Nowe staraczki 2018
-
WIADOMOŚĆ
-
melunia91 wrote:Marza musze sie zregenrowac bo bardzo ujowym roku w Biedronce... ciezko bylo. Ale mam nadzieje ze jak we wrzesniu dostane na czas nieokreslonh to im L4 ciazowe strzele i pomacham na dowidzenia na dwa lata
Oby!! ja prawie tak mocno jak o dziecku marzę o L4 ciążowymMarza89 lubi tę wiadomość
IV ivf ⏳
Cross match 54%, reszta immuno ok
08.2024 FET 8a❌
06.2024 FET 8a❌
04.2024 FET 4BA ❌
12.2023 FET 3BB ❌
12.2022 FET 4AB 💔 10 tc [*] ♂️ 😔
01.2022 III IMSI InviMed Wro, długi: 29 komórek/19 MII/12 zapłodnień/2x8a, 3bb,4ab,4ba.
25.07.2020 FET 8b: 9dpt bhcg 12, niskie bhcg, krwotoki (krwiaki), niewydolność szyjki 23tc, pessar, hipotrofia - - >ciężki start ale jest na świecie! ♀️💜
12.19 II IMSI AP Kato, długi protokół: 17 komórek/ 8MII/ 4 zapłodnienia/1x8b
06.2019 IMSI AP Kato, krótki 12 komórek/7 MII/5 zapłodnień/ 1 zarodek 2BB ET cb 😥 💔
IUI 03.04.19 Invicta Wro
Ja: AMH ok 3; mix G-B/Hashi, łuszczyca, RZS, zrosty, PAI homo, KIR AA, przegroda macicy usunięta, Endometrioza II st. (laparo), 3x histero, po cholecystektomii (10.2023). Cd138✔️ NK 6/1
Mąż: słabo z ilością, upłynnieniem i ruchliwością, MSOME 0%, FDNA 18%; HBA 86%, 96% uszkodzeń główki, wszystkie parametry do kitu.
Walka od 2016 -
melunia91 wrote:Marza musze sie zregenrowac bo bardzo ujowym roku w Biedronce... ciezko bylo. Ale mam nadzieje ze jak we wrzesniu dostane na czas nieokreslonh to im L4 ciazowe strzele i pomacham na dowidzenia na dwa lata
-
Konieczynka wrote:Pytanko mam. Zmieniłam termometr na microlife z dwoma miejscami po przecinku. Mierze w ustach pod językiem. Dziś zmierzyłam chyba trzy razy pod rząd bo aż nie wierzyłam. Wychodziło 35,9 potem 36,2 spory rozstrzal. Wcześniejszy cykl strzeliłam w skroń i max różnica była 0,5 w całym cyklu. Takim bezkontaktowym. Widać było kiedy jest ovu. Teraz zgłupiałam
Koniczynka a robiłaś coś między tymi pomiarami? Ja dzisiaj np miałam pomiar o 5.30 i wyszło mi 36,72 a 5.35 miałam już 36,62 a odkryłam się tylko kołdrą i poleżałam w łóżku. Więc też nie wiem od czego to zależy.
Też używam tego termometru od początku cyklu i zauważyłam, że jak zmierzę temp od razu jak otworzę oczy jest ona nieco wyższa niż jak np poleżę 2-3 minuty i zmierzę ponownie, zawsze wtedy mam o kilka stopni mniej. -
Oj dziewczyny uważajcie na marzenia. L4 ciążowe tylko ze względu na to żeby poleniuchować a nie z potrzeby. Wiem co mówię. Od 18 tygodnia skurcze. Pracowałam do 28 bardzo się oszczędzając. A potem przenosilam. Ale oszaleć można było leżeć z wielkim brzuchem w lipcu przy 30'
Sandersik - coś się pokręciłam pewnieWiadomość wyedytowana przez autora: 25 czerwca 2018, 12:45
-
Też o tym marzę! Tak mnie wszyscy w pracy wkurwi..ą że mam chyba jakieś apogeum wkurzenia, a do tego dochodzi jeszcze to, że ta ciąża jak na złość nie chce wyjść i muszę tu przychodzić.
Pracuję głównie ze starszymi babami (bez urazy dla starszych kobiet) ale one są straszne!!!! Straszne!!! Wiecznie mają problem życiowy robiony z błahej rzeczy, a jak słysze ich ulubione hasło " bo za naszych czasów...." to mi się nóż w kieszeni otwiera! WrrrrrrEwa89_89, Marza89 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Sandersik wrote:Też o tym marzę! Tak mnie wszyscy w pracy wkurwi..ą że mam chyba jakieś apogeum wkurzenia, a do tego dochodzi jeszcze to, że ta ciąża jak na złość nie chce wyjść i muszę tu przychodzić.
Pracuję głównie ze starszymi babami (bez urazy dla starszych kobiet) ale one są straszne!!!! Straszne!!! Wiecznie mają problem życiowy robiony z błahej rzeczy, a jak słysze ich ulubione hasło " bo za naszych czasów...." to mi się nóż w kieszeni otwiera! Wrrrrrr
U mnie w pracy sami emeryci, średnia wieku 60+. Jestem najmłodsza także wiem co czujesz.IV ivf ⏳
08.2024 FET 8a❌
06.2024 FET 8a❌
04.2024 FET 4BA ❌
12.2023 FET 3BB ❌
01.2022 III IMSI InviMed Wro, długi: 29 komórek/19 MII/12 zapłodnień/2x8a, 3bb,4ab,4ba.
25.07.2020 FET 8b: 9dpt bhcg 12, niskie bhcg, krwotoki (krwiaki), niewydolność szyjki 23tc, pessar, hipotrofia - - >ciężki start ale jest na świecie! ♀️💜
06.2019 IMSI AP Kato, krótki 12 komórek/7 MII/5 zapłodnień/ 1 zarodek 2BB ET cb 😥 💔
IUI 03.04.19 Invicta Wro
Ja: AMH ok 3; mix G-B/Hashi, łuszczyca, RZS, zrosty, PAI homo, KIR AA, przegroda macicy usunięta, Endometrioza II st. (laparo), 3x histero, po cholecystektomii (10.2023). Cd138✔️ NK 6/1
Mąż: słabo z ilością, upłynnieniem i ruchliwością, MSOME 0%, FDNA 18%; HBA 86%, 96% uszkodzeń główki, wszystkie parametry do kitu.
Walka od 2016 -
Też mam koleżankę 63 lata. I to ja jestem kierownikiem. Weź i opieprz kobietę starsza od matki. A jest okropna pod pewnymi względami. Teksty typu: proszę spojrzeć jakie grube nogi, wstyd w takiej sukience. Albo ten tamten to patologia itp.
-
A co do tego termometru Microlife... to widziałam teraz na gemini taki za 12,50 zł. Też chce zmienić, to taki będzie ok? Bo rtęciowy babci sprawuje się dobrze ale weź tu leż o 5 rano przez 8 min z termometrem w paszczy. Już dwa razy przykimałamIV ivf ⏳
08.2024 FET 8a❌
06.2024 FET 8a❌
04.2024 FET 4BA ❌
12.2023 FET 3BB ❌
IUI 03.04.19 Invicta Wro
Walka od 2016 -
Konieczynka wrote:Też mam koleżankę 63 lata. I to ja jestem kierownikiem. Weź i opieprz kobietę starsza od matki. A jest okropna pod pewnymi względami. Teksty typu: proszę spojrzeć jakie grube nogi, wstyd w takiej sukience. Albo ten tamten to patologia itp.
Takie najgorsze... koleżankiIV ivf ⏳
08.2024 FET 8a❌
06.2024 FET 8a❌
04.2024 FET 4BA ❌
12.2023 FET 3BB ❌
IUI 03.04.19 Invicta Wro
Walka od 2016 -
nick nieaktualnyU mnie jest zróżnicowany wiek. Ale te młode też mają problemy trzeciego świata.
Czasem wydaje mi się że jestem z innej planety. Ogólnie lepiej się z facetami dogaduje niż z kobietami. I nie umiem dobrze miejsca w jednej pracy zagrzać. Ale Biedry się trzymam bo dobre profity są z socjalnego.
Młody mnie zaskoczył! Byliśmy w sklepie i kupił sobie deo męski i płyn do płukania ust no facet mi rośnie!Konieczynka lubi tę wiadomość
-
Konieczynka wrote:Też mam koleżankę 63 lata. I to ja jestem kierownikiem. Weź i opieprz kobietę starsza od matki. A jest okropna pod pewnymi względami. Teksty typu: proszę spojrzeć jakie grube nogi, wstyd w takiej sukience. Albo ten tamten to patologia itp.
Haha ja to może i lepiej że nie jestem tutaj kierownikiem bo bym chyba je wszystkie zwolniła hahah bo wiesz one mają typ pracy "nie wiem" "nie znam się" "nie mam dostępu" "to nie ja to robiłam" "ale ja tego nigdy nie robiłam" i mogłabym tak w nieskończoność hahaha jedna jest chora na nogi, druga na depresje, trzecia ma problemy z okiem i każda z nich nie będzie pewnych rzeczy robić, więc my te młodsze zapierdal.aamy za nie! I Ewa u mnie to samo obgadywanie jak tylko drzwi się zamkną to codziennie kogoś nowego, a pracuję tu już 3 lata i im się to nie kończy!
Boooooosze jak dobrze to wyrzucić z siebieWiadomość wyedytowana przez autora: 25 czerwca 2018, 13:00
-
Ja nie jeden raz w kiblu ryczałam przez super koleżanki z pracy... takie świnie potrafią podłożyć, że pracować się nie da a prezes i prezeska patrzą na Ciebie jak na zło największe... a przy innych kolegach z pracy w kuchni nagle proponują "napijesz się kawki Ewa? Jak chcesz to Ci zrobię".IV ivf ⏳
08.2024 FET 8a❌
06.2024 FET 8a❌
04.2024 FET 4BA ❌
12.2023 FET 3BB ❌
IUI 03.04.19 Invicta Wro
Walka od 2016 -
Sandersik wrote:Też o tym marzę! Tak mnie wszyscy w pracy wkurwi..ą że mam chyba jakieś apogeum wkurzenia, a do tego dochodzi jeszcze to, że ta ciąża jak na złość nie chce wyjść i muszę tu przychodzić.
Pracuję głównie ze starszymi babami (bez urazy dla starszych kobiet) ale one są straszne!!!! Straszne!!! Wiecznie mają problem życiowy robiony z błahej rzeczy, a jak słysze ich ulubione hasło " bo za naszych czasów...." to mi się nóż w kieszeni otwiera! Wrrrrrr
Ja pracuje z młodszymi, które ciągle narzekają jak babcie na emeryturze i też mnie to denerwuje. Dzień bez narzekań to dzień stracony, a ja muszę się mocno hamować. I tylko sobie myślę, co one będą mówić po 30, skoro są świeżo po 20tce. A ja po pracy jeszcze chodzę pobiegać, noż nienormalna jestem
Przyszłam się przywitaćMoje szczęście
Filip 20.05.2019, godz. 11:45
3500 g i 53 cm -
Współczuję Wam dziewczyny koleżanek z pracy ja na szczęście z nikim nie muszę się użerać, bo pracuję w firmie męża i najczęściej jestem przy komputerze sama w domku ale za to cały dom jest na mojej głowie plus pies i w międzyczasie muszę też tu wszystko ogarniać
Ewa89_89, Plamka_92 lubią tę wiadomość
-
A wczoraj byliśmy u mamy na obiedzie i oczywiście pieska nam karmili po cichu w kuchni i dzisiaj obudził mnie okropny smród. Wstałam i poszłam do salonu gdzie pies śpi, a tam wielka sraka przy oknie i na posłaniu a do tego wszystkiego pies w tym leżał
-
nick nieaktualnyJa pracujr w sklepie juz 7 rok... Od poczatku ze starszymi babkami hehe zawsze sie z nimi dogadywalam bez problemu... A teraz jak przyjdzie mloda to odrazu "nie wiem" " a po co" itp teksty...
Ja jak zajde w ciaze nie mam zamiaru rezygnowac z pracy -
Ewa89_89 wrote:Ja nie jeden raz w kiblu ryczałam przez super koleżanki z pracy... takie świnie potrafią podłożyć, że pracować się nie da a prezes i prezeska patrzą na Ciebie jak na zło największe... a przy innych kolegach z pracy w kuchni nagle proponują "napijesz się kawki Ewa? Jak chcesz to Ci zrobię".
Jak ja dobrze to znam to ich bycie miłym, przynoszenie ciasteczek, robienie kawki itp a wystarczy że zamkniesz drzwi i jadą po Tobie jak nie powiem po kim, no ale cóż. U mnie najgorzej bo siedzimy po 6 osób w pokoju, siedzi u mnie w pokoju taka stara panna co o bzykaniu to chyba tylko w internecie słyszała, bo męża żadnego, dzieci żadnych, nigdy żadnych chłopaków, facetów itp mieszka z mamą, niedawno też z babcią (ale już zmarła)i mogę nawet obstawić że "pisiorka" to ona chyba nawet na oczy nie widziała, a mna w tym roku 50 lat! Aleeeee o wychowaniu dzieci i jak sobie wychować męża najwięcej i zawsze służy "najlepszymi" radami hahahha to jest moja ulubienica!Ania95, Ewa89_89 lubią tę wiadomość