Nowe staraczki 2018
-
WIADOMOŚĆ
-
W sumie byloby lepiej jakby dopiero teraz owulka byla. Wiecej przytulania jest, termin testowania by mi sie przesunal. Na 7 umowilam sie na piwko z kumpelami z pracy, niby przed @ jest ten okres chroniący hehehehehe03.2014 r Aniołek
Syn 2015 ♡
Ponad 2 lata starań -
nick nieaktualny
-
tetis wrote:No to jeszcze lepiej, ja myślałam że test pozytywny jest tylko przez jeden dzień?
Minus testów owulacyjnych jest to ze one nam nie wyznaczają kiedy będzie owulacja tylko przedstawiają nam ze nasz organizm sie przygotowywuje do wypuszczenia komórki jajowej poprzez podwyższony poziom hormonu lh, wiec moze byc tak ze bedzie przez 4 dni bo przez te dni wykryje podwyższony poziom tego hormonu, a czasem do owulacji moze nie dojść -
nick nieaktualny
-
Sandersik wrote:Ja mam już rozwiane wątpliwości, zrobilam twn test pink z ross, i nie wykryl nawet cien cienia cieniem poganiany, wiec witaj nowy cyklu
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnySandersik wrote:MammaN strasznie się cieszę z Waszych cudownych wyników
W końcu każda z nas musi zobaczyć te kreski! Mocno w to wierzę!
Byłam na wizycie u Gina. Mówi, że wszystko wygląda bardzo ładnie. W piątek powtórka badań i może już będzie można robić usg i coś zobaczęAnia95, Plamka_92 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
MammaN wrote:Dziękuję Kochana,
Byłam na wizycie u Gina. Mówi, że wszystko wygląda bardzo ładnie. W piątek powtórka badań i może już będzie można robić usg i coś zobaczęMammaN lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny