Nowe staraczki - 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Aika wrote:Spokojnie, jesteśmy z Tobą i trzymamy kciuki A będziesz miała wyniki też jutro?
Chyba tak. Tylko że pewnie jakiś popołudniu. No, ale będę w pracy, więc nie będę miała czasu o tym myśleć.
Dzięki Kochane! Chyba tak zrobię. Dzisiaj się już z Wami pożegnam, zajmę się pracą fizyczną i odezwę rano. Buziaki dla Was!Trzy cykle stymulowane. Jeden cykl nieplanowanej przerwy. Kolejny cykl stymulowany. Wcześniejsze bezskuteczne. 30 lat. Starania od 2014 roku.
PCOS -
nick nieaktualny
-
annde wrote:Chyba tak. Tylko że pewnie jakiś popołudniu. No, ale będę w pracy, więc nie będę miała czasu o tym myśleć.
Dzięki Kochane! Chyba tak zrobię. Dzisiaj się już z Wami pożegnam, zajmę się pracą fizyczną i odezwę rano. Buziaki dla Was!
Nawzajem i trzymam kciuki, dobranoc -
nick nieaktualny
-
Dzisiaj rozebrałam choinkę. Chcemy ja posadzić na naszej działce i tak drzewo już będzie zostaje zbudować dom i spłodzić syna TYLKO;)"Tylko nie martw się przez cały dzień.
Wyznacz sobie na to godzinę, a potem ciesz się życiem"
ks. Jan Kaczkowski -
nick nieaktualnyMonijaaa, pierwszy krok macie za sobą! My na razie tkwimy w punkcie 0 .
Zauważyłyście, że serwery OVF już nie wytrzymują z nami babeczkami? Co chwilę padają .
Proszę Pań, a czy któraś z Was pije Symfolic zamiast zwykłego foliku?
Kupiłam go sobie dwa dni temu, bo nardzo dużo o nim słyszałam. Zawiera nie tylko kwas foliowy ale też myo-inozytol, który uważany jest za witaminę płodności, a bardzo łatwo wypłukać ją z organizmu pijąc kawę czy herbatę.. Z mojej wiedzy wiem, że inozytol pomaga w prawidłowej równowadze hormonów i tak samo w walce z PCOS. No i podobno można go pić dwa razy dziennie. Czy któraś z Was wie coś więcej na ten temat?
Różni się od zwykłego kwasu na pewno ceną, ale ona nie gra u mnie teraz roli. Jego 20 saszetek kosztuje około 30 zł a zwykły folic (dajmy 30 tabletek) kosztuje ok 5 zł. -
nick nieaktualny
-
Ja piję inofem. Ma taki sam skład jak symfolic. Piję bo mam PCOS. Poleciła mi go bratowa. Ciężko mi powiedzieć czy działa, ja tego nie widzę ale piję bo nie zaszkodzi za 60 saszetek płaciłam 50 parę złotych"Tylko nie martw się przez cały dzień.
Wyznacz sobie na to godzinę, a potem ciesz się życiem"
ks. Jan Kaczkowski