Nowe staraczki 2018
-
WIADOMOŚĆ
-
Ania u mnie też przez tą infekcje gardła temperatura niepewna... dziś niestety odnotowałam drastyczny spadek więc chyba nici i radości i zostaje czekać na @
co do tych pozycji to w zasadzie świeca nie pomaga, pozycja na pieska jak najbardziej i też leżenie po, zwłaszcza z poduszką, która lekko Ci uniesie biodra
u mnie też stwierdzono wygięcie, ale bardziej na bok niż do tyłu...póki co czekamy, kiedy zaskoczy, mam wrazenie, że ciągle ucieka nam wyłapanie momentu owu
Starania od połowy 2017, czynnik męski.
AD Clinic/Angelius dr Cholewa
PICSI krótki protokół
Mamy ❄ na zimowisku
Patryk 15.04.2020 3980 g 60 cm -
nick nieaktualny
-
Plamka_92 wrote:My to od końca miesiączki do końca cyklu z tym, ze w okresie owulacji intensywniej co 2 dni, a już z końcem cyklu trochę rzadziej
My po owulacji może ze dwa razy jeszcze ale to przeze mnie, bo niecierpliwię się, odliczam dni, żeby pierwszy test robić i zapominam o czułości a przecież przez cały czas powinno się pielęgnować relacje, żeby silne pragnienie dziecka nie popsuło związku.Fiołek_Aniołek lubi tę wiadomość
-
Ania95 wrote:My po owulacji może ze dwa razy jeszcze ale to przeze mnie, bo niecierpliwię się, odliczam dni, żeby pierwszy test robić i zapominam o czułości a przecież przez cały czas powinno się pielęgnować relacje, żeby silne pragnienie dziecka nie popsuło związku.
To wszystko zależy też od chęci pary, bo jedni lubią dużo i często a drudzy nie chociaż racja, że czułość jest ważna przez caly czas niekoniecznie ale czułość
28.04.2020
2940 g 54 cm Szczęścia
01.2021 puste jajo (* 8 tc) -
my też raczej co 2 dni
dziewczyny piją siemię lniane na potęgę a oprócz tego albo suplementy z omega 3Starania od połowy 2017, czynnik męski.
PICSI krótki protokół
Mamy ❄ na zimowisku
Czasami zastanawiam się, czy gdy już zajdziemy w ciążę i urodziny dziecko to czy w przyszłości nasze dzieci docenią to że były takie wystarane, wyczekane, wytęsknione, wychuchane, wypracowane, długo oczekiwane i w ogóle, że nie były takim hop siup i gotowe.
Ja na pewno kiedyś dziecku powiem, że długo na nie czekałam i że jest dla mnie największym skarbem.madzikow, Ania95 lubią tę wiadomość
Marysia, od 2 lat staram się o dziecko.
Wierzę, że wreszcie się uda! -
Dziewczyny chyba się udało ! dwa dni do @, ale nie mogłam się powstrzymać i zrobiłam test ! Jest blada kreska ale widoczna! Nie mogę wstawić zdjęcia bo nie umiem Boję się strasznie ze coś jest nie tak bo mam bóle jak na @. Podejrzewałam trochę że mogę być w ciąży bo bolą mnie piersi ( a mnie nigdy na @ nie bolą ) i wczoraj miałam taki dziwny śluz. Zastanawiałam się czy wam pisać bo wiem jakie to jest ciężkie Ale muszę komuś "powiedzieć" bo zwariuje. Najgorsze, że dzisiaj jadę na wyjazd służbowy no i będzie impreza co mam powiedzieć że nie pije szefowi, nie chce żeby się czegoś domyślił.
madzikow, Ania2014, futuremama, Lola_M, Ania95, Asia8787, Plamka_92 lubią tę wiadomość
-
Martusia! mega się cieszę ☺☺☺
trzymam mocno kciuki, żeby Ci się tym razem udało☺
szefem się nie przejmuj, powiedz, że masz alergię czy coś i do tych leków nie dasz rady alkoholuStarania od połowy 2017, czynnik męski.
PICSI krótki protokół
Mamy ❄ na zimowisku
a u mnie znowu skok temp:( powinnam dostać okres a tu tylko lekkie objawy i nawet ovufriend skasował mi wyznaczona przypuszczalna owulacje... wyznaczył dni płodne i odsunał termin @
zostaje tylko czekanie jak się temp będzie zachowywać
dobrze że promyczek dobra jest u MartusiStarania od połowy 2017, czynnik męski.
PICSI krótki protokół
Mamy ❄ na zimowisku
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnymadzikow wrote:a u mnie znowu skok temp:( powinnam dostać okres a tu tylko lekkie objawy i nawet ovufriend skasował mi wyznaczona przypuszczalna owulacje... wyznaczył dni płodne i odsunał termin @
zostaje tylko czekanie jak się temp będzie zachowywać
dobrze że promyczek dobra jest u Martusi -
Dziewczynki trzymam za was kciuki zaraz lece do apteki po testy zeby jeszcze pozniej zrobic i jutro rano bo nie moge uwierzyc a z tym alkoholem to rzeczywsice powiem ze leki biore to wszystko dzieki wam bo odkąd jestem na tym forum troxhe wyluzowalam