Nowe staraczki 2018
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnySandersik wrote:hahaha trzymam kciuki abyś się nie nakręcała na przód kochana a jak Ci to wyjdzie to poproszę o sposób na to
-
Phia wrote:Gwiazdeczki moje
A co sadzicie o trojkatach ???
od wczoraj mysle zeby was o to zapytać
Hehe ja chyba raczej też bym nie mogła, nie wiem jakoś tak dziwnie bym się czuła jakbym miała patrzeć jak mój się migdali z inną przy mnie, albo na odwrót żebym to ja miała się z innym przy moim, tak chyba jakoś dziwnie by mi byłoAnia95, MammaN lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyABI90 wrote:Znów jazda bez trzymanki się zaczyna Jak dla mnie też odpada hehe nie wyobrażam sobie tej sytuacji z innym facetem albo z inną kobitą w pakiecie, duet mi wystarcza :)Ale do trójkątów jako figur geometrycznych nic nie mam hihihi
Spróbować bym chciala hehe ale sie powstrzymujemy od tego bo nie wiemy jaka reakcja by byla... Oboje bylismy zdradzani w poprzednich zwiazkach i nie chcemy popsuc tego co mamy... Ale kto wie:) moze kiedys -
nick nieaktualnyPhia wrote:To chyba tylko ja taka inna haha...
Spróbować bym chciala hehe ale sie powstrzymujemy od tego bo nie wiemy jaka reakcja by byla... Oboje bylismy zdradzani w poprzednich zwiazkach i nie chcemy popsuc tego co mamy... Ale kto wie:) moze kiedys
Ja bym spróbowała, nawet kiedyś poważnie o tym myślałam, ale mój mąż ma na to odmienne zdanie, które uszanowałam i nie proponuję już.
Przed mężem za to miałam krótki epizod z dziewczyną.
Phia, normalnie na wspomnienia mnie bierzesz i mi humor się poprawia. Z uśmiechem wspominam stare, dobre czasy -
Ania95 wrote:A to jedno z ślubnych? Miałaś taką sukienkę z odkrytymi nogami? Piękne zdjęcie
Dziękuję :*
Tak, z pleneru
Z rozporkiem Eksponowałam nogiAnia95, Marza89 lubią tę wiadomość
28.04.2020
2940 g 54 cm Szczęścia
01.2021 puste jajo (* 8 tc) -
Phia wrote:Gwiazdeczki moje
A co sadzicie o trojkatach ???
od wczoraj mysle zeby was o to zapytać
Ja mam doświadczenia z trójkątami i w jedną i w drugą stronę. Jest dziwnie! Ja mojemu dałam do końca , ale średnio było mi z tym psychicznie. A on mi najpierw pozwolił, ale jak zobaczył innego we mnie to powiedział dość i się skończyło ;(Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 czerwca 2018, 14:13
Księżniczka 2014
Królewicz 2009
21.03.2006 [*] 13tc -
nick nieaktualnyPaula 90 wrote:Ja bym spróbowała, nawet kiedyś poważnie o tym myślałam, ale mój mąż ma na to odmienne zdanie, które uszanowałam i nie proponuję już.
Przed mężem za to miałam krótki epizod z dziewczyną.
Phia, normalnie na wspomnienia mnie bierzesz i mi humor się poprawia. Z uśmiechem wspominam stare, dobre czasy
Gdybym nie miala meza napewno bym sie skusila na taki epizodzik -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyKropeczka85 wrote:Skąd ja wiedziałam, że prędzej czy później o to zapytasz
Ja mam doświadczenia z trójkątami i w jedną i w drugą stronę. Jest dziwnie! Ja mojemu dałam do końca , ale średnio było mi z tym psychicznie. A on mi najpierw pozwolił, ale jak zobaczył innego we mnie to powiedział dość i się skończyło ;(
Jako singielka to napewno bym sprobowala heheWiadomość wyedytowana przez autora: 26 czerwca 2018, 14:16
Mama36 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny