Nowe staraczki 2018
-
WIADOMOŚĆ
-
Niee, nie boli Możesz przez sekundę w momencie jak pobiera poczuć takie hmmm drapnięcie? Wynik chyba po 3 dniach jest albo w okolicach tygodnia. nie pamiętam do końca.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 kwietnia 2018, 15:02
28.04.2020
2940 g 54 cm Szczęścia
01.2021 puste jajo (* 8 tc) -
trzydziecha wrote:Dziewczyny a czy ktoras z Was stosuje lub stosowala zel CONCEIVE PLUS?
Na innym temacie naczytalam sie o jego cudownym dzialaniu az jestem w szoku i zastanawiam sie czy Wy macie jakies doswiadczenia? -
mar1tusia wrote:Test z rana pozytywny ale krecha nie jest mocna jutro ide na betę
mar1tusia lubi tę wiadomość
-
ruda 90 - ja tez robilam cytologie, USG plus podstawowe badania krwi jak morfologia, obecnosc przeciwcial na zoltaczke i toksoplazmoze.
Po paru miesiacach staran robilam hormony z krwi.
widze ze Conceive faktycznie popularny -
nick nieaktualnyI po wizycie. Jestem w szoku 24 dc duży ładny pęcherzyk gotowy do owulacji - tak twierdzi lekarz a ja głupia myślałam że już po i tylko czekać. Do tego na prawym jajniku mnie cały czas ćmi lewy.
Do tego wszystkiego od wczoraj testy owulacyjne są zdecydowanie ujemne. Dziwne to wszystko.Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 kwietnia 2018, 18:39
Plamka_92, mar1tusia, futuremama lubią tę wiadomość
-
Ania2014 wrote:I po wizycie. Jestem w szoku 24 dc duży ładny pęcherzyk gotowy do owulacji - tak twierdzi lekarz a ja głupia myślałam że już po i tylko czekać. Do tego na prawym jajniku mnie cały czas ćmi lewy.
Ale super!
28.04.2020
2940 g 54 cm Szczęścia
01.2021 puste jajo (* 8 tc) -
Plamka_92 wrote:Czas wyniku chyba też od laboratorium zależy
Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 kwietnia 2018, 18:55
-
Ania2014 wrote:I po wizycie. Jestem w szoku 24 dc duży ładny pęcherzyk gotowy do owulacji - tak twierdzi lekarz a ja głupia myślałam że już po i tylko czekać. Do tego na prawym jajniku mnie cały czas ćmi lewy.
Do tego wszystkiego od wczoraj testy owulacyjne są zdecydowanie ujemne. Dziwne to wszystko.
To do dzieła!
Jak długie masz cykle?Fiołek_Aniołek, Olkaa4 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny