Nowe staraczki - 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
Dużo zdrówka Karmel i do szybkiej zieloności
Karmel z solą lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMogę zapytać jakie leki bierzesz na ciśnienie?Mi od kilku miesięcy wychodzi takie 134/89 najwięcej miałam 142/90. Moja kardiolog przepisała mi leki, których nie mogę zażywać starając sie o dziecko. powiedziała, ze z moją cukrzycą i ciśnieniem odradza mi ciążę.Nie kupiłam tych leków.Nie umiem u siebie znaleźć normalnych lekarzy. Diabetolog wyraził zgode a kardiolog nie.kaaarolynaaa wrote:Rozumiem. Ja miałam wysoką prolaktynę, pózniej okazało sie, że leki na nadciśniene mi ją podnosiły. Po zmianie leków prolaktyna sama spadła. No nic, pozoztaje tylko czekać

A jak Ty się kochana czujesz? -
nick nieaktualnyObecnie też mam leki, które nie są zalecane w ciąży, a moja endo-napro kazała mi isc z tym do hiopertensjologa. Hiper znowu zaleca dwie opcje:agnieszka37 wrote:Mogę zapytać jakie leki bierzesz na ciśnienie?Mi od kilku miesięcy wychodzi takie 134/89 najwięcej miałam 142/90. Moja kardiolog przepisała mi leki, których nie mogę zażywać starając sie o dziecko. powiedziała, ze z moją cukrzycą i ciśnieniem odradza mi ciążę.Nie kupiłam tych leków.Nie umiem u siebie znaleźć normalnych lekarzy. Diabetolog wyraził zgode a kardiolog nie.
1. Dopegyt który podnosi mi prolaktyne i nie mogę go brać przy staraniach
2. Leki które mam obecnie czyli Accupro i Metocard a po zajściu w ciaze zmiana leków na Dopegyt i Metocard, ponieważ głównie Accupro nie można brać w ciąży...
A Tobie jakie leki zalecono? -
nick nieaktualnyZauważyłaś nie zauważalne? To jak zauważyłaś jak jest nie zauważalne?klaudiaggg wrote:hej dziewczyny mam pytanie bo wczoraj zauwazylam praktycznie nie zauwazalne krwawienie i dzis tez przez chwile mam sie bac czy cieszyc?
Jaspis, Lunna lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny