Nowe staraczki 2018
-
WIADOMOŚĆ
-
Kazdy jest inny i to jest fajnee .
Przeszlam swoje swoje przezylam i dobrze mi z tym. Ciesze sie ze teraz jestem tu gdzie jestem . Mam super wkurzajacego i kochanego faceta z ktorym mam cudownego synka i staramy sie o nastepna pocieche . Nie żałuję niczego co bylo i nie wykluczam niczego co moze byc.Plamka_92, Phia, Ania95 lubią tę wiadomość
14.07.2014 - Adaś Nasze Szczęście :*
1.09.2019 - termin randki z naszym drugim szczesciem -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyChasia wrote:mnie jakoś od wczoraj kłuje w podbrzuszu i strasznie mnie kłuje w pachwinie jakoś tak dziwnie...
Ale jakoś w tym cyklu nie licze na cud pewnie @ przyjdzie -
nick nieaktualnyChasia wrote:Mnie właśnie tez z prawej strony i jajnik tez chyba promieniuje mi to az do pachwiny i uda.
-
nick nieaktualny
-
Phia wrote:Dobra dobra xD
A co sadzicie o sexie np.2-3 parach w jednym pomieszczeniu??? Oczywiscie bez wymiany partnerow
O to co innego:-0
W wakacje ze znajomymi poszliśmy się kąpać przy świetle księżyca w morzu. i tak się rozkręciliśmy że w dwie pary na plaży jak foczki szaleliśmy i nic nam nie przeszkadzało. jedni drugich podkręcali. miło to wspominam i polecam;-)16 cykl -
Phia wrote:A ja mam tylko kilka zdjec z pleneru...
Bo mi fotograf zrezygnowal niecale 2 tyg przed weselem... To pozniej mi bylo wsio ryba gdzie bd plener
Co za wieśniak z tego fotografa
PS. Znów zmieniłam zdjęcie ale to już chyba zostaniePlamka_92, Phia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Ania piękne zdjęcie ❤️
Phia nie ma mowy, zostajesz, jesteś skazana na Nas :* ❤️Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 czerwca 2018, 15:23
Ania95, Phia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyAnia95 wrote:Co za wieśniak z tego fotografa
PS. Znów zmieniłam zdjęcie ale to już chyba zostanieWiadomość wyedytowana przez autora: 26 czerwca 2018, 15:18
-
Phia wrote:A co zrobic.. Na poczatku roku bylo ustalone ze do 12 w nocy nam przywiezie zdjecia dla gosci.. To byl prezent zamiast czekoladek czy gipsowych aniolkow zdj grupowe i nasze... 2 tyg. Przed powoedzial ze tego nie zrobi i rezygnuje... Znalazlam innego i noe byl to problem
A nie mieliście podpisanej żadnej umowy?
My rok wcześniej już zaliczkę wpłaciliśmy i mieliśmy umowę.
Cham z tego fotografa. W 2 tygodnie ciężko znaleźć nowego jak większość ma pozajmowane terminy rok w przód -
nick nieaktualnymelunia91 wrote:Phia no piekne pytania zadajesz
Ja twierdzaco na oba pytania :p
Nawet myslelismy kiedys o tym ale jakos temat zgasl.
Nawet cos mi sie obilo kiedys o uszy o jakims klubie sweingersow ale nie pociagnelam tematu -
nick nieaktualnyAnia95 wrote:A nie mieliście podpisanej żadnej umowy?
My rok wcześniej już zaliczkę wpłaciliśmy i mieliśmy umowę.
Cham z tego fotografa. W 2 tygodnie ciężko znaleźć nowego jak większość ma pozajmowane terminy rok w przód