Nowe staraczki 2018
-
WIADOMOŚĆ
-
Cześć dziewczyny :* jak zwykle z 10 stron do nadrabiania rano zawsze mam tyle spraw, że nie mogę być z Wami na bieżąco, a jak już się rozluźni, to przez godzinę Was nadrabiam haha
Co do teściowej... To moja jest okropna miałam tę "przyjemność" mieszkania z nią przez rok i się znienawidziłyśmy. Traktowała mnie jako tą najgorszą co jej synka zabrała, a ona przecież nie nacieszyła się nim jeszcze raz podczas kłótni mąż się stawił za mną, to ona się rozryczała i zaczęła wykrzykiwać, że przecież ona go 9 miesięcy w brzuchu nosiła, a on jej się tak odwdzięcza i jak taki będzie to ona go wydziedziczy generalnie lubiła szopki odstawiać. Jak się na mnie obraziła to potrafiła przez 2 miesiące mi nie odpowiadać na "dzień dobry" i z wszystkimi rozmawiała normalnie tylko mnie traktowała jak powietrze ciężkie miałam tam życie, wiele łez wylałam przez tą babę notorycznie grzebała mi w szafkach i prywatnych rzeczach... Jak się nie dawałam i udawałam, że mnie to wszystko nie rusza to siadła na moją mamę. Na szczęście od razu po ślubie się wyprowadziliśmy. Dzięki Bogu -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyAnia95 wrote:Cześć dziewczyny :* jak zwykle z 10 stron do nadrabiania rano zawsze mam tyle spraw, że nie mogę być z Wami na bieżąco, a jak już się rozluźni, to przez godzinę Was nadrabiam haha
Co do teściowej... To moja jest okropna miałam tę "przyjemność" mieszkania z nią przez rok i się znienawidziłyśmy. Traktowała mnie jako tą najgorszą co jej synka zabrała, a ona przecież nie nacieszyła się nim jeszcze raz podczas kłótni mąż się stawił za mną, to ona się rozryczała i zaczęła wykrzykiwać, że przecież ona go 9 miesięcy w brzuchu nosiła, a on jej się tak odwdzięcza i jak taki będzie to ona go wydziedziczy generalnie lubiła szopki odstawiać. Jak się na mnie obraziła to potrafiła przez 2 miesiące mi nie odpowiadać na "dzień dobry" i z wszystkimi rozmawiała normalnie tylko mnie traktowała jak powietrze ciężkie miałam tam życie, wiele łez wylałam przez tą babę notorycznie grzebała mi w szafkach i prywatnych rzeczach... Jak się nie dawałam i udawałam, że mnie to wszystko nie rusza to siadła na moją mamę. Na szczęście od razu po ślubie się wyprowadziliśmy. Dzięki Bogu -
nick nieaktualnyPaolaD wrote:U mnie error. Nie wiem dlaczego nie umiem odczytywać na tel. Zawsze error. Ja ci powiem ze robiłam 10dpo i był taki cień którego w życiu na fotce bym nie uwidacznia. Także jak ktoś coś widzi na zdj to bardzo duża szansa.
-
Phia wrote:Dobrze ze nie znalazla jakoegos wibratorka bo ny powiedziala ze zgorszylas jej syna
Hahaha :* raz znalazła paczkę prezerwatyw, wyjęła z szuflady i położyła na stoliku tak, że jak wrócimy to żebyśmy od razu widzieli, że ona tam była w ogóle się z tym nie kryła. -
Paola super wynik!
Kachna ja widzę, tylko nie wiem czy to ma odcień różowego?
Dziewczyny ja też zawsze miałam error ale jak dam cytuj i stamtąd przekopuje to cały link mam na telefonie.
Ja dziś wizyta o 17:45. Już cała się telepie.
Księżniczka 2014
Królewicz 2009
21.03.2006 [*] 13tc -
Kropeczka85 wrote:Paola super wynik!
Dziewczyny ja też zawsze miałam error ale jak dam cytuj i stamtąd przekopuje to cały link mam na telefonie.
Trzymam kciuki :* będzie dobrze -
Ania95 wrote:Hahaha :* raz znalazła paczkę prezerwatyw, wyjęła z szuflady i położyła na stoliku tak, że jak wrócimy to żebyśmy od razu widzieli, że ona tam była w ogóle się z tym nie kryła.
Jak czytam takie historie to jestem w szoku, że teściowe naprawdę mogą być aż tak wredne
Ja w takim razie trafiłam na super teściową. Miła, sympatyczna, pomocna, zawsze uśmiechnięta, nigdy się nie wtrącała.
Ania95 lubi tę wiadomość
28.04.2020
2940 g 54 cm Szczęścia
01.2021 puste jajo (* 8 tc) -
Kropeczka85 wrote:Paola super wynik!
Kropeczko jesteśmy wszystkie z Tobą
Wszystkie trzymamy mocno kciuki za Ciebie i Fasolkę Musi być dobrze
28.04.2020
2940 g 54 cm Szczęścia
01.2021 puste jajo (* 8 tc) -
Ania95 wrote:Hahaha :* raz znalazła paczkę prezerwatyw, wyjęła z szuflady i położyła na stoliku tak, że jak wrócimy to żebyśmy od razu widzieli, że ona tam była w ogóle się z tym nie kryła.
Do mnie jak ma przyjść teściowa to mąż wszystko co uważa chowa, bo będzie gadanie. Mnie zawsze dziwi, że jakie gadanie, bo przecież jesteśmy małżeństwem u siebie w domu, a nie parą nastolatków. Ale cóż... pora na mnie, w drodze do pracy zajadę do mamy, może jakiś dobry obiad ma
Ania95 lubi tę wiadomość
Moje szczęście
Filip 20.05.2019, godz. 11:45
3500 g i 53 cm -
nick nieaktualnyAnia95 wrote:Hahaha :* raz znalazła paczkę prezerwatyw, wyjęła z szuflady i położyła na stoliku tak, że jak wrócimy to żebyśmy od razu widzieli, że ona tam była w ogóle się z tym nie kryła.
Ania95 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyPaola super ciesze sie razem z Toba
Kropeczka ja czekam razem z Toba licze ze bedzie pieknie widac fasolke
Paula zadalas pytanie czemu gin czekaja az spadie do 0. Ale to bylo pytanie do nas czy wiesz po prostu dlaczego ?
Z takim wynikiem jak dzis rabo 0.58 mozemy sie spokojnie dalej starac co nie? -
nick nieaktualny
-
Plamka_92 wrote:Kropeczko jesteśmy wszystkie z Tobą
Wszystkie trzymamy mocno kciuki za Ciebie i Fasolkę Musi być dobrze -
nick nieaktualnyJa mam spokoj ... Ani teście ani siostry mojego za bardzo nie przyjezdzaja (najmlodsza najczesciej przyjezdza)... A czemu nie przyjezdzaja... Troche to smieszne ale prawdziwe za dobrze nam idzie... Ale ja mam to gdzies hehe zyje wlasnym życiem... Najstarsza ostatnio przegiela bo zaproszenie chrzestnemu (moj maz) wyslala tydzien przed komunia... Siara jak nic hej
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny