Nowe staraczki 2018
-
WIADOMOŚĆ
-
Wzbudzilyscie moja ciekawość. Jako dziewica w kwestii seksu analnego proszę o recenzje. Fajne czy nie.
A winko mam. I jakiś kolega męża ma wpaść tylko nie wiem po co i czemu na tak długo. -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Dla mnie to nie jest super uczucie . Na poczatku sprawia mi to ból później hm czasem jest ekstra a czasem nie . Jak dajdziemy do tego że jest ekstra to ogień dymmm chociaż wole tego nie robić .14.07.2014 - Adaś Nasze Szczęście :*
1.09.2019 - termin randki z naszym drugim szczesciem -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyABI90 wrote:Ania2014 a ile dni mialas wskazane zeby się nie sexować? bo najbardziej o to mi chodzi tabletke juz mam tylko kazal od 10 do 25 dnia cyklu brykac a ja dzisiaj 12 dc i musze jakos wymierzyć
-
Ania95 wrote:To nie nadrabiaj wpisz tylko w stopce datę testowania
Już ogarnęłam
Zaraz wpiszę tylko sprawdzę kiedy mi testowanie wypadaAnia95 lubi tę wiadomość
28.04.2020
2940 g 54 cm Szczęścia
01.2021 puste jajo (* 8 tc) -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyKlapsy bardzo bardzo.. I ściskanie w pasie nie wiem dlaczego i za pupę pomaga mi szybciej dojść.
Z testem sprawa rozwiązała się tak że usiłowałam pokazać małżowi gdzie widzę kreskę i tak przejechałam po nich pazurem że już na pewno się nic nie zobaczy hahaha hahahaha...byla kupa śmiechu. Testy do kosza i tyle. Napięcie zeszło przynajmniej coś się działo. Nie ma. Tematu na razie ciąży.Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 czerwca 2018, 20:55
Konieczynka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyKlasy bardzo bardzo.. I ściskanie w pasie nie wiem dlaczego i Z pupę pomaga mi szybciej dojść.
Z testem sprawa rozwiązała się tak że usiłowałam pokazać małżowi gdzie widzę kreskę i tak przejechałam po nich pazurem że już na pewno się nic nie zobaczy hahaha hahahaha...byla kupa śmiechu. Testy do kosza i tyle. Napięcie zeszło przynajmniej coś się działo nie ma. Tematu na razie ciąży. -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny