Nowe staraczki - 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Ucichło kochana, bo się okazało, że muszę dziś siedzieć w biurze i na magazynie. dźwigłam już dziś ponad 100kg.
Będziemy mieć Synka - czekamy ♥️
Olek - 05.11.2020 👦🏼
HSG - Udało się udrożnić oba jajowody!
To nie problem jest problemem, problemem jest Twoje podejście do problemu. -
cziktaaa wrote:No ja teoretycznie też w pracy ale żeby przywoływać pozytywne emocje potrzebna jest odskocznia od obowiązków w pracy
Ja miałam dzisiaj mieć w pracy stresujący dzień, bo oceny roczne, bo myślałam, że coś spieprzyłam i że nie wyrobię się ze wszystkim. Tymczasem oceny będą jednak w przyszłym tygodniu, szefowa zamiast się wściekać powiedziała mi dokładnie, co mam zrobić i wtedy będzie dobrze i wygląda na to, że jednak wszystko zdążę dzisiaj zrobić. Jest to dla mnie ważne, bo pracuję w takiej firmie, gdzie niestety końcówki miesiąca są trudne. A my jeszcze w poniedziałek jedziemy na integrację, więc zabrali nam dwa dni, które zwykle poświęcamy na ostrą pracę.Trzy cykle stymulowane. Jeden cykl nieplanowanej przerwy. Kolejny cykl stymulowany. Wcześniejsze bezskuteczne. 30 lat. Starania od 2014 roku.
PCOS -
Aika wrote:Wróbelku nie przemęczaj się
Olek - 05.11.2020 👦🏼
Kika82 wrote:Dziewczyny!
Ledwo co do Was dołączyłam i.... Dzisiaj zrobiłam test i zobaczyłam dwie piękne czerwone krechy! Po 11 miesiącach starań wreszcie się udało! Jeszcze nie wierzę nie dociera to do mnie! Jestem taka szczesliwa
Gratuluję Kika! -
Ewcia_92 wrote:Ojto dzisiaj jakiś wredny dzień.. Ja przed chwilą skończyłam żreć się z panienką ode mnie z roku.. Oj jak mi podniosła ciśnienie! Biedna nie wytrzymała ciśnienia i uciekła z forum . Ze mną wojny się nie zaczyna. No ale kolor włosów zobowiązuje! A farbowany (jak w moim przypadku) jest jeszcze gorszy. Pozdrawiam rude (jeśli tutaj jakieś są)
Ale nie mam zamiaru psuć sobie przez idiotkę dnia . Więc nadal pałam pozytywną energią!
Wracam dalej do nauki biotechnologii (co bardzo mi nie idzie...) A muszę to jakoś ogarnąć bo nie mam zamiaru iść na ustną poprawkę do ukraińskiego oblecha, który proponuje dziewczynom zaliczenie za "miłe chwile" w hotelu..! Wrr..!!
Bardzo dobrze, walcz o swoje Ewcia Kocham Twoje nastawienie!
O matko to Ci się trafiło z tym profesorem! -
Nie no zaraz mi przejdzie - dostałam ciastko. ukoiło moje zszargane nerwy, jak balsam na duszę...
Ewcia, najbardziej zdziwił mnie w Twojej opowieści Ukrainiec "miła chwila". fuuuuu!
Olek - 05.11.2020 👦🏼
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Miałam odpoczywać od forum, ale jesteście uzależniające!! I nie umiem !!
No, ale teraz idę zrobić kawę i siadam do metodyki wychowania wczesnoszkolengo- jak zdam tego kolosa, to już będzie z górki.
Jeszcze na dodatek mam zerwane więzadło w ręce i absolutny zakaz jazdy autem, więc i do pracy i do szkoły będę musiała śmigać busem. Już dawno nie jechałam busami. Aż dziwnie. Jedyny plus tego wszystkiego to to, że mąż o mnie dba tak, jak już dawno nie dbał Będę wieczorkiem znowu -
Eeee, no ja tam jestem uprzedzona trochę do Ukraińców, więc pewnie mialabym to samo. Byle szybko zdać i spieprzać z zasięgu jego wzroku.
Doma, do soboty jeszcze daleko. zdążysz.
Aika, dlatego czaję się na następne.
Olek - 05.11.2020 👦🏼
Moje posty coś przychodza z opóźnieniem widzę. :<
Maaaatko, jak można nie lubić czekolady! Najlepsza jest taka z orzeszkami, ale całymi jak Nuzbajzer ( <-- nie wiem jak się to oryginalnie pisze )
Doma, i bardzo dobrze że z nami zostałaś! Smutno mi się zrobiło jak powiedziałaś że na razie znikasz.
Olek - 05.11.2020 👦🏼
nick nieaktualnyDoma, zgadzam się! To forum jest uzależniające.. Stało się dla mnie gorszym uzależnieniem niż jedzenie granatów, bez których nie umiem żyć .
Wróblowa, a nie mówiłam, że uznacie mnie za nienormalną? Ha ha . Jestem dumna ze swojej nienormalności i z tego, że jestem może jedną na miliard, która nie lubi czekolady . Jedni jej nie jedzą bo mają uczulenie a inni nie lubią jej smaku .