Nowe staraczki 2018
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Melunia, didi zdrówka życzę! :*
Trzydziecha trzymam kciuki za testowanie!
Ja idę na wesele, więc weenked wycięty z życia będzieWiadomość wyedytowana przez autora: 28 czerwca 2018, 16:45
trzydziecha lubi tę wiadomość
-
Marza89 wrote:Melunia, didi zdrówka życzę! :*
Ja idę na wesele, więc weenked wycięty z życia będzie
Ooo to koleżanko nastaw się na czytanie w poniedziałek i udanej zabawy kochana! Ja mam wesele siostry dopiero w sierpniu więc jeszcze chwilka -
Sandersik wrote:Ooo to koleżanko nastaw się na czytanie w poniedziałek i udanej zabawy kochana! Ja mam wesele siostry dopiero w sierpniu więc jeszcze chwilka
Dziękuję :*Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 czerwca 2018, 16:48
-
Marza89 wrote:Melunia, didi zdrówka życzę! :*
Ja idę na wesele, więc weenked wycięty z życia będzie
Sama bym chętnie na wesele poszła oj będzie nadrabiani będzie14.07.2014 - Adaś Nasze Szczęście :*
1.09.2019 - termin randki z naszym drugim szczesciem -
Dziewczyny trzymam kciuki za testowanie na weenked
Przydałaby się rozpiska kto kiedy i czy się udałoWiadomość wyedytowana przez autora: 28 czerwca 2018, 16:56
-
nick nieaktualny
-
AdasiowaMama wrote:Sama bym chętnie na wesele poszła oj będzie nadrabiani będzie
AdasiowaMama lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyDobra, słuchajcie, sytuacja debilna. Wróciłam sobie z pracy.sprzatam w kuchni i patrzę ten test co rano robiłam, pisałam wam. Negatywny. Patrze... A tam cień cienia.. Patrzę no cień.. Dzwonię do mojego.. Mowie.. Patrzę eeeee... Nie, nie ma cienia. Zwidy. Piszę do niego ze nie, sorki pomyliłam się. Ale coś mnie tknelo i zrobiłam teraz test. Są trochę mocniejsze zwidy. Ale to dalej cień cienia. Ja po cb wiecie jak podchodzę. Bardziej na zasadzie że jak się nie uda to będą postawy do jakiś działań.. Ze zachodze a się nie utrzymuje. Zrobię jutro rano test, ale jakby sytuację na dzień dzisiejszy uważam. Dalej za negatywna.
Ania95, Konieczynka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Dziewczyny, a może niech każda w swoim podpisie napisze kiedy ma testowanie? Tak będzie najprościej bo te rozpiski to zaraz się gubią w lawinie postów
Niech każda napisze: Najbliższe testowanie: (tutaj data)
Co Wy na to?natalka_24 lubi tę wiadomość
-
Mama36 wrote:Dobra, słuchajcie, sytuacja debilna. Wróciłam sobie z pracy.sprzatam w kuchni i patrzę ten test co rano robiłam, pisałam wam. Negatywny. Patrze... A tam cień cienia.. Patrzę no cień.. Dzwonię do mojego.. Mowie.. Patrzę eeeee... Nie, nie ma cienia. Zwidy. Piszę do niego ze nie, sorki pomyliłam się. Ale coś mnie tknelo i zrobiłam teraz test. Są trochę mocniejsze zwidy. Ale to dalej cień cienia. Ja po cb wiecie jak podchodzę. Bardziej na zasadzie że jak się nie uda to będą postawy do jakiś działań.. Ze zachodze a się nie utrzymuje. Zrobię jutro rano test, ale jakby sytuację na dzień dzisiejszy uważam. Dalej za negatywna.
Trzymam kciuki, żeby były 2 krechynatalka_24 lubi tę wiadomość
-
Ania95 wrote:Dziewczyny, a może niech każda w swoim podpisie napisze kiedy ma testowanie? Tak będzie najprościej bo te rozpiski to zaraz się gubią w lawinie postów
Niech każda napisze: Najbliższe testowanie: (tutaj data)
Co Wy na to?Ania95 lubi tę wiadomość