Nowe staraczki 2018
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnySandersik wrote:Ciężko stwierdzić, bo to mój pierwszy cykl gdzie mierzę temperaturę.
Ja w pierwszym cyklu z mierzeniem tak chciałam być w ciąży że spóźnił mi się 4 dni okres. Testy negatywne. Dopiero jak poszłam na betę i wyszła 0,1 to mnie odblokowalo i @przysla. Głowa potrafi spłatac figla -
nick nieaktualny
-
Mama36 wrote:Więc na razie nam Twój wykres nie powie nic bo nie wiemy czy masz odchyly od normy czy nie. Beta albo tescik drugi się kłania! Zrób kochana bo się zameczysz! :*
Ja w pierwszym cyklu z mierzeniem tak chciałam być w ciąży że spóźnił mi się 4 dni okres. Testy negatywne. Dopiero jak poszłam na betę i wyszła 0,1 to mnie odblokowalo i @przysla. Głowa potrafi spłatac figla
Ja też tak czasem miałam, bo nie zawsze się zabezpieczaliśmy, więc potem czekała, bo może a nóż widelec Jak się @ spóźniała robiłam test i już na drugi dzień była. A czasem chciałam, żeby los za nas zadecydował, bo takie planowanie to zawsze coś, a bo praca, a bo nowy samochód, a bo coś tam innego i tak się to odkładało.
A tak poza tym to dzień dobry Mam wolne to oczywiście od 7 na nogach, a mogę pospać.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 czerwca 2018, 08:04
Moje szczęście
Filip 20.05.2019, godz. 11:45
3500 g i 53 cm -
nick nieaktualnyDzień dobry Didi ja na 12 dziś, ale jutro wychodzę o 16 i mnie nie ma. Do pon w pracy. Wypad w góry robimy. Mowie do mojego że marzy mi się takie pospacerowanie na luzie po górkach, wiecie, Karpacz, kościółek Vang.. A On do mnie.. Dobra to na Śnieżkę wchodzimy
-
nick nieaktualnyMama36 wrote:Dzień dobry Didi ja na 12 dziś, ale jutro wychodzę o 16 i mnie nie ma. Do pon w pracy. Wypad w góry robimy. Mowie do mojego że marzy mi się takie pospacerowanie na luzie po górkach, wiecie, Karpacz, kościółek Vang.. A On do mnie.. Dobra to na Śnieżkę wchodzimy
-
nick nieaktualny
-
Mama36 wrote:Dzień dobry Didi ja na 12 dziś, ale jutro wychodzę o 16 i mnie nie ma. Do pon w pracy. Wypad w góry robimy. Mowie do mojego że marzy mi się takie pospacerowanie na luzie po górkach, wiecie, Karpacz, kościółek Vang.. A On do mnie.. Dobra to na Śnieżkę wchodzimy
Ale Ci zazdroszczę! Też bym gdzieś porwała swojego, ale praktycznie od tego weekendu w każdy weekend mamy coś, a to imprezy, a to kawalerskie/panieńskie, a to wesele, i tak do 12.08 Może go gdzieś porwę na 28-29.07 bo taki wolny jeden weekend chyba nam się trafi w tym natłoku -
Sandersik wrote:Hahahahha jak ja Cię doskonale rozumiem odnośnie koleżanek, które dziwnie patrzą jak zaczynasz pokazywać wykres, albo chcesz się coś zapytać, ostatnio usłyszałam "hmm ja takich problemów nie miałam, zaszłam od razu, więc nawet nie wiem co trzeba robić i jak mierzyć temperaturę" już mnie awersja brała na nie, więc przestałam z nimi w ogóle na ten temat rozmawiać.
U mnie dzisiaj wzrost do 36,80 ale czekam cały czas na @
Ja też uzywam microlife termometr.
Ja się już melduję na stanowisku pracy i życzę Wam miłego dnia i szybkiego dobrnięcia do końca pracy :*
Cześć MEGA PŁODNE KOBIETKI
Ja znów w pracy mam taka koleżanke która swego czasu (bo już jest po 40stce:P) 4 lata sie starali o dzidziusia i tez mierzyła temperaturę itp więc mam z kim pogadać U niej ta sama sytuacja wkońcu jak odpuściła i zrobili badania nasienia męża - dostał leki na polepszenie jakości - UDAŁO SIĘ
Z nia własnie moge pogadac o wykresach itp bo ona mnie rozumie i jeszcze doradzi
Dlatego wierze że i nam wszystkim sie uda zobaczycie!! :*
Ja tez używam termometru microlife a o dziwo dzis wzrost do 36,96.... nigdy jeszcze tak wysoko nie miałam
Ale nie nastawiam sie przez te negatywne testy owulacyjne - w tym cyklu chyba nici z tego! Nastepny bedzie Nasz
Masakra dopiero 3 dzień urlopu a ja sie juz nudze nie lubię tego Gdzie tam do końca wakacji??
Życzę Każdej miłego dzionkaWiadomość wyedytowana przez autora: 27 czerwca 2018, 08:23
-
Mama36 wrote:Dzień dobry Didi ja na 12 dziś, ale jutro wychodzę o 16 i mnie nie ma. Do pon w pracy. Wypad w góry robimy. Mowie do mojego że marzy mi się takie pospacerowanie na luzie po górkach, wiecie, Karpacz, kościółek Vang.. A On do mnie.. Dobra to na Śnieżkę wchodzimy
Uwielbiam Karpacz daleko macie? skąd jesteś Mama36?IV ivf ⏳
Cross match 54%, reszta immuno ok
08.2024 FET 8a❌
06.2024 FET 8a❌
04.2024 FET 4BA ❌
12.2023 FET 3BB ❌
12.2022 FET 4AB 💔 10 tc [*] ♂️ 😔
01.2022 III IMSI InviMed Wro, długi: 29 komórek/19 MII/12 zapłodnień/2x8a, 3bb,4ab,4ba.
25.07.2020 FET 8b: 9dpt bhcg 12, niskie bhcg, krwotoki (krwiaki), niewydolność szyjki 23tc, pessar, hipotrofia - - >ciężki start ale jest na świecie! ♀️💜
12.19 II IMSI AP Kato, długi protokół: 17 komórek/ 8MII/ 4 zapłodnienia/1x8b
06.2019 IMSI AP Kato, krótki 12 komórek/7 MII/5 zapłodnień/ 1 zarodek 2BB ET cb 😥 💔
IUI 03.04.19 Invicta Wro
Ja: AMH ok 3; mix G-B/Hashi, łuszczyca, RZS, zrosty, PAI homo, KIR AA, przegroda macicy usunięta, Endometrioza II st. (laparo), 3x histero, po cholecystektomii (10.2023). Cd138✔️ NK 6/1
Mąż: słabo z ilością, upłynnieniem i ruchliwością, MSOME 0%, FDNA 18%; HBA 86%, 96% uszkodzeń główki, wszystkie parametry do kitu.
Walka od 2016 -
nick nieaktualny
-
Paula 90 wrote:Ja w tym cyklu mierze temperaturę tylko do skoku, potem odstawiam wiesiołka. A potem będę czekać na @ albo brak @.
I się duuuużoooo
A miałaś wcale nie mierzyćIV ivf ⏳
Cross match 54%, reszta immuno ok
08.2024 FET 8a❌
06.2024 FET 8a❌
04.2024 FET 4BA ❌
12.2023 FET 3BB ❌
12.2022 FET 4AB 💔 10 tc [*] ♂️ 😔
01.2022 III IMSI InviMed Wro, długi: 29 komórek/19 MII/12 zapłodnień/2x8a, 3bb,4ab,4ba.
25.07.2020 FET 8b: 9dpt bhcg 12, niskie bhcg, krwotoki (krwiaki), niewydolność szyjki 23tc, pessar, hipotrofia - - >ciężki start ale jest na świecie! ♀️💜
12.19 II IMSI AP Kato, długi protokół: 17 komórek/ 8MII/ 4 zapłodnienia/1x8b
06.2019 IMSI AP Kato, krótki 12 komórek/7 MII/5 zapłodnień/ 1 zarodek 2BB ET cb 😥 💔
IUI 03.04.19 Invicta Wro
Ja: AMH ok 3; mix G-B/Hashi, łuszczyca, RZS, zrosty, PAI homo, KIR AA, przegroda macicy usunięta, Endometrioza II st. (laparo), 3x histero, po cholecystektomii (10.2023). Cd138✔️ NK 6/1
Mąż: słabo z ilością, upłynnieniem i ruchliwością, MSOME 0%, FDNA 18%; HBA 86%, 96% uszkodzeń główki, wszystkie parametry do kitu.
Walka od 2016 -
Moje szczęście
3500 g i 53 cm -
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Zobaczycie uda się w końcu!!!
Tak sobie myślę, że to życie to czasem takie nie sprawiedliwe: jedni zaliczają wpadki, choć ich nie zawsze chcą, a drudzy się długo starają, choć chcą to muszą czekać. Tak na co dzień w życiu uważam, że wszystko po coś jest i nic nie dzieje się bez przyczyny, ale tutaj by się przydało jakieś magiczne zaklęcie, ile radości i szczęścia by mogło to wielu przynieść. Ja i moje pokręcone myślenie Ale mam wolne to się odmóżdżę może troszkęMoje szczęście
3500 g i 53 cm