Nowe staraczki - 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Tak. Juz wie. Akurat dzisiaj wziął urlop. Ja poszłam do apteki tak przy okazji zakupów,jak wróciłam to namawiał mnie żebym test zrobiła. Na początku nie wierzył i wymyślił że pewnie kreskę domalowalam a później Mu łezki popłynęły i nosił mnie na rękach
anciaa lubi tę wiadomość
-
marciaa wrote:Kika, pewnie owulka była wcześniej
Wow. Pięknie zareagował!!
Miałaś jakieś objawy ?
Piersi bolały na @ jak zawsze. Przestały boleć na dwa dni i zaczęły znowu. I właśnie wtedy kiedy nie bolały miałam takie dwudniowe plamienie w kolorze kawowym,bardzo słabe. Co jakiś czas zakulo mnie w brzuchu ale raczej po środku w macicy a nie jajniki. I tyle. Aaaa i wczoraj nie mogłam w nocy spać co mi się rzadko zdarza. To na razie wszystko
-
nick nieaktualny
-
Kika82 wrote:Piersi bolały na @ jak zawsze. Przestały boleć na dwa dni i zaczęły znowu. I właśnie wtedy kiedy nie bolały miałam takie dwudniowe plamienie w kolorze kawowym,bardzo słabe. Co jakiś czas zakulo mnie w brzuchu ale raczej po środku w macicy a nie jajniki. I tyle. Aaaa i wczoraj nie mogłam w nocy spać co mi się rzadko zdarza. To na razie wszystko
I muszę dodać jeszcze że przeziębienie mnie chwycilo tydzień temu i mam ciągle zatkany nos. Wczoraj dziwnie zaczęło boleć mnie w krzyżu i boli do dzisiaj. -
Kika wooow gratulacje! Super kreski Ale się cieszę! Rośnij z maluchem zdrowa No i wysyłaj wiruski
Annde nie mogę się doczekać, czuję jakbym ja miała testować
Wróblowa mam nadzieję że Nam wszystkim już w niedługim czasie się uda i przeniesiemy się wszystkie na brzuszki -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyKika!!! Cudowna wiadomość z samego rana! Tak się cieszę Twoim szczęściem! Gratuluję i trzymam kciuki za spokojne 9 m-cy .
Ja wracam właśnie ze szpitala. Odebrałam wyniki tarczycy. Wszystko w normie! Tak więc ktoś mnie te parę lat temu nastraszył i żyje do dzisiaj tym cholernym strachem.
Witam Was wszystkie w ten cudowny, mroźny, wtorkowy dzień!MilliSBB lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyEwcia_92 wrote:Kika!!! Cudowna wiadomość z samego rana! Tak się cieszę Twoim szczęściem! Gratuluję i trzymam kciuki za spokojne 9 m-cy .
Ja wracam właśnie ze szpitala. Odebrałam wyniki tarczycy. Wszystko w normie! Tak więc ktoś mnie te parę lat temu nastraszył i żyje do dzisiaj tym cholernym strachem.
Witam Was wszystkie w ten cudowny, mroźny, wtorkowy dzień!
Hej Ewcia :* U mnie -7 st Super że tarczyca w normie :* Będzie dobrze,ja to wiem
! -
Ewcia_92 wrote:Kika!!! Cudowna wiadomość z samego rana! Tak się cieszę Twoim szczęściem! Gratuluję i trzymam kciuki za spokojne 9 m-cy .
Witam Was wszystkie w ten cudowny, mroźny, wtorkowy dzień!
jaki masz wynik? -
nick nieaktualny