Nowe staraczki 2018
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Ja już tez po. Jest pęcherzyk w środku zarodek, ale serduszko jeszcze nie bije. Jak za tydzień nie będzie bić to marne szanse. Zobaczymy.
Mama bardzo się cieszę, aby w piątek wszystko było pięknie widać i słychać!MammaN lubi tę wiadomość
Księżniczka 2014
Królewicz 2009
21.03.2006 [*] 13tc -
nick nieaktualny
-
Kropeczka85 wrote:Ja już tez po. Jest pęcherzyk w środku zarodek, ale serduszko jeszcze nie bije. Jak za tydzień nie będzie bić to marne szanse. Zobaczymy.
Mama bardzo się cieszę, aby w piątek wszystko było pięknie widać i słychać!
Kropeczka, serduszko na bank będzie :* czekamy w takim razie z tobą na kolejną wizytęnatalka_24 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyKropeczka85 wrote:Mama jak możesz to proszę ustaw sobie suwaczek bo cały czas się zastanawiam na jakim etapie Ty jesteś.
Ah, ustawie jakoś nie myślałam o tym
I trzymam kciuki za serduszko, wszystko będzie dobrzeWiadomość wyedytowana przez autora: 26 czerwca 2018, 19:40
-
Kropeczka85 wrote:Ja już tez po. Jest pęcherzyk w środku zarodek, ale serduszko jeszcze nie bije. Jak za tydzień nie będzie bić to marne szanse. Zobaczymy.
Mama bardzo się cieszę, aby w piątek wszystko było pięknie widać i słychać! -
nick nieaktualnymelunia91 wrote:Mąż na kurniku w kości gra a za chwile mecz to będziemy oglądać. Może go wezmę w obroty. Ale nie wiem czy go nie oszczędzę na czas owu chociaż jak tak sobie pomyślałam o tych swingerskich klubach to na ostro bym go wzięła
-
nick nieaktualny
-
Ja wlasnie wrocilam z wieczornej wycieczki rowerowej tak sie przejechalismy po naszej Wsi :-p
Pani endokrynolog kategorycznie zabronila sie nakrecac i nastawiac bo jak tak bedzie to nie wyjdzie
Tsh w normie wszystko gra tylko dzialac i sie nie nakrecac
Dalej bierzemy Letrox50 kontrola za 3 miesiace no chyba ze sie zafasolkujemy to od razu bo trzeba zwiekszyc dawkeWiadomość wyedytowana przez autora: 26 czerwca 2018, 20:04
Ania95 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyChasia wrote:Ja wlasnie wrocilam z wieczornej wycieczki rowerowej tak sie przejechalismy po naszej Wsi :-p
Pani endokrynolog kategorycznie zabronila sie nakrecac i nastawiac bo jak tak bedzie to nie wyjdzie trzeba wyluzowac... Tylko jak???
Mezem np