Nowe staraczki - 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
marciaa wrote:Aika, ojj tak mamy bardzo szczęśliwy wątek xD
i ogólnie od końca tamtego roku jestem pozytywnie nastawiona - wierzę że niedługo się uda
mnie korci też testować.. ale nawet jak to zrobię to tym razem nic mężowi nie powiem
Szczerze mówiąc też mam wrażenie że w tym roku, prędzej czy później się uda Takie jakieś przeczucie..
Wiem że Cię korci ale może poczekaj jeszcze kochana bo może być za wcześnie i jak teraz by Ci wyszedł negatyw to mogłabyś się nie potrzebnie zawieść A tego nie chcemy! Wierzymy w kropka! A jak byś chciała powiedzieć mężowi? -
nick nieaktualny
-
Aika wrote:Szczerze mówiąc też mam wrażenie że w tym roku, prędzej czy później się uda Takie jakieś przeczucie..
Wiem że Cię korci ale może poczekaj jeszcze kochana bo może być za wcześnie i jak teraz by Ci wyszedł negatyw to mogłabyś się nie potrzebnie zawieść A tego nie chcemy! Wierzymy w kropka! A jak byś chciała powiedzieć mężowi?
nie nie teraz testować nie będę ... mówię że mnie korci w niedziele
jednak poczekam co z temperaturą
mąż ma zaliczenie w niedziele na studiach i gdyby wyszły II to taki bym mu prezent dała tym bardziej pewnie się nie domyśli bo jak to zda to będzie miał absolutorium więc powiem że to nagroda xD
co do przeczuć w tym roku..
może mam tak dlatego że za dużo w 2016 działo się złego u mnie w rodzinie i czas to zmienićWiadomość wyedytowana przez autora: 24 stycznia 2017, 16:59
-
Aika wrote:Doma my za Ciebie też
Ewcia to dobrze świadczy Ja nadal mam jakieś dziwne cycki
co do piersi...
mam drobne spostrzeżenie co do inności cyklu xD
oczywiście nie biorę tego na poważnie bo nieraz miałam coś innego jak zawsze
ale zauwazyłam że do tej pory raczej piersi bolały mnie tak 22-23dc a teraz od razu od owulki po dziś dzień
Jednak wiadomo nie biorę to jako jakiś pewniak czy objaw wczesny... bo z tego już sie wyleczyłam w pierwszych cyklach starań -
Ewcia ja nie chce, pewnie zaraz będą mnie bolec moje.. starczy
Marciaa ja od 11dpo bym już robiła podejścia.
Oglądałam przed chwilą film na yt jak powstaje dziecko. Ale taki mega realistyczny. Mam taki dziwny humor, że oglądając poplakalam się ze wzruszenia...
Będziemy mieć Synka - czekamy ♥️
Olek - 05.11.2020 👦🏼
HSG - Udało się udrożnić oba jajowody!
To nie problem jest problemem, problemem jest Twoje podejście do problemu. -
marciaa wrote:co do piersi...
mam drobne spostrzeżenie co do inności cyklu xD
oczywiście nie biorę tego na poważnie bo nieraz miałam coś innego jak zawsze
ale zauwazyłam że do tej pory raczej piersi bolały mnie tak 22-23dc a teraz od razu od owulki po dziś dzień
Jednak wiadomo nie biorę to jako jakiś pewniak czy objaw wczesny... bo z tego już sie wyleczyłam w pierwszych cyklach starań
Będziemy mieć Synka - czekamy ♥️
Olek - 05.11.2020 👦🏼
HSG - Udało się udrożnić oba jajowody!
To nie problem jest problemem, problemem jest Twoje podejście do problemu. -
nick nieaktualnyMonijaaa, tylko czytać ja przez to forum to nawet zaniedbałam codzienny rytuał z wieczornym czytaniem książek.. To chyba zmierza w złym kierunku
A co do objawów.. Już ich tyle w życiu miałam, że się z nich wyleczyłam . Według tych urojeń już powinnam mieć gromadkę Brzdąców -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyMój mąż też chyba dwa dni temu oglądał taki filmik Siedział jak zaczarowany
A ja ostatnio oglądałam filmik @mamyginekolog o tym jak wygląda poród. Świetnie to pokazała razem ze swoim kolegą z pracy.Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 stycznia 2017, 17:38
-
Dziewczyny ja w tamtym miesiącu to miałam tyle objawów, że byłam pewna, że w ciąży jestem I nic.
Co do cycków, to w tamtym miesiącu miałam jak kamień od samego środka cyklu. W tym wcale ich nie czuję, a już dzisiaj 20 dc. Już się przestałam tym sugerować... -
nick nieaktualnyDoma i bardzo dobrze. Ciąża i tak nas zaskoczy wtedy kiedy nie będziemy się jej w ogóle spodziewać. I czasami myślę, że to jest bardzo fajne. Tylko szkoda, że tak długo to trwa. No ale nie ma co wyszukiwać. Trzeba normalnie żyć i nie dać się temu zwariować!