Nowe staraczki 2018
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Ja tez dzis bylam na monitoringu I dowiedzialam sie,ze pecherzyk pekl. Tempka dzis wzrosla, test negstywny wiec chyba wszystko ok. Teraz czekac do 30go
Melunia niezle emocje nam tu serwujesz -
trzydziecha wrote:Ja tez dzis bylam na monitoringu I dowiedzialam sie,ze pecherzyk pekl. Tempka dzis wzrosla, test negstywny wiec chyba wszystko ok. Teraz czekac do 30go
Melunia niezle emocje nam tu serwujesz
To czekamy na rozwój sytuacji
28.04.2020
2940 g 54 cm Szczęścia
01.2021 puste jajo (* 8 tc) -
nick nieaktualny
-
trzydziecha wrote:Ja tez dzis bylam na monitoringu I dowiedzialam sie,ze pecherzyk pekl. Tempka dzis wzrosla, test negstywny wiec chyba wszystko ok. Teraz czekac do 30go
Mam nadzieję, że mi też powie dobre wieści przydało by się po dwóch cyklach bezowulacyjnych
Trzymam kciuki :*Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 czerwca 2018, 13:39
-
nick nieaktualnyMarza89 wrote:Mam nadzieję, że mi też powie dobre wieści:) przydałoby się po dwóch cyklach bezowulacyjnych...
Trzymam kciuki :*
Marza - no pewnie - myśl pozytywnie Duże kciuki :*Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 czerwca 2018, 13:38
Marza89 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyKasiulka90 wrote:Melunia, daj numer do tego labo, dzwonię ich zbesztać, że tak opóźniają
Dokładnie - zatrzymali pracę w tylu zakładach pracy, bo pracownice zamiast pracować to klikają "odśwież" na tym wątku.Marza89, Malwa13, Kasiulka90, Plamka_92 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMarza no tylko i wyłączne pozytywne myślenie Musi się udać
moj pojechał po młedego i po książkę nową jakbym sie dowiedziała to by od razu mógł kupić tabletki a tu cisza.
temat zastępczy - jakie teraz są dobre tabletki dla kobiet w ciąży?Marza89 lubi tę wiadomość
-
Cześć dziewczyny! Tak się zastanawiałam czy napisać, ale stwierdziłam co mi szkodzi się z Wami przywitać Jak to w temacie jestem nową staraczką w 2018, zaczęliśmy się z mężem starać już od lutego, ale dopiero od kwietnia zaczęłam się tak mocno przykładać i obserwować i mierzyć i wykresy i testy i chyba wszystko hihi. Ja już jestem po owulce 14.06 i czekam teraz na 30.06 aby móc sprawdzić! Już się nie mogę doczekać, to czekanie jest chyba najdłuższe i najgorsze. I tak doszłam ostatnio do wniosku, że w momencie kiedy człowiek uważa że ten czas tak szybko leci dzień za dniem, to przy oczekiwaniu na dwie kreski ten czas strasznie wooooolno leci, czy Wy też tak macie?
Pozdrawiam Was wszystkie i trzymam za Was kciuki!! -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Dziękuję Paula i Melunia :*
Na tabletkach się nie znam, tylko pregna plus kojarzęWiadomość wyedytowana przez autora: 18 czerwca 2018, 13:45
Sandersik lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
melunia91 wrote:Marza no tylko i wyłączne pozytywne myślenie Musi się udać
moj pojechał po młedego i po książkę nową jakbym sie dowiedziała to by od razu mógł kupić tabletki a tu cisza.
temat zastępczy - jakie teraz są dobre tabletki dla kobiet w ciąży?