Nowe staraczki 2018
-
WIADOMOŚĆ
-
Dziewczyny a czy ktoras z Was stosuje lub stosowala zel CONCEIVE PLUS?
Na innym temacie naczytalam sie o jego cudownym dzialaniu az jestem w szoku i zastanawiam sie czy Wy macie jakies doswiadczenia? -
Plamka a stosujesz ten w zelu czy apliktorach?
Slyszalam o tym ze warto 'wstrzykiwac' strzykawka ten zel do srodka, masz w tym jakies doswiadczenie?
chyba zaraz zamowie -
Zamówiłam najpierw w aplikatorach, ale nie umiałam tego żelu dobrze zaaplikować i tylko większość poszło na zmarnowanie Zresztą sporo dziewczyn narzeka, że ilość w aplikatorze jest zbyt duża.
Później zamówiłam w tubce i aplikuję sobie odpowiednią dla siebie ilość palcem
Poza tym na opakowaniu jest informacja, że żel w aplikatorach należy stosować chyba ok 20 minut przed
A ten w tubce od razu przed
28.04.2020
2940 g 54 cm Szczęścia
01.2021 puste jajo (* 8 tc) -
mega sie jaram tym zelem bo w tym miesiacu 2 dni przed planowana owu mamy wyjazd sluzbowy i juz myslalam ze nici z tego cyklu... a tak to jest nadzieja ze chlopaki przezyja dluzej moze nietrzeba spisywac na straty tego miesiaca
Plamka_92 lubi tę wiadomość
-
znalazlam najtaniej na HIPER PHARM i juz zamowione
jakas nadzieja we mnie wstapila, chyba dlatego ze naczytalam sie tyle pozytywow, no zobaczymy jak to bedzie
-
Dziewczyny a co do pozycji po to znacie jakies wspomagajace triki? Szczegolnie przy tylozgieciu macicy? (wiem ze kilka staraczek pisalo ze tez ma tylozgiecie)
Slyszalam o "świecy" i poduszce pod pupe i te dotychczas stosowałam (wiem ze to troche smieszne ale a noz cos da )
Ostatnio wyczytalam o lezeniu twarza do lozka i biodra wysoko - slyszalyscie cos o tym?Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 kwietnia 2018, 13:06
-
My też używamy conceive plus od około 2 miesięcy :)mamy ten w tubce i aplikujemy tylko na męża ale zastanawiam się czy od tego cyklu nie zakupić strzykawki i sama sobie nie zaaplikować może za mało go wyciskaliśmy czy co... Bo jak na razie nam też nie pomógł
Co do tych pozycji to właśnie pozycja od tyłu jak najbardziej wskazana też mam tyłozgięcie. W tym cyklu na pewno spróbuję tej świecy, bo nigdy nie robiłam
I po najlepiej bądź w pozycji kolankowo-łokciowej. Podobno pomaga, sama będę próbowaćFiołek_Aniołek lubi tę wiadomość
-
dzieki Ania95 na pewno wyprobuje ta pozycje kolankowo-lokciowa
wlasnie czytalam tez ze dziewzyny wstrzykuja go gleboko duza ilosc i chyba tez byjm tak sprobowala a orientujesz sie jaka to strzykawka mialaby byc? -
trzydziecha wrote:Dziewczyny a czy ktoras z Was stosuje lub stosowala zel CONCEIVE PLUS?
Na innym temacie naczytalam sie o jego cudownym dzialaniu az jestem w szoku i zastanawiam sie czy Wy macie jakies doswiadczenia?Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 kwietnia 2018, 14:16
-
ruda90 wrote:dziewczyny robiłyście jakieś konkretne badania przed rozpoczęciem starań np cytologie - ciągle mi to nie daje spokoju czy nie powinnam się wybrać kontrolnie do ginekologa
A kiedy robiłaś ostatni raz cytologię? Jeśli później jak rok temu to na Twoim miejscu obowiązkowo bym ją zrobiła
28.04.2020
2940 g 54 cm Szczęścia
01.2021 puste jajo (* 8 tc) -
ruda90 wrote:dziewczyny robiłyście jakieś konkretne badania przed rozpoczęciem starań np cytologie - ciągle mi to nie daje spokoju czy nie powinnam się wybrać kontrolnie do ginekologa
Plamka oby ! boje się strasznie:)Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 kwietnia 2018, 14:18
-
trzydziecha wrote:dzieki Ania95 na pewno wyprobuje ta pozycje kolankowo-lokciowa
wlasnie czytalam tez ze dziewzyny wstrzykuja go gleboko duza ilosc i chyba tez byjm tak sprobowala a orientujesz sie jaka to strzykawka mialaby byc?
Czytałam, że można sobie aplikować zwykłą strzykawką z apteki. Dziewczyny wyciskają do niej 3 ml żelu i sobie wstrzykująFiołek_Aniołek lubi tę wiadomość
-
Ja byłam u ginekologa kontrolnie po 3cs. Miałam robioną wtedy cytologię i usgFiołek_Aniołek, Olkaa4 lubią tę wiadomość