Nowe staraczki 2018
-
WIADOMOŚĆ
-
Ja po okresie karmienia miałam awers do ruszenia sutków. Chciał mieć cycki tylko dla siebie ale już mi przeszło. I podobnie jak mama36 lubię jak mnie za biodra trzyma.
Klapsy zależy od sytuacji . Przy szybkich numerach owszem. -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyOdchodząc od temtu seksu a idąc bardziej w domowy design. ZAKOCHAŁAM SIĘ! Jak będę bogata to sobie kupię.
https://www.google.com/search?q=sto%C5%82y+z+%C5%BCywic%C4%85&client=firefox-b-ab&source=lnms&tbm=isch&sa=X&ved=0ahUKEwiMyqi-ivfbAhVBqSwKHTpBB_EQ_AUICigB&biw=1366&bih=654#imgrc=_
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnymelunia91 wrote:Odchodząc od temtu seksu a idąc bardziej w domowy design. ZAKOCHAŁAM SIĘ! Jak będę bogata to sobie kupię.
https://www.google.com/search?q=sto%C5%82y+z+%C5%BCywic%C4%85&client=firefox-b-ab&source=lnms&tbm=isch&sa=X&ved=0ahUKEwiMyqi-ivfbAhVBqSwKHTpBB_EQ_AUICigB&biw=1366&bih=654#imgrc=_ -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
No i pospane, obudziłam się wyspana i spocona, bo koktajlu, także może to wygrzeje
Mnie seks analny, ani nie grzeje, ani nie ziębi Mąż go lubi, a ja lubię jak mu się buźka cieszy to daje się namówić czasem
A co do stołu to mieszkamy teraz u TŻ, bo remontujemy mój dom i kiedyś pod nieobecność moją, mąż pojechał i kupił wielki stół z 8 krzesłami, który mi zagracił większy pokój (małe mieszkanie 2 pokojowe). Do dziś mu czasem wypominam, bo nikt z niego nie korzysta, ale regału na moje książki to nieeeet Marzyły mu się seksy na nim, niestety nie trafił z wysokościąMoje szczęście
Filip 20.05.2019, godz. 11:45
3500 g i 53 cm -
nick nieaktualnyJak ma sie duzy salon to pewnie ja mam mieszkanie 48m wiec nie mialam jak szalec, ale za to trzy pokoje, mała kuchnia, i łazienka osobno z wc. Daje rade. Już myślę gdzie drugie dziecko ulokować. I czy lepsze łóżeczko zwykłe czy takie mobilne. Ale najpierw trzeba cudo stworzyć
-
nick nieaktualnyJak duze mieszkanie to mozna jak male to bym nie chciala takoego stolu... Ja mam mala kuchnie.. A marze o wiekszej... Pokoje mam spore i dlatego taki stol robie czasami wieksze imprezki dlatego sie przydaje
Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 czerwca 2018, 21:59
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyNie no - domyśliłam się że na 20 osób to raczej sie rozkłada
Ogólnie moje pytanie zniknęło i nie wiem czy było głupie żeby na nie odpowiedzieć czy nikt uwagi nie zwrócił
Możliwe że przy spóźnionym okresie będę miała wcześnie owulacje czy patrzeć że wypadnie poprawnie w połowie cyklu?