Nowe staraczki 2018
-
WIADOMOŚĆ
-
Chasia wrote:Ja wlasnie wrocilam z wieczornej wycieczki rowerowej tak sie przejechalismy po naszej Wsi :-p
Pani endokrynolog kategorycznie zabronila sie nakrecac i nastawiac bo jak tak bedzie to nie wyjdzie
Tsh w normie wszystko gra tylko dzialac i sie nie nakrecac
Dalej bierzemy Letrox50 kontrola za 3 miesiace no chyba ze sie zafasolkujemy to od razu bo trzeba zwiekszyc dawke
Chyba tez wybiorę się na rower z pieskiem zamiast na zwykły spacer
No to teraz działajcie JESTEŚMY PŁODNE, więc się udaWiadomość wyedytowana przez autora: 26 czerwca 2018, 20:13
-
nick nieaktualny
-
Hej dziewczynki! Nie pisalam pare dni I widze ze duzo sie dzialo
Gratuluje zafasolkowanym
Ja dzis 23dc, testowanie wstepnie zaplanowane na niedziele. Mialam w tym cyklu specyficzny spadek tempki w 6dc tak prawie do poziomu sprzed owu I 7dc jeszcze nizej, potem wrocila do normy. Ciekaweee -
nick nieaktualny
-
trzydziecha wrote:Hej dziewczynki! Nie pisalam pare dni I widze ze duzo sie dzialo
Gratuluje zafasolkowanym
Ja dzis 23dc, testowanie wstepnie zaplanowane na niedziele. Mialam w tym cyklu specyficzny spadek tempki w 6dc tak prawie do poziomu sprzed owu I 7dc jeszcze nizej, potem wrocila do normy. Ciekaweee
Odliczamy! Do niedzieli jeszcze 5 dni trzymam kciuki za pozytywa :* -
nick nieaktualny
-
Izka86Ss wrote:hej dziewczyny pomóżcie mi zinterpretować wynik krwi w 2dc - fsh:6.5 i lh:5.5
jak to odczytac bo po raz pierwszy robię to badanie
A na karcie wyników nie masz norm ?? Jeśli robiłas badanie w 2 dniu cyklu czyli miałas @ jeżeli dobrze interpretuje to jest faza folikularna
LH faza folikularna 1,4 - 9,6 mlU/ml a Ty masz 5,5 czyli ok?
A FSH faza folikularna 4–10 IU/l a ty masz 6,5
Chyba dobrze to interpretuję?Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 czerwca 2018, 21:28
-
Ania95 wrote:Hej wynik ok, stosunek LH do FSH też
1 ciąża - poronienie w 10tc
2 ciąża - Synek 3latka siedzi obok mnie
teraz nie potrafię zaskoczyć ((
P.S nie macie pojęcia jak się ciesze że Was mamMarza89, Ania95, Kropeczka85 lubią tę wiadomość
2014 Ł Aniołek
2015Adaś 3 latka
starania o kolejną ciąże rok i nic -
Izka86Ss wrote:Dziękuje Wam bardzoooo!!!! Uffff.... ciesze się że ok tak jestem w 2 dniu @... za mną 10 cykli starań...
P.S nie macie pojęcia jak się ciesze że Was mam
2 ciąże były to i 3 będzie prędzej czy późniejIzka86Ss lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Izka86Ss wrote:Dziękuje Wam bardzoooo!!!! Uffff.... ciesze się że ok tak jestem w 2 dniu @... za mną 10 cykli starań...
P.S nie macie pojęcia jak się ciesze że Was mam
Oj Izuś mamy to pojęcię jak się cieszysz, bo w ostatnich dniach myślę ze kazda z nas która jest na tym forum ma takie samo zdanie! Ja na pewno! I bardzo się cieszę ze mamy siebie
Buziolki moje płodne krejzolki :*Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 czerwca 2018, 21:34
Izka86Ss lubi tę wiadomość