Nowe staraczki 2018
-
WIADOMOŚĆ
-
Ewa89_89 wrote:Kasiulka90, mówiłam, że mam pecha do lekarzy także nie bój się hsh bo warto zrobić a mój przypadek jest chyba odosobniony.
trzydziecha, znieczulenie to tzw. głupi jaś na rozluźnienie, niektórzy po tym odlatują. Warto zrobić HSG bo podobno nawet jak jajowody są drożne to sam kontrast trochę je przepłukuje i są drożniejsze. Koleżance lekarz powiedział, że jajowody jej się zrobiły niedrożne bo kiedyś musiała przechodzić zapalenie przdatków... nawet bezobjawowo. Po hsg zaskoczyła w pierwszym cyklu
Ania2014, dzisiaj obdzwonie ten drugi szpital we Wrocku i dam znać co i jak
Dziekuje Ci za odpowiedz! Czyli od razu w tym samym cyklu co zabieg mozna sie starac? No czego sie nie robi dla zwiekszenia szans -
Phia wrote:wakacje sa potrzebne... takie oderwanie sie od rzeczywistosci, problemow itp
jeju ja nie bylam nigdzie od slubuczas sie gdzies wybrac na weekend
Koniecznie!musimy wykorzystać słońce, naszą kochaną witaminę D - królową płodności
ja naprawdę mam ogromne nadzieje, że w wakacje coś zaskoczy
w ostatnią ciążę zaszłam na koniec lata, więc liczę, że wakacje będą owocne
Phia, Plamka_92 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyAnia95 wrote:Koniecznie!
musimy wykorzystać słońce, naszą kochaną witaminę D - królową płodności
ja naprawdę mam ogromne nadzieje, że w wakacje coś zaskoczy
w ostatnią ciążę zaszłam na koniec lata, więc liczę, że wakacje będą owocne
oby byly owocne
powodzonkaAnia95 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyphia - nawet największa dama ma w swojej szafie takie cichobiegi
dzięki, trzymam kciuki, żeby dla nas wszystkich to był szczęśliwy czas. lato, cieplej, wakacje, rozluźnienie i te sprawy. ja ostatnio w pracy mam taki młyn i tyle stresu, że pewnie zablokowana jestem na wszystkie spusty (dosłownie i w przenośni)
wakacje już tuż tuż -
nick nieaktualnyAnia95 wrote:Mój mąż chce w tym roku pojechać jeszcze do Energylandii to może zaplanuję ten wyjazd specjalnie na dni płodne
haha
tez tam chcialam jechac ale ostatnio pod gorke hehe :-p
ale mamy w planie zrobic wypadzik na weekendmoze szklarska poręba albo nad morze
okaze sie
-
Ania95 wrote:Mój mąż chce w tym roku pojechać jeszcze do Energylandii to może zaplanuję ten wyjazd specjalnie na dni płodne
haha
My też mamy w planach wypad do energylandiiAnia95 lubi tę wiadomość
28.04.2020
2940 g 54 cm Szczęścia
01.2021 puste jajo (* 8 tc) -
Ania95 wrote:Mój mąż chce w tym roku pojechać jeszcze do Energylandii to może zaplanuję ten wyjazd specjalnie na dni płodne
haha
My też
Jeszcze się wszystkie tam spotkamy, zobaczycie!Plamka_92, Ania95 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyMalwa13 wrote:Ania możliwe jest że boli z jednej strony, ale owulacja jest naprzemiennie mimo to
Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 czerwca 2018, 11:45
Ania95 lubi tę wiadomość
-
Plamka_92 wrote:My z mężem na koniec sierpnia jedziemy, bo wtedy nam urlop wypada
My też na sierpień planujemy!ale jeszcze nie wiemy czy na początku, po środku, czy na końcu sierpnia
byłoby extra gdybyśmy wszystkie razem się tam zjechały
haha zlot staraczek
Plamka_92 lubi tę wiadomość
-
Ania95 wrote:Oo, a na kiedy mniej więcej planujecie?
Była coś mowa o ostatnim weekendzie sierpnia, ale nie wiadomo jak to będzie
Czyżby Wy też koniec sierpnia?
28.04.2020
2940 g 54 cm Szczęścia
Ania95 wrote:My też na sierpień planujemy!
ale jeszcze nie wiemy czy na początku, po środku, czy na końcu sierpnia
byłoby extra gdybyśmy wszystkie razem się tam zjechały
haha zlot staraczek
To naprawdę wydarzenie by byłoAnia95 lubi tę wiadomość
28.04.2020
2940 g 54 cm Szczęścia
nick nieaktualny
-
Plamka_92 wrote:Niestety do końca nie wiemy, bo planujemy wypad całą ekipą i pewnie na ostatnią chwilę będziemy się zgrywać z wyjazdem
Była coś mowa o ostatnim weekendzie sierpnia, ale nie wiadomo jak to będzie
Czyżby Wy też koniec sierpnia?
Pogadam z mężem, żebyśmy też na koniec sierpnia jechalijeszcze moja mama chciała jechać z moimi braćmi, więc my też w grupie się wybieramy
Plamka_92 lubi tę wiadomość