Nowe staraczki 2018
-
WIADOMOŚĆ
-
Ania95 wrote:Wstaw zdjęcie
Malwa13 lubi tę wiadomość
7tydz [*]
8t3dz serduszko przestalo bić
Hashimoto-hiperprolaktynemia
Mutacja MTHFR_677C-T hetero i PAI 1 homo -
PaolaD wrote:Na fotce nie widać właśnie chyba że musiałabym się dużo nacwiczyc. Wcześniej jak robiłam... A zawsze robie te same to się nie doszukalam nawet tego cienia. Aczkolwiek jestem 10 dni po owulce. Plus robiłam po pracy po poludniu. Jutro rano pójdę na bete bo pracuje w szpitalu także po drodze. Dam znak... :*
Ok, to czekam na wieściPaolaD lubi tę wiadomość
-
Dziewczyny dziękuje za wsparcie. Pomimo tego przeglądam cały internet o szukam przyczyn dlaczego sie nie udało. Łykam witaminy od 4msc (Fibrotin, wit. D, wit. K2, wit. A+E) może kwalifikuje sie juz do niepłodności idiopatycznej...11.05.18 - AID - nie udane
09.06.18 - AID - nie udane
HSG - drożne, Hashimoto - Letrox, AMH - 4,24, mąż - azoospermia -
Ania2014 wrote:To jest indywidualna reakcja ja na bromergonie nie mam już żadnych skutków na początku trochę głową mnie bolała każdy inaczej reaguje
Dlatego w następnym poście napisałam, że to na pewno zależy też od organizmu, bo każdy jest inny
28.04.2020
2940 g 54 cm Szczęścia
01.2021 puste jajo (* 8 tc) -
PaolaD wrote:A ja dziewczyny dzisiaj zrobiłam test ciazowy... Może trochę przedwcześnie ale jutro mam iść do fryzjera na farbowanie i tak z głupoty zrobiłam. I widzę cień cienia.... Nie wiem czy się nakręcam czy coś tam jest. Rano chce iść na bete... I zobaczę czy to zwidy. ale się boję....trzymajcie kciuki
Paola kciukiPaolaD lubi tę wiadomość
28.04.2020
2940 g 54 cm Szczęścia
Kruszyna89 wrote:Dziewczyny dziękuje za wsparcie. Pomimo tego przeglądam cały internet o szukam przyczyn dlaczego sie nie udało. Łykam witaminy od 4msc (Fibrotin, wit. D, wit. K2, wit. A+E) może kwalifikuje sie juz do niepłodności idiopatycznej...
-
Dziewczyny ciężki czas przede mną
Nic tylko żreć, żreć, żreć..Mam jeść 2 obiady dziennie i powiększać porcje posiłków jak się da.
Jestem przerażona, bo ja mam taki mały żołądeczek.
Za tydzień dostanę plan żywieniowy i mam tak żreć, żeby w 5 tygodni przytyć 2 kilogramyPhia lubi tę wiadomość
28.04.2020
2940 g 54 cm Szczęścia
nick nieaktualny
-
Plamka_92 wrote:Dziewczyny ciężki czas przede mną
Nic tylko żreć, żreć, żreć..Mam jeść 2 obiady dziennie i powiększać porcje posiłków jak się da.
Jestem przerażona, bo ja mam taki mały żołądeczek.
Za tydzień dostanę plan żywieniowy i mam tak żreć, żeby w 5 tygodni przytyć 2 kilogramyPlamka_92 lubi tę wiadomość
-
Kasiulka90 wrote:Pewnie teraz sporo dziewczyn siedzi z rozdziawioną buzią xD No ale tak, niektórym trudno schudnąć, innym trudno przytyć. Wierzę, że dasz radę! To nie tylko dla dzidziusia, ale też dla Twojego własnego zdrowia!
Haha Sama jak to przeczytałam to stwierdziłam, że śmiesznie to brzmi
Ale niestety problem jest poważny.Kasiulka90 lubi tę wiadomość
28.04.2020
2940 g 54 cm Szczęścia
nick nieaktualny
-
Kasiulka90 wrote:A jak długo się już w ogóle staracie? Próbowałaś może jakichś alternatywnych metod? Akupunktura? Irydologia? Ziołolecznictwo? Może mleczko pszczele?11.05.18 - AID - nie udane
nick nieaktualny
-
Całkowity brak plemnikow w nasieniu. Mąż miał nowotwór i brał chemię w okresie dojrzewania co miało wpływ na płodność. Szpital w którym go leczyli tez zawalili sprawę bo nie kazali mu oddać nasienia przed przyjmowaniem chemii11.05.18 - AID - nie udane
nick nieaktualny
-
Kruszyna89 wrote:Całkowity brak plemnikow w nasieniu. Mąż miał nowotwór i brał chemię w okresie dojrzewania co miało wpływ na płodność. Szpital w którym go leczyli tez zawalili sprawę bo nie kazali mu oddać nasienia przed przyjmowaniem chemii
O matko Kruszyna tak mi przykro
No w szpitalu całkowicie spaprali sprawę
28.04.2020
2940 g 54 cm Szczęścia
01.2021 puste jajo (* 8 tc)