Nowe staraczki 2018
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
tetis wrote:U mnie termin na 6-go. Ja testować będę dopiero jak okres mi się spóźni.
Ja tez termin na 6 . Mysle ze jesli nie bedzie @ to pojde na bete w ten dzien .
Chociaz jyz czuje sie jak na miesiaczke i do tego mi niedobrze14.07.2014 - Adaś Nasze Szczęście :*
1.09.2019 - termin randki z naszym drugim szczesciem -
nick nieaktualny
-
AdasiowaMama wrote:Ja tez termin na 6 . Mysle ze jesli nie bedzie @ to pojde na bete w ten dzien .
Chociaz jyz czuje sie jak na miesiaczke i do tego mi niedobrze
To moze jendak dwie kreski będą jak niedobrze?
Ja to w tym cyklu praktycznie żadnych objawów ani na jedną ani na drugą, zawsze przed okresem bolały mnie piersi teraz nic, zawsze przed okresem miałam jeden dzień gdzie lepiej do mnie nie podchodzić, teraz nic. Jedyne co zauwazyłam to może jakieś lekkie zaparacie, ale też bym nie podciągnęła to pod objawy, więc w ogóle jakoś dziwnieWiadomość wyedytowana przez autora: 26 czerwca 2018, 14:34
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Phia wrote:Dobra dobra xD
A co sadzicie o sexie np.2-3 parach w jednym pomieszczeniu??? Oczywiscie bez wymiany partnerowWiadomość wyedytowana przez autora: 26 czerwca 2018, 14:47
Phia lubi tę wiadomość
-
AdasiowaMama wrote:Ja tez termin na 6 . Mysle ze jesli nie bedzie @ to pojde na bete w ten dzien .
Chociaz jyz czuje sie jak na miesiaczke i do tego mi niedobrze
Ale jakoś w tym cyklu nie licze na cud pewnie @ przyjdzie -
nick nieaktualny
-
Sandwrsik mysle ze to raczej niestrawnosc jakas . Za wczesnie chyba na objawy.
Phia uwielbiam cie
Pyt1 Trojkatu nie wylkuczam ani w jedna ani w druga strone bo rez mialam malg epizod z kolezanka . Dawno dawno . Stare czasy.
Pyt2 Zaliczylam to kilka razy co prawda z poprzednik partnerem ale zaliczylam Fajnie bylo.Phia lubi tę wiadomość
14.07.2014 - Adaś Nasze Szczęście :*
1.09.2019 - termin randki z naszym drugim szczesciem -
Chasia wrote:mnie jakoś od wczoraj kłuje w podbrzuszu i strasznie mnie kłuje w pachwinie jakoś tak dziwnie...
Ale jakoś w tym cyklu nie licze na cud pewnie @ przyjdzie14.07.2014 - Adaś Nasze Szczęście :*
1.09.2019 - termin randki z naszym drugim szczesciem