Nowe staraczki 2018
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyWróciłam z pracy i zaczęłam analizować testy owulacyjne. Żaden nie wydał mi się pozytywny ale najbliżej pozytywnego wyszedł w niedzielę (albo ja nie umiem ich zinterpretować). W poniedziałek ten ból jajnika przez ok godzinę a potem błogo bez niczego. Ciekawa jestem czy się nie mylę.
-
mar1tusia wrote:Dziewczyny chyba się udało ! dwa dni do @, ale nie mogłam się powstrzymać i zrobiłam test ! Jest blada kreska ale widoczna! Nie mogę wstawić zdjęcia bo nie umiem Boję się strasznie ze coś jest nie tak bo mam bóle jak na @. Podejrzewałam trochę że mogę być w ciąży bo bolą mnie piersi ( a mnie nigdy na @ nie bolą ) i wczoraj miałam taki dziwny śluz. Zastanawiałam się czy wam pisać bo wiem jakie to jest ciężkie Ale muszę komuś "powiedzieć" bo zwariuje. Najgorsze, że dzisiaj jadę na wyjazd służbowy no i będzie impreza co mam powiedzieć że nie pije szefowi, nie chce żeby się czegoś domyślił.
Cudowna wiadomość :* gratulacje Kochana :*mar1tusia lubi tę wiadomość
28.04.2020
2940 g 54 cm Szczęścia
01.2021 puste jajo (* 8 tc) -
mar1tusia wrote:Dziewczyny chyba się udało ! dwa dni do @, ale nie mogłam się powstrzymać i zrobiłam test ! Jest blada kreska ale widoczna! Nie mogę wstawić zdjęcia bo nie umiem Boję się strasznie ze coś jest nie tak bo mam bóle jak na @. Podejrzewałam trochę że mogę być w ciąży bo bolą mnie piersi ( a mnie nigdy na @ nie bolą ) i wczoraj miałam taki dziwny śluz. Zastanawiałam się czy wam pisać bo wiem jakie to jest ciężkie Ale muszę komuś "powiedzieć" bo zwariuje. Najgorsze, że dzisiaj jadę na wyjazd służbowy no i będzie impreza co mam powiedzieć że nie pije szefowi, nie chce żeby się czegoś domyślił.
Cudowna wiadomość :* gratulacje Kochana :*mar1tusia lubi tę wiadomość
28.04.2020
2940 g 54 cm Szczęścia
Kochane, na kiedy macie zaplanowane testowanie? Piszcie, żebyśmy wiedziały za jaką teraz trzymać kciuki ja niestety dopiero 10 maja będę testować. To będą urodziny mojego męża. Chciałabym mieć dla niego prezent w postaci dwóch kreseczek
Fiołek_Aniołek, Olkaa4 lubią tę wiadomość
-
Plamka_92 wrote:Chlip, chlip ja też bym chciała :p
Ania95 lubi tę wiadomość
-
futuremama wrote:Plamka a jest jeszcze szansa na grudniówki? Jak nie grudniówki to i tak na fioletowej stronie czekam i mam nadzieję, że trochę tam jeszcze pobędę i Was wszystkie tam zobaczę :*
Nie trochę a całą ciążę masz tam zostać
To miłe co piszesz na grudniówki na pewno się nie załapię, ale liczę na to, że niedługo przejdę na fioletową stronę, bo róż już mi się zdecydowanie znudził
28.04.2020
2940 g 54 cm Szczęścia
co do testowania to się na razie nie określam, bo nie wiadomo co ze mną będzie po HSG a i mężowi się antybiotykoterapia szykuje, więc chyba lipa totalna ze staraniami będzie
Ania, trzydziecha kciuki już zaciśnięte za Was :*Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 kwietnia 2018, 21:14
Ania95 lubi tę wiadomość
28.04.2020
2940 g 54 cm Szczęścia
Mi jakoś ciezko uwierzyć w to wszystko, rano jeszcze jeden test i czwartek piatek na betę pójdę. Dopiero jak bede po wizycie u ginekologa to uwierzę a mam dopiero na 7 maja wizyte
No i trzymam kciuki za was kobitki :*Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 kwietnia 2018, 00:28
futuremama, Plamka_92, madzikow lubią tę wiadomość
-
Plamka_92 wrote:Nie trochę a całą ciążę masz tam zostać
To miłe co piszesz na grudniówki na pewno się nie załapię, ale liczę na to, że niedługo przejdę na fioletową stronę, bo róż już mi się zdecydowanie znudził
Kiedy masz jakąś wizytę?
Ja tak jeszcze z dystansem cały czas. Zobaczymy po wizycie -
futuremama wrote:Ja się nie dziwię, czas na zmiany Mam nadzieję, że nie będą kazali Wam długo czekać i HSG pomoże
Kiedy masz jakąś wizytę?
Ja tak jeszcze z dystansem cały czas. Zobaczymy po wizycie
Ja już lada dzień mam dostać @, a po @ jeśli badania będą dobre to mam mieć HSG Bardzo bym chciała, żeby się wszystko jeszcze przed majówką odbyło
Jejku podziwiam Twój dystans i spokój No ale jak będziesz już po wizycie to czekamy na wieści i zdjęcie Groszka :*futuremama lubi tę wiadomość
28.04.2020
2940 g 54 cm Szczęścia
mar1tusia wrote:Mi jakoś ciezko uwierzyć w to wszystko, rano jeszcze jeden test i czwartek piatek na betę pójdę. Dopiero jak bede po wizycie u ginekologa to uwierzę a mam dopiero na 7 maja wizyte
No i trzymam kciuki za was kobitki :*
Martusia daj znać jak dzisiejszy test Liczymy na mocniejszą drugą kreseczkęfuturemama lubi tę wiadomość
28.04.2020
2940 g 54 cm Szczęścia
Plamka_92 wrote:Ja już lada dzień mam dostać @, a po @ jeśli badania będą dobre to mam mieć HSG Bardzo bym chciała, żeby się wszystko jeszcze przed majówką odbyło
Jejku podziwiam Twój dystans i spokój No ale jak będziesz już po wizycie to czekamy na wieści i zdjęcie Groszka :*
W pierwszej ciąży sprawdzałam betę i przyrost, w 6+0 byłam u gina (z przypadku bo taki był termin a stres był) i powiedziała, że jest pusty pęcherzyk, wielkościowo duży więc raczej powinien być zarodek... nawet nie uznała wyników bety, wpisała mi bóle podbrzusza i brak @ a poza tym nic... więc masakra. Kilka dni później zaczęłam plamić więc byłam przekonana że koniec... mimo to poszłam do innego lekarza i okazało się że dzidzia z serduszkiem jest ale powiedział, że na tym etapie nic nie zrobi tylko luteinę może dać i trzeba czekać... i tak do 13 tygodnia czekałam ciągle w strachu...
Więc nie chcę tych stresów, naprawdę. Nic mi to nie da. A jak będzie wizyta i jest ok to już musi być groszek z serduchem bo to będzie 7+3. Tak więc jak nic złego się nie będzie działo to grzecznie czekam.