Nowe staraczki 2018
-
WIADOMOŚĆ
-
Phia wrote:Mielismy umowe... Zaliczke tez wplacilismy... Chyba 300zl... Ale jak wkurzyl mnie i powiedzial ze kasy nie odda... To powiedzialam ze ma sie wypchac tymi pieniędzmi i sie rozlaczylam... Tesciowa ladnie mu reputacje zepsula wsrod znajomych haha
udalo nam sie znalesc... Zrobili tak jak chcielismy 
No szok, że kasę sobie nawet wziął
haha ale burak
nick nieaktualny lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyKarma zawsze wracaPhia wrote:Chyba myslal ze zadzwonie przed weselem i jednak na niego sie zdecyduje... Hehe
Karma wraca wiec pewnie i ktos go wyrolowal
lepiej mieć udane małżeństwo niz zdjęcie w ramce
grunt że jesteście super para, kij ze zdjęciami
-
nick nieaktualnyHaha zdjecia saMama36 wrote:Karma zawsze wraca
lepiej mieć udane małżeństwo niz zdjęcie w ramce
grunt że jesteście super para, kij ze zdjęciami
i od fotografa i od szwagierki... Mloda zrobila chyba z 1000zdjec
nick nieaktualny lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
16.06 byłam w demoniePhia wrote:Marzenka a ty do klubow w zg chodzisz??
Heaven, x-demon ??
Czy raczej neee
w heaven dawno nie byłam, ale kiedyś byłam stałym bywalcem bo kierowcą byłam
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyA ja dzis robilam.. To mialam cien cienia... Ale jak bylam u gin w tamtym miesiacu to tez w 10-11 dc nie było widac pecherzyka.. Wiec dopiero zrobie w czwartek prawdopodobnietetis wrote:Wróciłam z pracy zrobiłam test owulacyjny i drugi dzień wychodzi pozytywny. Czy tak powinno być?16 dzień cyklu dzisiaj
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Mi dzisiaj 4 dzien z rzedu wyszedl pozytywny test owulacyjny wiec mnie juz nic nie zdziwi. Tylko ze dzisiaj troche jasniejsza byla testowa i kontrolna niz wczoraj ale pozytyw bo takie same. Ovu ustalil mi owulacje na 14dc a przed chwila poczulam solidny bol w lewym jajniku, i takie uczucie jakby pekniecia, nie wiem jak to okreslic. Wiec nie wiem czy czasem dopiero teraz nie pekl pecherzyk03.2014 r Aniołek
Syn 2015 ♡
Ponad 2 lata starań -
No to jeszcze lepiej, ja myślałam że test pozytywny jest tylko przez jeden dzień?Ola_445 wrote:Mi dzisiaj 4 dzien z rzedu wyszedl pozytywny test owulacyjny wiec mnie juz nic nie zdziwi. Tylko ze dzisiaj troche jasniejsza byla testowa i kontrolna niz wczoraj ale pozytyw bo takie same. Ovu ustalil mi owulacje na 14dc a przed chwila poczulam solidny bol w lewym jajniku, i takie uczucie jakby pekniecia, nie wiem jak to okreslic. Wiec nie wiem czy czasem dopiero teraz nie pekl pecherzyk16 cykl