Nowe staraczki 2018
-
WIADOMOŚĆ
-
Phia wrote:Mielismy umowe... Zaliczke tez wplacilismy... Chyba 300zl... Ale jak wkurzyl mnie i powiedzial ze kasy nie odda... To powiedzialam ze ma sie wypchac tymi pieniędzmi i sie rozlaczylam... Tesciowa ladnie mu reputacje zepsula wsrod znajomych haha udalo nam sie znalesc... Zrobili tak jak chcielismy
No szok, że kasę sobie nawet wziął haha ale buraknatalka_24 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyPhia wrote:Chyba myslal ze zadzwonie przed weselem i jednak na niego sie zdecyduje... Hehe
Karma wraca wiec pewnie i ktos go wyrolowal -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Phia wrote:Marzenka a ty do klubow w zg chodzisz??
Heaven, x-demon ??
Czy raczej neee -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnytetis wrote:Wróciłam z pracy zrobiłam test owulacyjny i drugi dzień wychodzi pozytywny. Czy tak powinno być?16 dzień cyklu dzisiaj
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Mi dzisiaj 4 dzien z rzedu wyszedl pozytywny test owulacyjny wiec mnie juz nic nie zdziwi. Tylko ze dzisiaj troche jasniejsza byla testowa i kontrolna niz wczoraj ale pozytyw bo takie same. Ovu ustalil mi owulacje na 14dc a przed chwila poczulam solidny bol w lewym jajniku, i takie uczucie jakby pekniecia, nie wiem jak to okreslic. Wiec nie wiem czy czasem dopiero teraz nie pekl pecherzyk03.2014 r Aniołek
Syn 2015 ♡
Ponad 2 lata starań -
Ola_445 wrote:Mi dzisiaj 4 dzien z rzedu wyszedl pozytywny test owulacyjny wiec mnie juz nic nie zdziwi. Tylko ze dzisiaj troche jasniejsza byla testowa i kontrolna niz wczoraj ale pozytyw bo takie same. Ovu ustalil mi owulacje na 14dc a przed chwila poczulam solidny bol w lewym jajniku, i takie uczucie jakby pekniecia, nie wiem jak to okreslic. Wiec nie wiem czy czasem dopiero teraz nie pekl pecherzyk16 cykl