Nowe staraczki 2018
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyKruszyna myślę, że jesteś bardzo silna kobieta i myślę, że my tutaj bardzo Cię podziwiamy. Wierzę, że z mężem bardzo się kochacie miłością, której inni mogą Wam zazdrościć. Jestem przekonana, że wszystko to co przeszliscie będzie Wam wynagrodzone i będziecie mieli pełna szczęśliwa rodzinę. Tego Wam życzę, jak my wszystkie tutaj :*
Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 czerwca 2018, 20:11
Kropeczka85, Plamka_92 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Malwa13 wrote:Kruszyna myślę, że jesteś bardzo silna kobieta i myślę, że my tutaj bardzo Cię podziwiamy. Wierzę, że z mężem bardzo się kochacie miłością, której inni mogą Wam zazdrościć. Jestem przekonana, że wszystko to co przeszliscie będzie Wam wynagrodzenie i będziecie mieli pełna szczęśliwa rodzinę. Tego Wam życzę, jak my wszystkie tutaj :*
Marza89 lubi tę wiadomość
Księżniczka 2014
Królewicz 2009
21.03.2006 [*] 13tc -
Powiem Wam, że na wątek ciążowy jakoś w ogóle nie mam parcia. Strasznie dużo tam Dziewczyn i kontakt taki "inny". Kurcze zaciazajcie szybciutko i stworzymy swój własny wątek "zaciążonych nowych staraczek" co Wy na to???
Mamma i ja będziemy pierwszymi , które się rozpakuja, a potem gęsiegoWiadomość wyedytowana przez autora: 21 czerwca 2018, 20:14
Plamka_92, Phia, Marza89, Ania95, Malwa13 lubią tę wiadomość
Księżniczka 2014
Królewicz 2009
21.03.2006 [*] 13tc -
nick nieaktualny
-
Kropeczka85 wrote:Powiem Wam, że na wątek ciążowy jakoś w ogóle nie mam parcia. Strasznie dużo tam Dziewczyn i kontakt taki "inny". Kurcze zaciazajcie szybciutko i stworzymy swój własny wątek "zaciążonych nowych staraczek" co Wy na to???
Mamma i ja będziemy pierwszymi , które się rozpakuja, a potem gęsiego
Kochana Ty wiesz że my wszystkie jesteśmy jak najbardziej chętneAnia95 lubi tę wiadomość
28.04.2020
2940 g 54 cm Szczęścia
01.2021 puste jajo (* 8 tc) -
Kropeczka85 wrote:Powiem Wam, że na wątek ciążowy jakoś w ogóle nie mam parcia. Strasznie dużo tam Dziewczyn i kontakt taki "inny". Kurcze zaciazajcie szybciutko i stworzymy swój własny wątek "zaciążonych nowych staraczek" co Wy na to???
Mamma i ja będziemy pierwszymi , które się rozpakuja, a potem gęsiego
Kropeczka, a Ty na tamtym wątku masz jedną z nas ruda tam przeszła niedawno co tam u niej słychać? -
nick nieaktualny
-
Mamma i ja będziemy pierwszymi , które się rozpakuja, a potem gęsiego -
Phia wrote:Plamka ode mnie tez mozesz wziasc pare kg haha tylko pamietaj z cyckow ci nie oddam bo moj bedzie zawiedziony
Z cycków nie musisz dawać, ja nawet lubię swoje miniaturkiMarza89, Phia lubią tę wiadomość
28.04.2020
2940 g 54 cm Szczęścia
01.2021 puste jajo (* 8 tc) -
Phia wrote:Plamka ode mnie tez mozesz wziasc pare kg haha tylko pamietaj z cyckow ci nie oddam bo moj bedzie zawiedziony
Phia lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Phia wrote:Haha to dobrze bo moj mowi zeby tylko niezmalaly bo podusi nie bd mial
Plamka_92, Phia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Kasiulka90 wrote:Kruszyna, wysłałam Ci zaproszenie. Przyjmij proszę, chciałabym Ci napisać PW.
Słońce nie wiem jak to można zaakceptować wchodziłam w wiadomości i tylko powiadomienie mam ze mam zaproszenie.11.05.18 - AID - nie udane
09.06.18 - AID - nie udane
HSG - drożne, Hashimoto - Letrox, AMH - 4,24, mąż - azoospermia -
Phia wrote:Noo taki typ z niego przynajmniej wesolo z nim mam hehe lubi usypiac przy cycu haha jak male dziecko ciekawe jak bd sie dzielil jak bd maly lokator
To najważniejsze podzieli się na pewno, nie będzie miał wyboru ♥️Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 czerwca 2018, 20:33
Phia lubi tę wiadomość