Nowe staraczki 2018
-
WIADOMOŚĆ
-
To gratki
Ja swojej nie mam w planach, żeby sprzedawać Właśnie strasznie smutno by mi było, a miejsce dla niej zawsze znajdę
Nawet chętną miałam, ale powiedziałam, że nie sprzedaję :p
28.04.2020
2940 g 54 cm Szczęścia
01.2021 puste jajo (* 8 tc) -
Ja miałam sprzedać suknię za kilka miesięcy, bo koleżanka chciała odkupić na swój ślub, ale po namyśle stwierdziłam, że też nie jestem w stanie jej sprzedać. Wisi sobie u mojej babci w domu, więc miejsca nam w mieszkaniu nie zajmuje, a i tak poszłaby za grosze
Fiołek_Aniołek lubi tę wiadomość
-
My to w zależności od chęci na pieska też bywa
Czytałam też o cudownym podkładaniu poduszeczki pod biodra :p że kobietom z tyłozgięciem pomaga to zajść, ale nie wiem ile w tym prawdy być może coś w tym jest
Ja przede wszystkim trzymam się tego żeby po poleżeć minimum 15-20 minut, żeby nie zrywać się od razu
28.04.2020
2940 g 54 cm Szczęścia
nick nieaktualnyCześć jestem dzisiaj pierwszy dzień po przymusowym urlopie nie dość że jeszcze się średnio czyje to jeden jajnik i piersi dają mi do wiwatu nie wiem czy jestem przed owulacji czy po ale dzisiaj 22 dc może w środę mi się coś rozjaśni po usg a dzisiaj się męczę
-
Też o tym słyszałam, ale myślę, że warto wybierać takie pozycje, w których plemniczki będą miały jak najmniejszą drogę do pokonania a właśnie w tych od tyłu tak jest. W ostatnim cyklu cały czas wybieraliśmy takie pozycje, ale nie zaskoczyło. Teraz zacznę się wspomagać tą świecą, albo podniesionymi biodrami jak napisałaś
Plamka_92, Fiołek_Aniołek, Olkaa4 lubią tę wiadomość
-
Ania95 wrote:Też o tym słyszałam, ale myślę, że warto wybierać takie pozycje, w których plemniczki będą miały jak najmniejszą drogę do pokonania a właśnie w tych od tyłu tak jest. W ostatnim cyklu cały czas wybieraliśmy takie pozycje, ale nie zaskoczyło. Teraz zacznę się wspomagać tą świecą, albo podniesionymi biodrami jak napisałaś
Oczywiście Zawsze lepiej jest wspomóc plemniczki w drodze do celu
28.04.2020
2940 g 54 cm Szczęścia
Ania2014 wrote:Cześć jestem dzisiaj pierwszy dzień po przymusowym urlopie nie dość że jeszcze się średnio czyje to jeden jajnik i piersi dają mi do wiwatu nie wiem czy jestem przed owulacji czy po ale dzisiaj 22 dc może w środę mi się coś rozjaśni po usg a dzisiaj się męczę
Ania dasz radę Wrócisz do domu i odpoczniesz
Czekamy w takim razie na środę i wiadomość po wizycie
28.04.2020
2940 g 54 cm Szczęścia
Witajcie dziewczyny!!
Tak sie ciesze ze sa takie miejsca gdzie mozna sie wspierac i szukac otuchy w kwestiach starania czytam Wasze wypowiedzi i szokuje mnie troche ze az tyle nas jest z takimi problemami... tym bardziej wsparcie jest bardzo cenne. Z radoscia do Was dolacze
My staramy sie konkretnie od ok 9 miesiecy, badania hormonow u mnie w normach, cykle bardzo regularne no ale poki co nic... jestem na poczatku cyklu i tak sobie stwierdzilam ze jak w kwietniu przyjdzie @ to sie odezwe no i jestem
W maju koncze 30che i marzylabym o prezencie w postaci 2 kreseczek
Milego dnia -
trzydziecha wrote:Witajcie dziewczyny!!
Tak sie ciesze ze sa takie miejsca gdzie mozna sie wspierac i szukac otuchy w kwestiach starania czytam Wasze wypowiedzi i szokuje mnie troche ze az tyle nas jest z takimi problemami... tym bardziej wsparcie jest bardzo cenne. Z radoscia do Was dolacze
My staramy sie konkretnie od ok 9 miesiecy, badania hormonow u mnie w normach, cykle bardzo regularne no ale poki co nic... jestem na poczatku cyklu i tak sobie stwierdzilam ze jak w kwietniu przyjdzie @ to sie odezwe no i jestem
W maju koncze 30che i marzylabym o prezencie w postaci 2 kreseczek
Milego dnia
Witamy, witamy nową staraczkę fajnie, że dołączyłaś
U Ciebie ok, a u Twojego partnera? Badał się już? Zaczęliście się czymś wspomagać? Żelami, witaminami...?Fiołek_Aniołek lubi tę wiadomość
-
Maz sie jeszcze nie badal... myslicie ze juz powinien?
Biore kwas foliowy i olej z wiesiolka plus staram sie pic caly czas wode (podobno to pomaga na sluz) a poza tym nieregularnie magnez takze nic szczegolnego. Maz wcina cynk.
Myslicie ze powinnam juz kombinowac dalej ze wspomagaczami jak wszystkie wyniki w normach?
A no i w marcu bylismy na miesiecznym urlopie w tropikach, udalo sie zapomniec o pracy i wyluzowac ale niestety niewiele to dalo
Troche powialo pesymizmem ale czasem mam takie lekko dolujace mysli wybaczcie -
trzydziecha wrote:Maz sie jeszcze nie badal... myslicie ze juz powinien?
Biore kwas foliowy i olej z wiesiolka plus staram sie pic caly czas wode (podobno to pomaga na sluz) a poza tym nieregularnie magnez takze nic szczegolnego. Maz wcina cynk.
Myslicie ze powinnam juz kombinowac dalej ze wspomagaczami jak wszystkie wyniki w normach?
A no i w marcu bylismy na miesiecznym urlopie w tropikach, udalo sie zapomniec o pracy i wyluzowac ale niestety niewiele to dalo
Troche powialo pesymizmem ale czasem mam takie lekko dolujace mysli wybaczcie
Na pewno nie zaszkodzi jeśli już się zbada Będziecie wiedzieć na czym stoicie
28.04.2020
2940 g 54 cm Szczęścia
Ja piję z mężem zioła Ojca Sroki, biorę witaminę C, E, kwas foliowy. Mąż tak jak ja C, E, kwas foliowy i oprócz tego Androvit oraz L-karnitynę. I do tego wszystkiego używamy żelu conceive plus u męża wyniki ok, u mnie prolaktyna wysoka-biorę dostinex i TSH 2,69-biorę euthyrox 25. Więc właściwie to u nas też jakichś większych problemów nie ma, a pomimo tego chwytamy się wszystkiego co nam wpadnie do głowy
Fiołek_Aniołek, Olkaa4 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnywróciłam do domu i tak siedzę analizują wykres wydaje mi się, że dzisiaj chyba była owulacja (zobaczę czy temperatura jutro pójdzie do góry) choć pewności mieć nie mogę bo przez to przeziębienia nic mi nie chce wyjść a temperatura skacze. Od momentu, kiedy tak mi dokuczał jajnik teraz mam spokój tylko piersi lekko tkliwe. No nic w środę wizyta i może usg coś wyjaśni.