Nowe staraczki 2018
-
WIADOMOŚĆ
-
Mama36 wrote:Wiecie.. To może już moja głowa mi płatac figle... Wcale bym się nie zdziwiła. Jak jutro będzie cokolwiek widać dam znać, jak nie, to znaczy że dziś po prostu mózg spłatal mi figla.
Ja już czekam pod gabinetem jak na ścięcie...
Księżniczka 2014
Królewicz 2009
21.03.2006 [*] 13tc -
nick nieaktualnyPo analizie stwierdzam że to chyba zaznaczona fabrycznie kreska gdzie miałby być wynik. Taki wiecie cień raz jest raz nie ma. Na jednym słabszy na drugim ciut mocniejszy. Bozeeeee. Weźmiecid mnie Z idiotke hehe.
W stopce super pomysł tylko co.. Ja wpisze 3 lipiec data miesiączki -
nick nieaktualnyMama36 wrote:Dobra, słuchajcie, sytuacja debilna. Wróciłam sobie z pracy.sprzatam w kuchni i patrzę ten test co rano robiłam, pisałam wam. Negatywny. Patrze... A tam cień cienia.. Patrzę no cień.. Dzwonię do mojego.. Mowie.. Patrzę eeeee... Nie, nie ma cienia. Zwidy. Piszę do niego ze nie, sorki pomyliłam się. Ale coś mnie tknelo i zrobiłam teraz test. Są trochę mocniejsze zwidy. Ale to dalej cień cienia. Ja po cb wiecie jak podchodzę. Bardziej na zasadzie że jak się nie uda to będą postawy do jakiś działań.. Ze zachodze a się nie utrzymuje. Zrobię jutro rano test, ale jakby sytuację na dzień dzisiejszy uważam. Dalej za negatywna.
-
Ania95 wrote:Dziewczyny, a może niech każda w swoim podpisie napisze kiedy ma testowanie? Tak będzie najprościej bo te rozpiski to zaraz się gubią w lawinie postów
Niech każda napisze: Najbliższe testowanie: (tutaj data)
Co Wy na to?
super już to robieAnia95 lubi tę wiadomość
14.07.2014 - Adaś Nasze Szczęście :*
1.09.2019 - termin randki z naszym drugim szczesciem -
Mama36 wrote:Po analizie stwierdzam że to chyba zaznaczona fabrycznie kreska gdzie miałby być wynik. Taki wiecie cień raz jest raz nie ma. Na jednym słabszy na drugim ciut mocniejszy. Bozeeeee. Weźmiecid mnie Z idiotke hehe.
W stopce super pomysł tylko co.. Ja wpisze 3 lipiec data miesiączki
Dajesz rano jutro test! I obowiązkowo daj znać!
U mnie w końcu pojawiła się i ona @ nie jest to szał miesiączkowy, ale zaczęlo się, tak więc juz bez żadnych złudzeń rozpoczynam nowy cykl. 12.07 ide do mojej Pani Ginki to powinnam być przed owulką więc zobaczymyMarza89 lubi tę wiadomość
-
Marza89 wrote:Melunia, didi zdrówka życzę! :*
Trzydziecha trzymam kciuki za testowanie!
Ja idę na wesele, więc weenked wycięty z życia będzie
Dziekuje kochana, baw sie swietnie na weseluMarza89 lubi tę wiadomość
-
Mama36 wrote:Po analizie stwierdzam że to chyba zaznaczona fabrycznie kreska gdzie miałby być wynik. Taki wiecie cień raz jest raz nie ma. Na jednym słabszy na drugim ciut mocniejszy. Bozeeeee. Weźmiecid mnie Z idiotke hehe.
W stopce super pomysł tylko co.. Ja wpisze 3 lipiec data miesiączki
Nikt Cię nie weźmie za idiotkę haha :*
u mnie na teście nigdy nic się nie pojawiło. Nawet nie mogłam wypatrzyć zaznaczenia żadnego fabrycznego, więc u Ciebie jest nadziejaMarza89 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyPolska jak zwykle klasa na sam koniec. Robię obiad ale mecz leci w tle.
Powinnam poodkurzac i pomyc podłogi ale okazuje się że brak dzieci w domu strasznie mobilizuja. Brak bata czasowego na de mną totalnie mnie rozleniwił. Ale wstyd. Wychodzi ze bez dzieci żyłabym w bajzlu.... Idę odkurzac.Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 czerwca 2018, 17:37
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny