Nowe staraczki - 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
To widzę dziewczyny ze mamy podobne problemy rowerowe o piwnic nawet nie myślałam bo to by nie przeszło raz ze kradną dwa ze aż strach tam wchodzić niedługo pewnie jakiś maraton się szykuje szaleństwo
30 lat Euthyrox 25,Mama aktiv premium,jodid
https://bellybestfriend.pl/pamiętnik/zielona-staraczka-pozniej-ciezarowka-przez-9-miesiecy,2959.html
beta 25.10/229, 27.10/488, 30.10/1615 -
kaaarolynaaa wrote:O masz! leć szukać!
Mąż pojechał autem, pisze mu eski z netu,ale on ma często wyciszony telefon. Jeszcze ze dwie,trzy godziny niepewności. Ciśnienie mi podskoczyło chyba do 200, ale jak zostawiłam w szpitalu to w sumie też chyba się znajdzie. Na sali były tylko dwie miłe dziewczyny, więc licze,że odzyskam.Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 kwietnia 2017, 16:19
LUF
20.04.2018 - beta 46,19
-
nick nieaktualnyDziewczyny mam do Was pytanie - czy nieleczona niedoczynność tarczycy może powodować depresję? Wcześniej brałam na depresje Pramola jednak endo-napro kazała mi odsatwić. Bałam się, że bez tego leku oszaleję, bo już kiedyś odstawiłam i chodziłam po ścianach, a teraz jak biorę Euthyrox to czuję się zupełnie normalnie bez Pramolanu. Myślicie, że to może mieć jakieś znaczenie?
Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 kwietnia 2017, 16:19
-
nick nieaktualnymilka30 wrote:Mąż pojechał autem, pisze mu eski z netu,ale on ma często wyciszony telefon. Jeszcze ze dwie,trzy godziny niepewności. Ciśnienie mi podskoczyło chyba do 200, ale jak zostawiłam w szpitalu to w sumie też chyba się znajdzie. Na sali były tylko dwie miłe dziewczyny, więc licze,że odzyskam.
Nie martw się na zapaswiem, że telefon ważna rzecz, ale zobaczysz - znajdzie się
-
Ale naskrobałyście...
Milli bardzo mi przykro z powodu @, byłam pewna, że się uda. Maj jest Twój!!
Milli czuję się tak normalnie w sumie, jedyne co to zgadzam się z Plinką i faktycznie z myśleniem coś się robija mam bardzo odpowiedzialną pracę więc cały czas uważam, żeby się nie walnąć
Jutro mam lekarza bo byłam już dawno umówiona na wizytę bo leki mi się kończą i zastanawiam się czy iść jeszcze przed pracą na betę żeby mieć co pokazać. Korci mnie, żeby iść, ale nie chce popadać w paranoje
Wróbelku przypomniało mi się, że Twój W. rzucał palenie. Udało mu się?
Zjem obiad i zaraz siadam i nadrabiam -
nick nieaktualnymili_moli myślę, że beta to jest dobry pomysł przed wizytą u lekarza. Na usg pewnie jeszcze nic nie bedzie widać bo wiadomo jest wcześnie, ale zobaczysz jak beta przyrasta
Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 kwietnia 2017, 16:43
AneTkaa87 lubi tę wiadomość
-
mili_moli wrote:Ale naskrobałyście...
Milli bardzo mi przykro z powodu @, byłam pewna, że się uda. Maj jest Twój!!
Milli czuję się tak normalnie w sumie, jedyne co to zgadzam się z Plinką i faktycznie z myśleniem coś się robija mam bardzo odpowiedzialną pracę więc cały czas uważam, żeby się nie walnąć
Jutro mam lekarza bo byłam już dawno umówiona na wizytę bo leki mi się kończą i zastanawiam się czy iść jeszcze przed pracą na betę żeby mieć co pokazać. Korci mnie, żeby iść, ale nie chce popadać w paranoje
Wróbelku przypomniało mi się, że Twój W. rzucał palenie. Udało mu się?
Zjem obiad i zaraz siadam i nadrabiam
Weszlismy w 12 cs,niby to nie dużo,ale mam już dość!Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 kwietnia 2017, 16:51
"Szeptem na ucho powiem,że, ja ,ja się tego wyrzekam...wyrzekam bo,nikt tak tak pięknie nie mówił,że się boi miłości.."
34cs
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Mili_moli tak rzucił, brał desmoxan i pomogło. Na szczęście.
szkoda ze na poprawę żołnierzyków przez to trzeba poczekać, bo bym chciała już poprawę o 180 st.
Będziemy mieć Synka - czekamy ♥️
Olek - 05.11.2020 👦🏼
HSG - Udało się udrożnić oba jajowody!
To nie problem jest problemem, problemem jest Twoje podejście do problemu. -
nick nieaktualny
-
kaaarolynaaa wrote:plinka a Ty jak się czujesz?
Ogólnie jest ok. Smieję się że grubo się czujęale nie ma dziwne bo bebzol już mi wypchało porządny. Codziennie łapie mnie zdziwienie jak chciałabym się szybko schylić a tu taki ogranicznik z przodu
monijaaa lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyplinka wrote:Ogólnie jest ok. Smieję się że grubo się czuję
ale nie ma dziwne bo bebzol już mi wypchało porządny. Codziennie łapie mnie zdziwienie jak chciałabym się szybko schylić a tu taki ogranicznik z przodu
A znasz płeć Maluszka?macie wybrane imie?
-
kaaarolynaaa wrote:Ja jak pytam czy dobre to zawsze słysze 'może być'
i tak od 12 lat hehe
Skąd ja to znamu nas jak męża przycisnę to dodaje jeszcze " przecież mówię że zaje..ste". U zawsze ale ti zawsze muszę go zapytać czy mu smakuje bo sam z siebie nie powie.
-
kaaarolynaaa wrote:Zazdroszczę! serio
A znasz płeć Maluszka?macie wybrane imie?
6 tygodni temu wyglądało na chłopca jutro zobaczymy czy się coś zmieniło.
Jezeli będzie chlopiec to mąż wybrał Wiktor,Aleksander lub Damian. Jezeli dziewczyna to Amelia lub Marcelinka. Ale coś czuję że na córkę będę jeszcze musiała poczekać -
nick nieaktualnyplinka wrote:Skąd ja to znam
u nas jak męża przycisnę to dodaje jeszcze " przecież mówię że zaje..ste". U zawsze ale ti zawsze muszę go zapytać czy mu smakuje bo sam z siebie nie powie.
plinka lubi tę wiadomość
-
kaaarolynaaa nieleczona niedoczynność tarczycy powoduje depresję! Wogole nieleczona rozwala cały organizm. Hashimoto często daje objawy jak choroba afektywna dwubiegunowa. Mam znajomą która leczyła się psychiatrycznie łącznie z leżeniem w szpitalu. Dopiero trafiła do dobrej ginekolozki, która ja na badania wysłała i okazało się że euthyrox pomógł i od kilku lat nie ma problemów
a psychiatra ciągle zwiększała dawki psychotropów
Cynamonowaaa lubi tę wiadomość