Nowe staraczki 2018
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyAnia95 wrote:Laski, od wczoraj mam mega ciężkie piersi. Jak schodzę po schodach to czuję jak mi skaczą i to boli. Zazwyczaj mam takie piersi na kilka dni przed @, a dzisiaj dopiero 19dc.
Wątpię, że się udało w tym cyklu. Pewnie znowu sobie wkręcam objawy -
Jeeej dziewczyny ale się rozpisałyście nadrobiłam te 10 stron i aż mi się mordka cieszy że jesteśmy w sumie bardzo podobne - iekszosc z waszych upodobań pokrywa się z moimi
Kropeczka przesyłam dobre myśli - sama byłam w podobnej sytuacji, tylko ze u mnie skończyło się źle. Pamietam jak czytałam o dziewczynie która w 6 tyg nie widziała nic na usg a na kolejnym badaniu już biło serduszko. Głowa do góry[/url] -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Ania95 wrote:Trzydziecha, dopiero teraz zobaczyłam, że Ty już rok się starasz! Jak rocznica to musi być prezent w postaci 2 kreseczek :* powodzenia :*
Dziekuje kochana, byloby cudownieAnia95 lubi tę wiadomość
-
melunia91 wrote:Nie no - domyśliłam się że na 20 osób to raczej sie rozkłada
Ogólnie moje pytanie zniknęło i nie wiem czy było głupie żeby na nie odpowiedzieć czy nikt uwagi nie zwrócił
Możliwe że przy spóźnionym okresie będę miała wcześnie owulacje czy patrzeć że wypadnie poprawnie w połowie cyklu? -
Ania2014 wrote:Tak ja robiłam test na hiperprolatynemie czynnościową. Idziesz do laboratorium pobierają ci krew przy nich bierzesz tabletkę (powinnaś dostać receptę) i czekasz godzinę potem drugie pobranie. Jeśli wynik jest do 6-ciokrotności większy od podstawowej to jest wynik prawidłowy jeśli więcej niż 6 razy hiperprolaktynemia czynnościową a jeśli taki sam guz przypadki. Jak masz jeszcze jakieś pytania to pytaj
Ja tez robilam ten test I wyszla mi bardzo duza roznica, ale pozniej rozni lekarze z ktorymi to konsultowalam mowili ze od tych badan sie odchodzi bo prawie zawsze tak to wyglada I nie ma co sie sugerowac tylko tym. Zwlaszcza ze cykle w normie I wszystkie inne badania tez -
nick nieaktualny
-
A temperatury? To natura a tu wszystko jest możliwe. Ale mało realne że to już teraz. @ to taki reset dla hormonów. I cykl zaczyna się od nowa. Przynajmniej w teorii
A ktoś pytał o szyjkę macicy. W trakcie ovu jest otwarta wysoko i miękka. Często ciężko wyczuwalna.
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/e24fa6ec4b6e.jpgWiadomość wyedytowana przez autora: 28 czerwca 2018, 22:37
trzydziecha lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Abi90 mi dodatkowo do badań, właśnie prolaktyny również z obciążeniem, lekarz kazał być 12h na czczo, zero picia, nawet wody. A przynajmniej 2 dni bez seksu, stymulaji sutków itd. Wtedy wychodzą najbardziej miarodajne wyniki hormonów. Gin-endokr, leczy niepłodność, więc przekazuję info, bo pierwszy raz się spotkałam z aż takimi zaleceniami.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 czerwca 2018, 22:57
Starania od połowy 2017, czynnik męski.
AD Clinic/Angelius dr Cholewa
PICSI krótki protokół
Mamy ❄ na zimowisku
Patryk 15.04.2020 3980 g 60 cm