macie wybrane imie? :)

• plinka Autorytet

Wysłany: 26 kwietnia 2017, 17:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kaaarolynaaa wrote:
    Ja jak pytam czy dobre to zawsze słysze 'może być' :) i tak od 12 lat hehe :)

Skąd ja to znam :-) u nas jak męża przycisnę to dodaje jeszcze " przecież mówię że zaje..ste". U zawsze ale ti zawsze muszę go zapytać czy mu smakuje bo sam z siebie nie powie.

gannhqvkk8uk7vha.png
    gannhqvk1gc3etug.png
  • plinka Autorytet

Wysłany: 26 kwietnia 2017, 17:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kaaarolynaaa wrote:
    Zazdroszczę! serio :)

A znasz płeć Maluszka? :) macie wybrane imie? :)

6 tygodni temu wyglądało na chłopca jutro zobaczymy czy się coś zmieniło.
    Jezeli będzie chlopiec to mąż wybrał Wiktor,Aleksander lub Damian. Jezeli dziewczyna to Amelia lub Marcelinka. Ale coś czuję że na córkę będę jeszcze musiała poczekać :-)

gannhqvkk8uk7vha.png
    gannhqvk1gc3etug.png
  • nick nieaktualny

Cytuj  /     /  Zgłoś
    plinka wrote:
    Skąd ja to znam :-) u nas jak męża przycisnę to dodaje jeszcze " przecież mówię że zaje..ste". U zawsze ale ti zawsze muszę go zapytać czy mu smakuje bo sam z siebie nie powie.
    Tak to jest z tymi naszymi panami :)

plinka lubi tę wiadomość

• Sabinkak Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kaaarolynaaa nieleczona niedoczynność tarczycy powoduje depresję! Wogole nieleczona rozwala cały organizm. Hashimoto często daje objawy jak choroba afektywna dwubiegunowa. Mam znajomą która leczyła się psychiatrycznie łącznie z leżeniem w szpitalu. Dopiero trafiła do dobrej ginekolozki, która ja na badania wysłała i okazało się że euthyrox pomógł i od kilku lat nie ma problemów :) a psychiatra ciągle zwiększała dawki psychotropów

Cynamonowaaa lubi tę wiadomość

ca5c089614.png

morfologia nasienia 0% :(

październik - startujemy z ivf :)
    18.10 - punkcja, mamy 7 jajeczek
    Tylko 2 zarodeczki :( od 20 października z mamusią :)
    28.10 piękne dwie kreseczki :)
‹‹ 956 957 958 959 960 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

8 rzeczy, które warto wiedzieć o diagnostyce endometriozy

Diagnoza endometriozy niekiedy trwa latami... Wszystko za sprawą niespecyficznych objawów, które daje to schorzenie. A jak wiadomo - im szybsza diagnoza, tym większa szansa na podjęcie efektywnego leczenia. Przeczytaj najważniejsze i najbardziej kluczowe rzeczy o diagnostyce endometriozy. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Kwasy Omega-3 - ważny składnik w diecie przyszłej mamy

Kwasy omega-3 są bardzo istotnym składnikiem w diecie, o którym warto pomyśleć już na etapie starań o dziecko. Idealnie, aby po konsultacji z lekarzem, suplementować kwasy już od pierwszych dni ciąży. Dlaczego są takie ważne? Jaką pełnią rolę? Jak wybrać odpowiedni suplement? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Starania o ciążę a badanie AMH - 6 rzeczy, o których warto wiedzieć

Badanie AMH może bardzo dużo powiedzieć o kobiecej płodności... Kiedy warto je wykonać? Jakich informacji może dostarczyć? Jakie są normy AMH i jak przebiega badanie? Poznaj 6 faktów o badaniu AMH!

CZYTAJ WIĘCEJ