Nowe staraczki 2018
-
WIADOMOŚĆ
-
I od samego początku naszego związku pech sie za nami ciągnie... miałam nadzieje w AID ze chociaż ro nam pomoże stworzyć pełna i szczęśliwa rodzine. Przeżyć nie mogłam jak moja młodsza siostra zaraz po ślubie zaszła w ciąże. Teraz ma ślicznego synka. Rozpieszczam go jak swoje. Może kiedyś i my wszystkie doczekamy sie takiego małego skarba!11.05.18 - AID - nie udane
09.06.18 - AID - nie udane
HSG - drożne, Hashimoto - Letrox, AMH - 4,24, mąż - azoospermia -
Izka86Ss wrote:Hej kochane :* zrobilam test, ani malego cienia,cienia - nie jestem w ciazy jedna wielka kreska i nic wiecej cóż... czekam teraz na @ i kolejne badania...
Księżniczka 2014
Królewicz 2009
21.03.2006 [*] 13tc -
Plamka_92 wrote:Dziewczyny ciężki czas przede mną
Nic tylko żreć, żreć, żreć..Mam jeść 2 obiady dziennie i powiększać porcje posiłków jak się da.
Jestem przerażona, bo ja mam taki mały żołądeczek.
Za tydzień dostanę plan żywieniowy i mam tak żreć, żeby w 5 tygodni przytyć 2 kilogramy
2 obiady to naprawdę dużo wiem co czujesz Plamka, bo ja też jestem drobna. Jestem bardzo szczupła, ale wagę mam w normie - przy wzroście 165cm ważę 50kg. Ja dosyć często jem, ale w bardzo małych porcjach. Np moje śniadanie to tylko jogurt a po 2h zjem coś znowu.
Mam nadzieję, że uda Ci się poszerzyć żołądek, choć to pewnie będzie trudne dla Ciebie :* -
Kruszyna89 wrote:I od samego początku naszego związku pech sie za nami ciągnie... miałam nadzieje w AID ze chociaż ro nam pomoże stworzyć pełna i szczęśliwa rodzine. Przeżyć nie mogłam jak moja młodsza siostra zaraz po ślubie zaszła w ciąże. Teraz ma ślicznego synka. Rozpieszczam go jak swoje. Może kiedyś i my wszystkie doczekamy sie takiego małego skarba!
Kochana życzę Wam tego z całego serca!
Niech los się do Was w końcu uśmiechnie!Ania95, Phia, Malwa13 lubią tę wiadomość
28.04.2020
2940 g 54 cm Szczęścia
01.2021 puste jajo (* 8 tc) -
Ania95 wrote:2 obiady to naprawdę dużo wiem co czujesz Plamka, bo ja też jestem drobna. Jestem bardzo szczupła, ale wagę mam w normie - przy wzroście 165cm ważę 50kg. Ja dosyć często jem, ale w bardzo małych porcjach. Np moje śniadanie to tylko jogurt a po 2h zjem coś znowu.
Mam nadzieję, że uda Ci się poszerzyć żołądek, choć to pewnie będzie trudne dla Ciebie :*
Księżniczka 2014
Królewicz 2009
21.03.2006 [*] 13tc -
nick nieaktualnyKruszyna89 wrote:I od samego początku naszego związku pech sie za nami ciągnie... miałam nadzieje w AID ze chociaż ro nam pomoże stworzyć pełna i szczęśliwa rodzine. Przeżyć nie mogłam jak moja młodsza siostra zaraz po ślubie zaszła w ciąże. Teraz ma ślicznego synka. Rozpieszczam go jak swoje. Może kiedyś i my wszystkie doczekamy sie takiego małego skarba!
-
Ania95 wrote:2 obiady to naprawdę dużo wiem co czujesz Plamka, bo ja też jestem drobna. Jestem bardzo szczupła, ale wagę mam w normie - przy wzroście 165cm ważę 50kg. Ja dosyć często jem, ale w bardzo małych porcjach. Np moje śniadanie to tylko jogurt a po 2h zjem coś znowu.
Mam nadzieję, że uda Ci się poszerzyć żołądek, choć to pewnie będzie trudne dla Ciebie :*
Ja mam 166 cm Tylko troooochę poniżej 50 kg ważę
Ale Pani mi właśnie powiedziała, że u mnie aby dobić do 50 kg to już będzie super
Ania to ja gonię Ciebie też chcę tyle co Ty ważyć
Dziękuję za wsparcie :*Ania95 lubi tę wiadomość
28.04.2020
2940 g 54 cm Szczęścia
01.2021 puste jajo (* 8 tc) -
Plamka_92 wrote:Ja mam 166 cm Tylko troooochę poniżej 50 kg ważę
Ale Pani mi właśnie powiedziała, że u mnie aby dobić do 50 kg to już będzie super
Ania to ja gonię Ciebie też chcę tyle co Ty ważyć
Dziękuję za wsparcie :*
Może za parę tygodni mnie dogonisz i będziemy podobnej posturyPlamka_92 lubi tę wiadomość
-
Kruszyna89 wrote:I od samego początku naszego związku pech sie za nami ciągnie... miałam nadzieje w AID ze chociaż ro nam pomoże stworzyć pełna i szczęśliwa rodzine. Przeżyć nie mogłam jak moja młodsza siostra zaraz po ślubie zaszła w ciąże. Teraz ma ślicznego synka. Rozpieszczam go jak swoje. Może kiedyś i my wszystkie doczekamy sie takiego małego skarba!7tydz [*]
8t3dz serduszko przestalo bić
Hashimoto-hiperprolaktynemia
Mutacja MTHFR_677C-T hetero i PAI 1 homo -
Kropeczka85 wrote:Jejku ja też tak chce! Chętnie oddam swoje dwadzieścia kilka kg nadwagi!
Plamka fajny jadłospis -
nick nieaktualnyJa tez oddam ja tez ja wazylam 56kg przed pierwsza ciaza a teraz sie trzymam 75... i zejsc za cholere nie chce. Teraz jak mam parcie na owoce to troche moze uda mi sie zrzucic.
Laski tu jest taki cudowny chlopczyk! Pani ma dziecko z nigerykczykiem. Chlopczyl mulat, pol roczku, loczki czarne, oczy dwa wegielki! Piekny jest! A jak sie cieszy! Mam nadzieje ze sie jakos "zaraze" i bede miala pieken malenstwo!
Kropeczka ciesze sie strasznie! Piekny przyrost!
Kruszyna bedzie dobrze. Bedzie. Musi :* -
Kruszyna89 wrote:Całkowity brak plemnikow w nasieniu. Mąż miał nowotwór i brał chemię w okresie dojrzewania co miało wpływ na płodność. Szpital w którym go leczyli tez zawalili sprawę bo nie kazali mu oddać nasienia przed przyjmowaniem chemii
Ściskam kciuki mocno! ♥️Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 czerwca 2018, 20:18
Plamka_92 lubi tę wiadomość