Nowe staraczki 2018
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyMama36 wrote:Do mnie przychodzi przyjaciółka na chwilę na Kawke.sprawa się rozwiąże. Jak coś zobaczy na teście jest szansa. Jak nic nie zobaczy (jak ja teraz np) to znaczy że po prostu łapie mnie choroba i przez to samopoczucie mam omamy
Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 czerwca 2018, 18:11
aktap lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Phia wrote:Hehe a w pupke lubicie??
Oralny tak, często w tym samym czasie 69
Ale analny to juz chyba nie moja bajka, mój to mnie namawia, ale ja jakoś nie mogę się przemóc, jakos tak dziwne rzeczy mi się od razu nasuwają, moze to głupie ale nie umiem co do tego rodzaju zmienic swojego nastawienia -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Mama36 - trzymam kciuki, żeby były dwie kreski, no i oczywiście pozostałym i sobie również hehe ;*
To i ja se ustawie testowanie na 20.07, a 23.07 moja córeczka kończy roczekaktap lubi tę wiadomość
23.07.2017: Sandra ;*
31.05.2019: wizyta na 13:00
-
nick nieaktualny
-
Kropeczka85 wrote:U mnie dupa. Bez zmian. I znów czekać tydzień. Jak do dwóch nic się nie zmieni to zabieg.
Ja też tak miałam że na pierwszej wizycie nie było nic widać a na drugiej był to 7 tydz już tak Więc spokojnie . Bez nerwów . Trzymam kciuki14.07.2014 - Adaś Nasze Szczęście :*
1.09.2019 - termin randki z naszym drugim szczesciem -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyMalwa13 wrote:Z tymi kreskami to tez tak miałam po wyschnięciu:) jak jest różowa to jest szansa ale jak tylko ślad szarawy to tylko fabryczne miejsce gdzie powinna być
Ale emocji trochę przynajmniej miałam. -
nick nieaktualnyJa sobie powiedziałam co ma być to będzie. Tak naprawdę nawet lepiej ze nie teraz bo 26go wsiadam w samolot a wiecie... Może być nieciekawie. Więc może ktoś zaplanował mi kropka po powrocie. W sierpniu w ogóle humor mam cudny bo wolneeeee!!! Nie ma szans żeby mi go coś zepsuło
-
nick nieaktualny