Nowe staraczki - 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
Ja jestem pełna podziwu dla Was. Serio. I dla Ciebie Wroblowa to pełny szacun. Trzeba mieć bardzo silną psychikę, żeby tak podchodzic do tematu jak Ty... Takie osoby poradzą sobie pewnie w każdej sytuacji... Ja pierwszy raz spróbowałam, najchętniej już teraz bym chciała sprawdzić czy TO JUŻ, bo jak nie to się wkurzę bo ja chcę JUŻ i ja nie wytrzymam czekając kilka tygodni i będę odliczała godziny itd... Trochę to teraz przejaskrawiam celowo, ale mam nadzieję, że ktoś wie o co mi chodzi
-
Kika82 wrote:Hej. Ja znowu z fałszywą nadzieją. Dzisiaj termin @ dwa dni temu dziwne brązowe plamienie, może przez dwie godziny i narazie cisza. Albo coś ze mną nie tak albo ... No właśnie wkręcam sobie że to plamienie było implantacyjne a pewnie dzisiaj po południu przyjdzie @
Dziewczyny!
Ledwo co do Was dołączyłam i.... Dzisiaj zrobiłam test i zobaczyłam dwie piękne czerwone krechy! Po 11 miesiącach starań wreszcie się udało! Jeszcze nie wierzę nie dociera to do mnie! Jestem taka szczesliwaEwcia_92, MalPog, agu92, anciaa lubią tę wiadomość
-
Kika82 wrote:Dziewczyny!
Ledwo co do Was dołączyłam i.... Dzisiaj zrobiłam test i zobaczyłam dwie piękne czerwone krechy! Po 11 miesiącach starań wreszcie się udało! Jeszcze nie wierzę nie dociera to do mnie! Jestem taka szczesliwa
Wow! Gratulacje !! Pokaż test -
W każdej może sobie nie radzę, chociaż hm... muszę przyznać że w wielu sytuacjach zachowuję zimną krew. Ja też jestem niecierpliwa, czasami jedna część mnie chce lecieć po test ciążowy, a druga mówi - stop, kobieto myśl logicznie, po co?
A nastawiam się optymistycznie bo wierzę, wiem, że kiedyś się uda. Skoro na świecie rodzi się tyle dzieci, w różnych środowiskach, poczynając od tych "dobrych" poprzez patologię, a kończąc gdzieś na skraju Afryki, gdzie medycyna kuleje, to czemu nam się ma nie udać?
Będziemy mieć Synka - czekamy ♥️
Olek - 05.11.2020 👦🏼
HSG - Udało się udrożnić oba jajowody!
To nie problem jest problemem, problemem jest Twoje podejście do problemu. -
Wróblowa wrote:wydaje mi się, że Ty nie masz się co martwić. czuję, że Ci się uda. Szkoda że nie masz wykresu
Do tej pory nie mierzyłam temperatury. Jeśli się nie uda to zacznę od kolejnego cyklu, chociaż nie wiem, czy mi wystarczy samozaparcia (w tygodniu wstaję o 4.45, w weekendy koło 9, a wtedy najczęściej budzi mnie Mąż. Przecież mu nie powiem: "Poczekaj kochanie z serduszkowaniem, bo muszę sobie termometr najpierw włożyć "). Naprawdę Was podziwiam, że jesteście takie sumienne.
I Wróblowa, bardzo dziękuję. Bardzo bym chciała, żeby Twoje słowa się sprawdziły. Ja sama aż się boję marzyć, bo już miałam kilka takich "dziwnych" cykli w odczuwaniu i niestety nic z tego nie było.
OLAM, mam jutro betę. Mój lekarz mnie skierował, bo na ostatnim USG widział trzy ciałka żółte. Kazał brać luteinę, odczekać do jutra i iść na betę.Trzy cykle stymulowane. Jeden cykl nieplanowanej przerwy. Kolejny cykl stymulowany. Wcześniejsze bezskuteczne. 30 lat. Starania od 2014 roku.
PCOS -
Kika82 wrote:Dziewczyny!
Ledwo co do Was dołączyłam i.... Dzisiaj zrobiłam test i zobaczyłam dwie piękne czerwone krechy! Po 11 miesiącach starań wreszcie się udało! Jeszcze nie wierzę nie dociera to do mnie! Jestem taka szczesliwa
WOW, super! Widzisz, a tak się martwiłaś! I wiek sobie wypominałaś! Nie wolno! No to duża rośnij I żeby dzieciątko się zdrowo rozwijało. GRATULACJE!Trzy cykle stymulowane. Jeden cykl nieplanowanej przerwy. Kolejny cykl stymulowany. Wcześniejsze bezskuteczne. 30 lat. Starania od 2014 roku.
PCOS -
Kikaaaaaa!!!!!!!!!!!!!! wysyłaj wiruski!!!!!!!!!! :*
Ależ się cieszę, że grono naszych fasolinek rośnie! Gratuluję i zdrówka dla Was! :*
Będziemy mieć Synka - czekamy ♥️
Olek - 05.11.2020 👦🏼
HSG - Udało się udrożnić oba jajowody!
To nie problem jest problemem, problemem jest Twoje podejście do problemu. -
nick nieaktualnyKika82 wrote:Dziewczyny!
Cudownie Gratulujemy Mooocno :*